34

Анонимен

преди 2 години

Никой не е очаквал и талибаните да завземат Кабул за един ден. По-добре да си подготвен навреме.

33

До някой си Боби

преди 2 години

Научете се да пишете грамотно и четете повече, но не само на матерния си език. Ще Ви бъде от полза и може би няма да се излагате!

32

Анонимен

преди 2 години

Никой не очаквал пълномащабна война?! Ти да видиш?! То така е било и за Първата, и за Втората, но какво се е получило, всеки знае. Така че по-кротко с войното, пл ужек!

31

Анонимен

преди 2 години

Аз не очаквах Калфин да е специалист по руските нападения.

30

Кауня от Аскию

преди 2 години

Никъква война няма да има. Ситуацията отново ни убеждава що е туй фейк нюз. Единствено се помпат цените на суровините и инфлацията. Тя е лекарството за почти фалиралите САЩ. Старата песен на нов глас.

29

До 39

преди 2 години

До ГражданинВие, русоффилллиистиците, тълкувате събитията, както дявола чете евангелието.Ако Путин вкара войските и анексира, да кажем, Добруджа, дали ще ви е много добре? И ако поискаме помощ от НАТО, дали ще ти е ОК Русия да си стовари още войски до границата ни и да ни заплашва с война, ако НАТО не се изтегли???

28

do 39 Гражданин

преди 2 години

Другарю Гражданин, нещо много ви е къса паметта. Само при 5-6 години Руснаците налуха в Украйна и анексираха територии, като при това предизвикаха военен конфликт, който и в момента тлее, а също така беше свален и цивилен самолет. Трябва да си изключително наивен, че струпване на огромна армия до границата ти е без причина. Русия е огромна територия, защо точно на това място и защо трупат войски?

27

Анонимен

преди 2 години

Калфин, те и за 2рата световна са твърдяли че ще е само едно регионално проблемче, за 1вата световна хуптем. Та недей така. Почне ли огъня, ще подпали всичко. А след ковид изцепката света само това му трябва. Преди бурето с барут е било едно, сега са стотици. Та немой ни обяснява как проблемчето било дребно. Огромно е и е жалко, че сте слепи и не виждате какво ще стане почне ли война.

26

Анонимен

преди 2 години

Калфа, имаш още много да учиш докато станеш майстор в политиката.

25

Гражданин

преди 2 години

Калфин, не Ви прилича д говорите на ангро и с махленски термини. Русия не реагира нервно и не е агресор. Нейните войски са в границити на руската държава. Русия е в правото си да защитава своите граници от безумия и порвокации, на каквито са способни, изнасящите "демокрация". Конфликтът се състои в това, че американците напълниха Украйна с оръжие и сега потриват ръце с надежда те да предизвикат поровокация.

24

Анонимен

преди 2 години

Добре, че не се налага да се съобразявам с комшията ми ЦСКАр, че съм от Левски. Че той нещо бабаит си пада и може да ми запали колата или вратата на апартамента, че не съм подръжник на Янтра (Полски тръмбеш) примерно.

23

Альоууу...калфатааа.

преди 2 години

Ти откри топлата вода...ЕВАЛАааа..!

22

999

преди 2 години

Казано с две думи : Русия иска Данбас и Луганск. И нищо по- малко!!! НАТО Е САМО ОПРАВДАНИЕ.

21

do 27 Христо Христов

преди 2 години

Както казах - тотално надиграни са руснаците. Сега цял свят трепери, че Русия лошия, който в сряда ще нахлуе в Европа и ако не се случи, то е само защото американците са го предотвратили със заплахите си за отговор. Само шепа русофили вярват в обратното. Па нека руснаците си се обясняват че нямали сестра. И пак ще останат лошите, които заплашват света с нова война.

20

няма

преди 2 години

Калфа, няма полу война, или полу бременна жена . Започне ли война, става световна.

19

Вин

преди 2 години

Без съмнение русофилството е тежко психично заболяване, което е практически неизлечимо дори и с помощта на силни медикаменти и активно психиатрично лечение. Как, освен като патологичен случай, може да бъде диагностицирана сляпата привързаност и преданост към Русия, при положение, че тази страна значително изостава от развития свят в икономическо, политическо, научно, техническо, духовно и културно отношение и се намира в някакво неопределено състояние на неофеодализъм, съчетан с елементи на примитивен капитализъм в най-гротескните му форми?

18

Анонимен

преди 2 години

В Русия се развива класически монархо-фашизъм.

17

Анонимен

преди 2 години

Кой е тоя "никой"? Събраха я тая армия и накрая не щат да воюват. *** само малко - тук таме.

16

Анонимен

преди 2 години

Ако питате Античните, ние сме татари. Затова трябва да подкрепим свободен и независим Татарстан! А защо не и федерация?

15

Анонимен

преди 2 години

До 14 АЕЦ само сменя зависимостта от Русия с такава от Казахстан. А Казахстан ВЕЧЕ е китайски, ако някой не е разбрал. Я Пу как се изнесе от там за 3 дена панически, след като Си скръцна със зъби и премести две танкови армии. Масата на срещата Пу-Микрон беше 6 метра, на срещата Си-Пу - 12 метра. Китайска символика.