29

Анонимен

преди 2 години

Е как какво, хапваме, пийваме и си гледаме живото, точно както правим след грип, аре стига с тия страшилки, на никой вече не му пука!

28

Ваксо

преди 2 години

Как какво? Сложете си няколко дози ваксина, за да е супер сигурно, че следващия път ще го прекарате по-леко!

27

Спокоен

преди 2 години

Напишете в youtub "Доктор Симон Голд - Как ни баламосват с ваксините". Моментално подчертавам, че я проследих като публикации в реномирани медицински издания - и да, реално съществуващ учен /лекар в САЩ/ с огромна база контакти от специалисти.

26

Спокоен

преди 2 години

Какво да правим след настинка или хрема. Нещо започвам да се изнервям. Май по смислен е въпросът какво да правят жените във фертилна възраст, набодени с ваксина. Защото през 2000-ната ваксините срещу Covid SaRs-1 претърпяха грандиозен провал. Че атакуваха плацентите на бременните. В момента си имаме Sars-2, който е 80% идентичен с тоя от преди 20 години. Само чакайте още година, две да видите какво ще се случи. За тия над 50 години няма проблем.

25

Дедо

преди 2 години

30 секунди увеличение на физическото натоварване .....хо-хо-хо......!? Да не скъсаме некой минискус ?

24

Анонимен

преди 2 години

Сода с топла вода, после се досипва студена да стане за пиене и капвате 1 капка кислородна вода.

23

Анонимен

преди 2 години

На 39 нулева кръвна. Не се ваксах. Хванах го преди три седмици. Голям страх ей. Токсикацията от новините сериозна. Размина по-леко от грип. Антибиотик, ивермектин, кръворазреждащо натаспин и там другите съпътстващи витамини и ала бала. Температура до 9 ти ден и приключих. Гърлото яко пръскане с прополис и в носа същото. Гъргари с Листерин(много помага). Слава богу съм ок и досега. Други нямаха такъв късмет....дори и с новия щам. Ако сте възрастни и с разби заболявания почвайте от рано.

22

Анонимен

преди 2 години

Я, кажете какво да правим на прекаран ковид след ваксина, или получени тромби след ваксина? А, след ковид продължаваме живота без ваксина и със засилен имунитет.

21

Анонимен

преди 2 години

24: Точно затова пиша за желязото. То се възстановява бавно, а не зная да са предписвали на някой. И при мен беше така, но си знаех хемоглобина преди това и се усетих.

20

Анонимен

преди 2 години

вие шега си правите с тоя вирус. чукайте на дърво и не питайте защо. на тая подмолна гад тепърва ше гледаме сеира. що е време, пред нас е.

19

Ямболски цървул

преди 2 години

За мен този,който е под психажът на Ковид 19 не трябва да е жив! Не дай си боже,ако стане война ,как може да се разчита на такива транс-*** да защитават родината,след като се нааассссират от страх ,заради някакви вируси?!?!?;

18

Желязко

преди 2 години

А той предава,ли се по полов път . Питам за една приятелка.

17

Анонимен

преди 2 години

Синът ми след 2 седмици в болница заради тежък ковид се учеше наново да върви. 26 годишен. Здрав. Слаб. Спортуващ. Световъртеж, задух, сърцебиене са само малка част от симптомите и то седмици след "оздравяването". Започва с малки разходки 20 м, 50м 100 метра......възстановяването отне 4 месеца.

16

Анонимен

преди 2 години

При хрема гърлобол кашлица вземайте аналгин чай и краката в топла вода и сол по три пъти на ден. Не ходете на доктор че ще ви искарат Коронясани. За 3 дни се оправих и сега съм като новороден.

15

А

преди 2 години

Болните от Харвард кога ще излекуваме ???

14

Анонимен

преди 2 години

След, Ковид с пневмония взимайте желязо. То намалява много в организма. А, лекарите не го предписват.Не зная има ли вирус или ни облъчват, но е интересно защо изчезва желязото. Ако има вирус със сигурност е правен. Ако има облъчване със сигурност не е за добро. Всички знаем, кой ни причини това. Желязото ще ви даде въздух.

13

Анонимен

преди 2 години

Ште и купим кисели млекце на кузенакова на стане по бела обичам си я кузенакова Мин бестис

12

Галин Костов

преди 2 години

Яжте си яденето, пийте си пиенето и си носете новите дрехи. Съвет от прекарал "великата" коронка преди една година и половина.

11

hahhaha

преди 2 години

Тихо мишки, не се правете на умни, че едвам вързвате 800лв...

10

До ламя от Ямб.църв.

преди 2 години

Преди десетина дена бях с хрема и нямах обоняние около 6 дни.Не съм си правил тестове,но съм сигурен,че е било това.Управих се с витамин ц на ампули и аспирин Комплекс.