124

Анонимен

преди 2 години

Всеки който трепе комунистически от пад ъ ци е ГЕРОЙ

123

Д.ИВАНОВА

преди 2 години

ФАНДЪКОВА, ЗАЩО НЕ ЗАБРАНИ ГЕЙ ПАРАДИТЕ ,А ГИ ТОЛЕРИРА ?!

122

Тъпанар

преди 2 години

Аз не мога да разбера какъв проблем има. Нали е демокрация и всеки има право, без да нарушава закона, да изразява мнение? Хора като дъгата излизат да маршируват в централните части на градовете. Хора, маскирани като кървави тарелки, увити в стреч фолио, лежат по площадите. Хора с животи като метър, обикалят и чупят наред. Хора манифестират, че преди 100 години са били насилени от друг пол, несъществуващ вече. Хора, пафкайки си тревичката, протестират срещу замърсяването... Бе манифестация

121

Анонимен

преди 2 години

евала има надежда че с тия харвардски келемета аман

120

шанаджия

преди 2 години

Българина ще е последния,който ще напусне ЕС!

119

Анонимен

преди 2 години

Първо им пращаш "нацисти".След това им пращаш Червената армия да ги "освободи"от нацистите.Тоя номер сме го виждали.

118

този точно разбойник

преди 2 години

е кой уби Яне ,и той левичар и интернационалист взаимно се изпозастрелват във ВМРО той не иска Българска Македония а за македонците казва че са българи, гърци , власи, евреи и тн и си един терорист , като умира понеже станал търговец до роженския манастир половин милион лева, 36 тона вино 11 т ракия

117

Анонимен

преди 2 години

Българите никога не сме били нацисти, но за сметка на това имаме простолюдие :))) От глупав по-глупав, такава е ситуацията в БГ :)) Май забравиха тези "насистчета", че ние сме единствената страна в света, дето си е спасила евреите :)))

116

Просто киро четете

преди 2 години

не им ясно на някои тука и пишат глупости ВМРО се разделя на фракции и даже има документи , че комунистите правят ляво крило ВМРО обединена , те са били за федерация с Югославия, някои членове и там остават , върховистите са тук в България , а някои даже осават в македония и са депутати в османския парламентимитър Янакиев Влахов е български политически деец от Македония. Последователно е активист на БРСДП, ВМОРО, НФП, ОСП, ВМРО, ВМРО (обединена), БКП, Коминтерна и ЮКП.

115

Анонимен

преди 2 години

Външно министерство коментира вътрешно събитие.Чужди посолства също се изявяват. Нито на едните нито на другите им е работа да коментират вътрешни работи.

114

червен терор

преди 2 години

абе намерете устава на легионерите , той като почетен председател го прави за младежи за физическа и духовна подготовка и вече не е никой в правителството , няма нацизъм няма фашизъм , защо мълчат историците . самоорганирали са се срещу терористичната секция на БКП , сле като и в рода си имам от убит от тези терористи как да им повярвам на антифашистите в кавички и какви са тези ЛГБТ антифашисти и антифа срещу кой ?

113

Анонимен

преди 2 години

В Македония нацистки и фашистки организации са забранени? В ЕС явно не са и могат да правят шествия.Утре ще правят други неща.Нацизма трябва да бъде изкоренен.ЕС не знаех ,че разрешава подобни неща.Никога в ЕС.Ние от Македония сме се борили срещу нацисти и фашисти и никога не сме били за тях.Затова почитаме Гоце Делчев и Яне Сандански и сме твърдо срещу Луков,Тодор Александров и Черноземски.

112

Анонимен

преди 2 години

А Гоце Делчев уважавате ли вие от Луков Марш? Левски,Боте и Вазов уважавате ли? Последователите на Гоце Делчев? Пере Тошев уважавате ли? Кой уби Пере Тошев и Яне Сандански? Долни фашисти и нацисти?

111

Анонимен

преди 2 години

Луков е били нацист и фашист още преди Хитлер и Мусолини.Неговата организация проповядва фашизъм подобен на Мусолини.Той организира избиването на последователите на Гоце Делчев,заедно с Черноземски и Тодор Александров.Ако Вие почитате тези хора ,ние Македонците няма как да сме в един съюз с вас,даже да е и ЕС.Ние зачитаме правата на всички в нашата държава(на евреите,различните,болните деца)Няма как да Ви уважаваме нацисти и фашисти на Луков.

110

до 159

преди 2 години

Какво е теШки?

109

Анонимен

преди 2 години

А не харесвам комунисти,но благодарение на тях в управлението на нашата държава,няма фашисити и нацисти.Предпочитам комунисите.Комунисрите поне уважават,расите,малцинствата,различните хора.Вие нацистите и фашистите се водите от омразата към всичко.Имате тешки психически нарушения и това е вредно за вас,кактоюи за държавата.За Луков се знае е че е нацист и фашист.Това е причината да е отстранен.Гоце Делчев е бил комунист и затова е отстранен от държавата.

108

До 156

преди 2 години

Защото не е трепал токлова комунисти, колкото македонски революционери. ВМРО е обезглавено в България, не в Македония. Ген. Луков на практика слага край на въоръжената борба на българите в Македония.

107

4

преди 2 години

В Германия има специална служба за борба и недопускане на профашистки организации!ДАНС защо дреме , а не ги разпердушини?

106

Радослав

преди 2 години

Каква изненада? Всяка година е мирно шествие и всяка година наследниците на националните предатели които са го застреляли в гръб реват, че видите ли било нацистки марш. Тоест според самите ревящо нацизма е мирна проява? Да разбираме ли, че според тия които реват против марша нацизма е мирна идеология? Явно е щом оприличават мирен митинг с нацизма! А после го същите индивиди казват, че нацизма е лош, пък той бил мирен.

105

Радослав

преди 2 години

Цялата статия в едно изречение: злите нацисти излязоха на шествие което премина мирно, но въпреки всичко е лошо защото нямаше никакви вандалщини каквито се очаква от нацистко шествие! Или марша не е нацистки или нацистките маршове са мирни, нека противниците на Луков марш да изберат кое от двете твърдения ще подкрепят!