38

БРЦК

преди 2 години

Как Трюдо взема решения за такива неща като е гьотверен

37

Анонимен

преди 2 години

"Залезът на Запада". "Последният парад на Запада" и "Краят на Запада".

36

Анонимен

преди 2 години

Канада също ще получи термоядрена награда от Русия. Обучава украинци и бяга в Канада.

35

хаха

преди 2 години

шо бегате ве)))я веднага на първа линия,та да ви видим)

34

В.

преди 2 години

В Лвов не беше ли квартирата на Химлер?

33

е ле па тия...

преди 2 години

...бобрите/пардон/мишките напускат потъващия кораб...

32

Анонимен

преди 2 години

Америка е бита карта вече, въпреки че се правят, че не го осъзнават. Трябва да си изберем друг здрав вол. Евреите го направиха.

31

Един

преди 2 години

от великите германци, фон Тирпиц, в последната си реч в Райхстага заявява - Никога не влизайте във война с Русия! Знаел е какво ще последва. Живото доказателство е Хитлер, който не е взел на сериозно думите на големия мъж.

30

До Фукаямата

преди 2 години

Вие уверен ли сте,че вашата стратегия е точната или една баба ви е казала гледайки на кафе? Как ще спрете Русия и класическа геополитиката от Фашингтон ли ще се управлява!?Споделете моля.

29

Само питаме

преди 2 години

А, ЧИЙ ГО ДИРЯТ РУСОФИЛИТЕ У БЪЛГАРИЯ....??!!!.... ИЗХВЪРЛЕТЕ РУСКИТЕ ЛА"." "НА, У РУСИЯ!... ТЕ СА НИ В ПОВЕЧЕ ОТ НАШИТЕ......

28

Анонимен

преди 2 години

Кажете си, че са избягали...

27

Истината

преди 2 години

Истината е, че в България има две групи хора - български патриоти и американски продажници. Останалото е бла-бла.

26

тнв

преди 2 години

Идва СССР.....Брадатите демократи да си стягат куфарите докато могат.

25

Aaa

преди 2 години

Смелчаци са , спор няма

24

Анонимен

преди 2 години

"нито един договор с Русия не струва и хартията на която е написан.Не се надявайте,че веднъж възползвали се от слабостта на Русия вие ще получавате дивиденти вечно,руснаците винаги идват за своето.И като дойдат,не се надявайте подписаните от вас йезуитски съглашения да ви оправдаят.Затова с руснаците си струва да се играе честно,или въобще да не се играе" Ото фон Бисмарк.

23

Анонимен

преди 2 години

Питам се и тия чий го дирят на 8-10к километра от собствената им к.очи.на? Ресурсите на Русия няма да налапат. Този път световният капитализъм му предстои катастрофа, колкото и на нашите демократчета да не им се вярва. Срива на бившия соц. блок ги храни до едно време, но вече опоскаха всичко освен Русия. Там алчните ненаситни грандомани приключват в агония, а заедно с тях цялата им система.

22

Последни времена

преди 2 години

Днес обаче агресорът е Путин и е обладан от съветския реваншизъм и се прави на нещастна жертва на НАТО и Запада, като твърди че Русия била излъгана и заплашена от разширението на НАТО и затова отхвърля всякакви мирни предложения на САЩ и Запада за да изтегли войските си, а иска от позицията на силата да диктува условията като първо иска да си анексира независима и сепаратистка Украйна като бъдеща буферна зона , а по късно да си вземе и Източна Европа за което ще са му нужни месеци и години...!!!

21

dakotabg

преди 2 години

До,,аз'': Гаргата каца върху бивола,не да пощи,а за да се наяде!

20

До 27

преди 2 години

За нацистките бази които работят със сащ и руснаците на антарктида паралелно точно през всв знаеш ли нещо. Има информация, от британски адмирал на флотата. Потърси в интернет. Още по-интересно е от всв

19

Анонимен

преди 2 години

"Сключвайте договори с когото искате,разгръщайте каквито желаете войни,но никога не закачайте руснаците" Ото фон Бисмарк!