30

Анонимен

преди 2 години

Гербавите престъпници трябва да бъдат съдени от тричленки. Един офицер и двама войници. Офицерът чете присъдата, войниците изправят алчия гербав лешояд до стената и я изпълняват!

29

Анонимен

преди 2 години

герб ще изчезне, също както изгря сдс и подобни престъпни организации.

28

анонимен до 31 Анони

преди 2 години

Не бе приятел- "Това е хипотетична фикция на концепцията магнетизъм"- Просто пускам малко ток на ръждясали мозъци като твоя , които вкараха България в тресавище.

27

Анонимен

преди 2 години

Стар виц:-Този ИВАН ще излезе голяма ***!-Кой Иван?НАШ ИВАН-*** *** ,АМА НАША ***

26

анонимен

преди 2 години

ГЕРБ е официален отличителен знак на държава, затова ГЕРБ винаги ще го има докато съществува и нашата държава-България.

25

Анонимен

преди 2 години

заработва младежа бекой лев с аналиизни сега му е паднало

24

До 24:

преди 2 години

От какви релси съм излязал, бе платен пpocтак? За нормалните хора е унижение да дискутират с платените тpoлове тлъстoтo шимпaнзе от Банкя.

23

Анонимен

преди 2 години

Всички виждаме колко е неадекватен Кирчо и как с Асенчо си назначиха близките, но...да не забравяме КОЙ ИМ Е МЕНТОР, а сега прави опити да се разграничи от тях. Главният ВИНОВНИК е Радев и ченгетата от ДС, които го съветват!

22

винету

преди 2 години

До 23. Хи-хи-хи, май си излязъл от релси. Така е, когато долно същество като теб няма аргументи срещу истината.

21

Да ти сера в устата

преди 2 години

До 14: Само това да ти кажа, скапан мафиот. Няма да си хабя времето с нищожжества като теб.

20

Киро и Радев

преди 2 години

работят за Китай.....в ГУГЪЛ - всичко е написано... Искам арести...!!

19

Гербер

преди 2 години

До Таню. Добро изглежда на кухи кауньи като теб, обсебени от неистова омраза към ГЕРБ. Само че ти така и ще си умреш със злобата, докато ГЕРБ пак ще ги има.

18

Анонимен

преди 2 години

През 1960 г. проф. Димитър Иванов от Историческия факултет на СУ написал статия на тема: ,,Как властта ни осакатява тайно и покварно" . На проф. Иванов му е отнета титлата "професор". изгонен от университета, на децата му е забранено да заемат административни и обществени длъжности за срок от 25 години, изключени от университета, забраняват трудовете му, лишават го да заема всякакви длъжности за същия срок, накрая си тегли куршума.

17

Анонимен

преди 2 години

До 9. Глу.пак, той ти го дава като пример за подход, а не че сегашните са като онези. *** и тъпуннгери всякакви, дето се плюнчат по сайтовете.

16

Taню

преди 2 години

Хаха, много добро описание на гербeраститe... :)

15

П.К.

преди 2 години

В заглавието е подчертано: - Едно е да искаш арести, а друго е да има основание за арести...А, в изложението пък цъвфа, че "някои партии и политици продължавали да бъдат със статут на компроментирани"??? Какъв си ти "политолог" и незнам кой си, та така грубо и самонадеяно си противоречиш? Къде са ти основанията за този "статут"? Развържи си торбата с фактите и тогава дрънкай пак измислици и лакардии. Хората разбират от умни приказки, а не от прости дрънканици и простотии...

14

Гражданин

преди 2 години

Откъде ги намирате такива залюхани АНАЛизатори да ни пробутва тъппото си лично мнение.

13

Винету

преди 2 години

До 13. Хе-хе, а бе кой ви ражда такива олигоффрени? Какви народни пари, какви милиони бълнуваш бе, галошш миризлив? Май си слънчасал посред зима и си забравил, че Борисов от една година не е на власт.

12

Анонимен

преди 2 години

Днес тлъстият тъпaнap Борисов е изтръскал поне 10 хилядарки за платени статии само в това онлайн издание. Ако сметнем за всички платени статии и предавания от мафията само за днешния ден, то ще се получат поне 4-5 милиона. Ей така се пръскат народните пари от шайката.

11

Гербер

преди 2 години

Хе, глу.пак, а в БСП няма ли гнило та са в управляващата коалиция? Льох.ман.