18

Последни времена

преди 2 години

Идват лоши и гладни времена с много бъдещи ограничения и купони за храна...!!! Някой да не си помисли че инвазията на Русия в Украйна ще е бърз и едноседмичен локален "блиц криг", който до пролетта ще приключи и забрави за да могат европейците да посещават любимите си летни курорти, а икономиката на Европа да работи на пълни обороти!!! Когато руските разузнавачи предупреждават Сталин в началото на юни 41ва година за готвеното нападение над СССР, той също не е вярвал за посочената дата и дълго след навлизането на германските войски в територията на СССР е мислил че това са мирни военни учени

17

Анонимен

преди 2 години

1, колективният запад се опитва да си присвои Украйна, която е основна част от Руския Мир, но дали ще му се получи? Дали няма да се задави с този голям залък и да се пръсне по шевовете?

16

Анонимен

преди 2 години

"Не бъркайте флегматичноста на Русия със слабост.Русите дълго запрягат,но бързо пристигат" Ото фон Бисмарк.

15

Сега осъзнавам чак

преди 2 години

какво е да си бил роден в комунизъм и да има преход към демокрация-утопия, а ти?Такива кучета не подлежат на ваксинация

14

любопитен

преди 2 години

Всъщност защо никой не коментира числеността на украинската армия на границата с Донбас? Чий го дирят там 140 000 украинчета с немски каски?

13

Анонимен

преди 2 години

Наглобританската васална колония Канада е предислоцирала временно част от базираните в Украйна свои военни на неназовано място в Европа, защото така е заповядал британският военен министър, който в петък беше на килимчето пред Шойгу в Москва. Сергей Шойгу благоволи да се снима с Бен Уолъс пред огромната картина, висяща на стената в министерството на отбраната на РФ и запечатлила срещата на Маршал Жуков с Айзенхауер в Берлин през 1945 г.

12

Анонимен

преди 2 години

Какъв го дирят военните на Канада там?

11

До 17

преди 2 години

Ако питаме Байдън той ще ни каже , след като пита ПУТИН

10

аз

преди 2 години

НАТО и ЕС подкрепят Украйна.............!

9

Анонимен

преди 2 години

Американски учени са открили топла вода в Украйна извираща от Северния Атлантически океан. Там са за да си пазят водата. Да не си помислите че пазят присвоените тръби за пренос на газ.

8

rusnak

преди 2 години

хохохохо, предислоцирала била, като ония от Афганистан ли дето бягаха с женски дрехи???:))))

7

Защо не останете

преди 2 години

Още мъничко къде бързате,Крадете ни златото от стара планина а от украйна значи няма какво да откраднете-Анатема

6

Анонимен

преди 2 години

До Чудя се "Те какво търсят там изобщо след като украйна не е член на нато" По покана на украинската държава обучават украински войници как да се справят със зелени човечета без опознавателни знаци.

5

Анонимен

преди 2 години

Клането в Сребреница започва след като холандските войници напускат зоната си на отговорност. Геноцида в Руанда пък след като белгийците се евакуират.Абе, ако на тия съюзници ще разчитаме......В италианците ми е надеждата, току виж уморили врага от смях преди боя и всичко се разминало

4

Niagara falls

преди 2 години

А тези канадски военни, канадски граждани ли са или само имат канадски паспорти?Това е много важна тема рано сутрин, докато си го предислоцираме в другия крачол.

3

Чудя се

преди 2 години

Те какво търсят там изобщо след като украйна не е член на нато

2

Анонимен

преди 2 години

Продължават с цирка за по-голяма достоверност.

1

Анонимен

преди 2 години

Доколкото знам, Украйна не е членка на НАТО. Което автоматически означава, че чужди войски на нейна територия, означава едно.окупация. В момента Украйна е под чужда окупация, но не руска. Западът просто си присмои Украйна без каквото и да било основание за това.