134

Гу60

преди 2 години

В предишния коментар да се чете това със звездички, като /на умствено недоразвит/

133

Някой си

преди 2 години

Нужно е системата на МВР веднага да освобождава умниците, които са измислили тия капани и началниците, допуснали прилагането на законния грабеж - обида за данъкоплатеца.Да се даде възможност на хитрите търтеи да изкарват прехраната си чрез труд.

132

Атанасов

преди 2 години

Що за простотия и наглост в Европейска държава!Това да не е паркинг , автогара или пром. площадка?

131

Готин

преди 2 години

Сега вече се знае къде е мястото. Предлагам: За да ме нарушаваме ограничението (защото няма километраж, който да регистрира скорост от 10 км/ч) , да слизаме от автомобила и чинно да бутаме с една ръка покрай полицая, а с другата да отдаваме чест.Така полицаят ще се почувства важен и респектиращ но, гладен.

130

Алко

преди 2 години

Ами айде сега анулирайте всички актове от хранолката и глоба по 10 заплати на куките дето са завъртели далаверата!Нали искате промяна?

129

Стан

преди 2 години

Пишете глупости пътни знаци се слагат само от АПИ, КАТ не слагат знаци и никога не са слагали.

128

Анонимен

преди 2 години

Тези са с мозъка на Бат Бойко

127

Алов

преди 2 години

Отново продажно правителство - време е да подадат отставка начело с Бойко рашков и да дойде г-н Борисов начело да оправи тази държава !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

126

Ivan

преди 2 години

Крайно време е това абсолютно безполезно звено на полицията - КАТ, да бъде премахнато.Има предостатъчно полицаи,които могат да вършат тази работа,заедно с другата.Цял ден люпят семки,скрити в храстите и пак заплатите им били малки.На мен като ми е малка заплатата си сменям работата.Само че как *** шапкар ще си намери друга работа,като за нищо не става?!Оядени *** с патлак на кръста-мечта за всеки комплексар роден на нивата!Аре, у лево, НЕКАДЪРНИЦИ!!!

125

Анонимен

преди 2 години

После ИТ-тата взимали 10к нетен доход, купували злато, валута, коли, мезонети в манастирски, пентхауси в Дубай. Ама май да не се окаже, че фуражките бият по доход и президента :)...

124

Анонимен

преди 2 години

Ще рекетират шофьорите с подобни абсурдни капани и масови глоби за паркираните коли около блоковете дето поляната се водило парк,градина и тнт.да има да плаща Кирето помощи на гласоподавателите от факултето и другите твърди гласоподаватели по махлите...

123

Крум

преди 2 години

По цял ден с ръце в джобовете,охранени,високомерни с тлъсти заплатки и бонуси,чакащи бакшиша и отгоре на това недоволни от възнагражденията!

122

Пффф

преди 2 години

Скоростомера ми започва от 20 км/ч. Автомобилът ми е регистриран от КАТ. Минавал е всички технически прегледи с документи. Никакъв шанс няма подобен акт в съда.

121

гадни милиционери!!!

преди 2 години

Нищо ново не са научили и нищо старо не са забравили!!!

120

До Бангур

преди 2 години

Не само че може да чуеш умрял да пръдне, ами то си е кажи речи почти задължително. Като няма какво да го държи всичко излиза навън.

119

Анонимен

преди 2 години

абсурди един след друг ... идиод до идиода мила майно ле

118

Анонимен

преди 2 години

Преди месец беше 30 км/ч и както караш със 100 трябва рязко да набиеш спирачките и да се молиш тоя зад теб да реагира на време. Сега като е 10 не знам какво мазало става.

117

Следва

преди 2 години

Следва знак Б2 на магистрала Тракия. И В2 става.

116

Бунгур

преди 2 години

Когато чуете умрял да пръдне,тогава ще се оправи и България.С този народ и манталитет сме за никъде.

115

Лойко

преди 2 години

Как ограничение 10км??? Ами да сложат знак максимум 5 км в час.Така хранилката става по доходна.Лека работа на КАТ и високи успехи срещу нарушителите на реда.