14

Анонимен

преди 2 години

Каква може да е диагнозата на човк съъбрал 120 хилядна армия, държи я цяла зима да мръзнат войничетата, още 100 хилядна военна техника и я разхожда из цяла Русия и накрая разправя - ми ний няма да нападаме откъде ви дойде на ум??

13

Reuters, today

преди 2 години

Оказва се, натискът е Укр сама да се откаже от НАТО. Тогава и Минск ще тръгне в тяхна полза и всички ще си отдъхнат.

12

Анонимен

преди 2 години

Те така си мислеха и когато СССР нападна Полша. После - 6г. война народная.

11

Анонимен

преди 2 години

Аааа,не се знае.Американците от кога се молят на Путин да нападне Украйна.Даже му посочиха и дата-16.02!А той като се запънал и само се гъбарка с тях.

10

Анонимен

преди 2 години

Русия няма да отстъпи на НАТО, НАТО не може да се бие, нито , разлика от Русия, да търпи загуби. След много вой ще се намери приемливо решение.

9

Въпрос

преди 2 години

Бе тоя не ви ли прилича на Веселин Маринов? Защо не направят дует заедно?

8

Анонимен

преди 2 години

Пропагандно засега американците надиграват руснаците. Дори Русия наистина да не са имали намерение да нахлуят отново на територията на чужда държава, то вече американците ще се пъчат: ето, ние доставихме подкрепления обединихме запада, заплаихме с изолация и Русия клекна. Руснаците обаче много добре се възползват с енергийните си доставки и са стиснали задраво Европа за тшицте. Извода е енергйна независимост. Франсетата го разбраха и строят АЕЦ-и

7

Анонимен

преди 2 години

До Истината 4 Алоу...кьоравия...да виждаш САЩ да е струпал армия на границата с Русия....Всяка страна сама решава къде да членува....

6

аз

преди 2 години

До Анонимен8 - Наполеон и Хитлер си мислеха същото. Резулатат е на лице!

5

Reuters, today

преди 2 години

Украинският посланник дв Лондон, пред ВВС: Украйна следва да е гъвкава и желанието си за мир, може да се откаже от желание за членство в НАТО. Разплитането започва.

4

Анонимен

преди 2 години

Калфата - комунистическо синче,русофил дето не е забил един пирон през живота си,ама иначе всичко знае и от всичко разбира най-вече да плямпа по всякакви теми е туй му е работата през живота.

3

Анонимен

преди 2 години

Как ще слезе *** от палмата? По тъмно, за да не я виждат. Ще слезе, защото в разделянето на света няма икономическа полза. Очертава се, най-сетне, нов международен договор, неутрална зона, междудържавни или същзни договори за защита. ще работи до следващите 30г, в случай, че доларът остане световна валута. Ако не остане, САЩ отиват към фалит. Китай, Индия и Русия са печелившите, дори и да не се намесват.

2

Истината

преди 2 години

Всичко е ясно,само не разбрахме кой е агресора?Май не е Русия а някой от другия край на света,опитващ се да предизвика война между славяни.

1

Анонимен

преди 2 години

Агресора трябва да бъде спрян,защото за в бъдеще не се знае...знае ли се....никой не може да бъде спокоен...Нали се знае...апетита идва с яденето...