69

Анонимен

преди 2 години

Как бе ви е срам? Защо не публикувахте и становището на Пирогов ?! Не е ли малко нагло да си разхождате децата на единствените 3 поляни в Южните райони, обособени от общината за разходка на кучета ?!? Запозната съм от първо лице със случаят и смея са твърдя, че ежеседмичните маратончета на новодошлите "столичани", които са "възпитани" да се изхождат където им падне са много по-голям общесвен проблем от едно 6-7 месечно кученце, което е нормално да се заиграе с топка.

68

Анонимен

преди 2 години

Местен референдум за това да може ли да се гледат кучета на територията на град София?

67

Анонимен

преди 2 години

Пълна забрана на отглеждане на кучета в градовете. Кой иска да гледа животни да ходи на село. Села бол..

66

Кико

преди 2 години

Не кучето е виновно а стопанина му! Не могат да забравата селото и това ти е!

65

Мая Атанасова

преди 2 години

Влади имам въпрос защо кучето да бъде изгорено какво ще кажеш да изгорят теб и всички подобни нещастници а убийци и изнасилвачите те също трябва да бъдат изгорени значи едно създание само защото е животно трябва да бъде изгорено аз искам такива като теб да бъдат изгорени

64

vlady

преди 2 години

Редно е кучето да бъде изгорено на клада публично в присъствието на служители на МВР, НСПАБ и БАБХ.

63

Дрът Пърч

преди 2 години

Както беше казано "можеш да изкараш човека от селото, но селото от човека не". Затова и се "гледат" животни по апартаментите. После културният гражданин пуска животното в парка - за да осре всичко. Естествено изпражненията не се събират от масата хора - защото не е звездно. А ако се случи някой да е нахапан - той си е виновен - какво прави в парка? В краен случай е виновно кучето, но никога стопанина.

62

Анонимен

преди 2 години

По-интересно е какво ще се случи на БЕЗОТГОВОРНИЯ (отвсякъде) му стопанин???Животното- ясно. То ще плати......както винаги....

61

Анонимен

преди 2 години

От както кучетата са на каишки нещата са в пъти по-зле. Домашните кучета израстват на каишка и не си изграждат никакви социални умения, а хората са станали още по-панирани. Общо взето и хората и кучетата живеят в някакъв неконтрулируем страх едни от други, което е пълен абсурд. Хапещо куче и пищящ човек са еднакво страхливи и безкрайно смешни и виновни са не само те, а и стопаните/родителите им. В градовете по-добре не взимайте кучета това с каишките е пълна гавра и за Вас и за кучето.

60

Пешо

преди 2 години

Изобщо трябва да се забрани отглеждането на кучета в София. Изключения само пудели, дакели и булонки, и то ако ползват тоалетна вкъщи. Овчарките- на село и вързани. А в парка булонките само на разходка (без тоалетна)!!!

59

Harley

преди 2 години

Пасков, чуй ме, Пасков! Четеш ли, Пасков!? Значи като даваш съвети, първо ясно им кажи, че всички са длъжни да го държат на каишка!!! Разбрахте ли!? - На каишка! Второ: ако има и 1% вероятност да не слуша - и намордник!!! Може да го пускате само в оградение места, никъде другаде !!! Ясно ли е? Пасков!

58

От село

преди 2 години

На наше село е пълно с изоставени любимци, за много хора кучето си е просто една играчка

57

ПроСоТо

преди 2 години

каква ще е съдбат му?..-Много просто:-Ще го изпратят като посланик в Обществото на кучелюбците !...Зер е заслужило повишението си..

56

Кучкаристан

преди 2 години

На територията най - равни ,с привилегии са Кучетата и Ромите.Само Права у Свободи имат и никакви Задължения! Също като ДъПъСъто.Боко кога е чистел кучешки Акита? Превърнахме се МангаКучиМутриСтан.На забележките ми ,защо на детските площадки кучетата им са без намордници,ми отговарят първо да сложа каишки и намордници на децата на децата си ,защото притеснявали любимците им да си свършат естествените нужди.

55

Анонимен

преди 2 години

Живеем в едно общество, но това общество на кучета ли е или на хора?

54

Дебил

преди 2 години

До АнонименНаправо ме развесели.Деца ритат топка в градинката - това е сън от ранното ти детство )))))))

53

kirasirrav

преди 2 години

Доколкото помня белгийските овчарки бяха 4-ри варианта, както и да е. Общо взето са по-дребни и по-умни от немските, но съм виждал някои доста злобни. В България добре възпитаните кучета са малко, всякакви питеци много държат да озлобяват подопечните си кучета да не били ,,*** ", особено ако са сериозни породи, съчетано с безхаберие накрая това озлобяване става проблем и за тях, и за други хора. А най-лошото е когато сериозно пострадат деца.

52

Градското куче

преди 2 години

отговаря на описанието за вреден дивеч

51

заглавие

преди 2 години

Чия съдба е по-важна!?

50

ДДРОнег

преди 2 години

За проблемите между двата големи приятеля - Човекът и кучето е виновен ... по-умният, ное спорно кой е по-умния от двамата ...Определено много хора започнахме да отглеждаме кучета и това е нормално, колкото и някои да се възмущават, защото връзката е силна и е от хиляди години !!!___Единственото , което куца е липсата на СТРОГА нормативна база , за да няма ухапани хора, да няма мръсотия след кучета, както и да няма ИЗОСТАВЕНИ и малтретирани кучета !!!