104

Анонимен

преди 2 години

Между Генерал Стефан Тошев и генерал стефан янев правите ли разлика?

103

Анонимен

преди 2 години

Той е действителен военен, а кога българската армия е воювала след 1945 година, че не се сещам? Административно учреждение!

102

До 144

преди 2 години

Плакали са искрено и за Георги Димитров , и то много са вярвали в утопията...кой от наивност, кой от фанатизъм , кой по задължение..Разни хора-разни *** дет е казал Алеко

101

Анонимен

преди 2 години

За цар Борис им е било мъчно ,за Георги Димитров не ми се вярва.По това време са ги вкарвали в ТКЗС.Израза "или слизаш или в ТКЗС влизаш " е от тогава.

100

Анонимен

преди 2 години

До Сата НАТО Оооох, горкия, какви глупости са ти пробутали, ами чети документи и дати, а не общи приказки, конфликта е бил австрийско-немско-английски десетилетия наред, а не руски или някакъв друг, другите държави попадат в този конфликт по неволя, англичаните са взривявали дори влаковите линии, които са строили немците и сградите им, дори на Ориент експрес , минаващ през България и Турция и така са си правили явни или тайни войни едни на други, така започва и ПСВ, също и ВСВ.

99

Анонимен

преди 2 години

Егати народа, дето викаше дядо ми! 1943 цяла България плаче за Цар Борис , 1949 - за Георги Димитров! Плаче се организирано! Не лично да му е мъчно на някой!

98

Прочети за Ото Хан

преди 2 години

До Сата НАТОДраги, просто Русия е нямала нищо общо с това, това е бил английско-немски(и австрийски) конфлкт деситилетия наред, в който въвличат и други държави, както през ПСВ, така и през ВСВ. Русия и Франция се набутват да воюват в Антатата през ПСВ на страната на Англия, но ползата е само за англичаните, ползата не е нито за руснаците,нито за французите, нито за други народи, те търпят само загуби и много човешки животи, особено в днешните Украйна и Полша терора е бил страшен и ужасен!

97

Анонимен

преди 2 години

До Сата НАТО И губим Беломорска Тракия и териториите на днешна северна Гърция и излаза си на Средиземноморието, плюса е само, че жертвите само са по-малко в България, но имаме пък териториални загуби и загуба на излаза си на Средиземноморието.

96

Анонимен

преди 2 години

До Сата НАТОПървата световна война започва със Сараевския атентат, който е организиран от англичаните, по принцип конфликта е бил между немци и англичани десетилетия наред, агличаните успяват да набутат Хитлер на изток и така се отървават от сериозна война с немците, но го отнасят славяните и евреите, заради техните конфликти!

95

Сата НАТО

преди 2 години

До 135... Неграмотният си ти, освен това си нагьл про стак. Първата световна започва с нахлуване на Просията в Германия. След това са претърпели две разгромни поражения и главнокомандващият руски генерал се самозастрелва от отчаяние.

94

Сата НАТО

преди 2 години

България е била на правилнатс и на правата страна и е завършила войната с 30 000 убити и без война на наша територия. Гърция и Югославия са били на грешната страна и са дали по над милион жертви и двете страни са били разсипани икономически.

93

Анонимен

преди 2 години

До Сата НАТОКато си неграмотен ,поне потърси документи, ПСВ е започната от атентат , за който се предполага, че е извършен от англичаните, а ВСВ започва в Иран през 1938 година, когато англичаните нахлуват и изгонват немците от там и завземат петрола.

92

Анонимен

преди 2 години

Дето не е имало фашизъм, не е имало, но и антифашизъм не е имало. Но след 9 септември за два месеца стават 500 хиляди антифашисти, от 2 хиляди, кат уж вече няма и на книга фашизъм...Ама народ сме, един път!.

91

Анонимен

преди 2 години

Аз не знам ген. Луков да е бил осъден за някакво престъпление, дори посмъртно? Вие знаете ли? Тогава защо трябва да се хвалят терористите, които са го застреляли в гръб и защо се плюе паметта му? Защо самоковската прости тутка ограничава конституционното ни право на митинги? И фашизмът, и комунизмът са обявени за предтъпни идеологии, но Христо Луков не е убивал хора в мирно време по улиците, както са правели комунистите.

90

Анонимен

преди 2 години

До АнонименНе ми се обяснявай с глупости, нацизъм не искам, фобия срещу народите, без значение дали са българи, евреи или други, също не искам, няма да всявате омраза срещу народите, а досадните глупости, които пишете, са едни празни приказки и лъжи, поне нещо смислено да бяхте написали!

89

Анонимен

преди 2 години

Има само едно нещо да бъдешвраг на англо-саксите и то е да си техен приятел.

88

Анонимен

преди 2 години

До Сата НАТОНе ме интересува, мразя нацизъм и гледах документални филми до какви поражения и убийства в държавите се е стигнало от неонацизма и неонацистки формирования в близкото минало, затова европейците ги спират в зародиш, нацизъм посмъртно няма да допусна в България, това е зло, много голямо зло! Патриотизъм в помощ на хората - да, нацизъм - не!

87

Анонимен

преди 2 години

Много интересно, как си антифашист като няма фашизъм? То има една такава самостоятелна техника...Аде да си бил комунист в Хитлерова Германия, да си лежал в лагери...ми тук дето никой не те гони...хаха

86

Анонимен

преди 2 години

С тия униформички приличат на бой скаути, гаранция нито един от тия не е бил в армията.

85

Сата НАТО

преди 2 години

ПСВ също е започната от англичаните. -----///------ И двете световни войни са започнати от москалите. И сега вървят към трета.