10

Гледна точка

преди 2 години

Стига с тази глу.пост, че Петков е бил на разпит в прокуратурата. На разпит щеше да е, ако той е в списъка и е викан относно някакви негови престъпления. Той е инициатор на списъка и е поканен за допълнителни сведения и уточнения.

9

Като при БКП

преди 2 години

През 1946 г. моят дядо (тогава професор по естетика в СУ ,,Св. Климент Охридски") получава нареждане да напусне, защото тогава БКП започва да разпростира свои хора във всички кътчета на България. Дядо ми отказва! Насила е изхвърлен от университета и на негово място слагат партийния секретар доц. Пантелей Гемов - доцент по естетика в Московския държавен университет. Забраняват трудовете на дядо ми, прекарва 5 години в затвора за нищо, после се разболява и умира забравен от научната общност и държ

8

Анонимен

преди 2 години

"Така е било и през 1944-45 година по списък са изтрепали цвета на нацията, коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов списъка с имена, които премиерът Кирил Петков предаде на прокуратурата."======= ========== ==================значи Пеевски, Маджо, Вълка, Черепа, Таки и другите са цвета на нацията???? Никога вече Тиква премиер!

7

аз

преди 2 години

Поредния социолог който прави манипулативни внушения представени като социология.

6

Асан

преди 2 години

Има чекмеджета пачки и златни кюлчета :)))

5

Анонимен

преди 2 години

И 1946 година са говорели за арести. Сега ни управляват внуците на онези, които избиха над 30 000 души без съд и присъда за една седмица.Дядото на Кирил Петков е участник в убиствата, затова внучето говори постоянно за смърт и убиства на неудобни!

4

ОФ-РАДЕВ...

преди 2 години

даде на Кирил Петков 100 дни, за да се саморазправи с 1 000 000 българи и техните семейства....... Ако не успее.. сваля ПП от власт и нови избори........... ДИКТАТОРА Е РАДЕВ......

3

Абе

преди 2 години

Този Делиормански да не е ***, че защитава ДПС-то? Иначе е прав, че само със списъци и без доказателства правосъдие не се раздава, защото така се връщаме към времената на Светата Инквизиция и репресиите на Сталин.

2

Анонимен

преди 2 години

Тоя па кой го пита?Я се скрий бе!Вчерашен омочко акъл дава какво иска народът,от къде накъде?!

1

Анонимен

преди 2 години

С БКП Дамаджаните всичко се постига! :)))))))))))