63

Анонимен

преди 2 години

Кажи му кире канадеца и всичко е ясно

62

Анонимен

преди 2 години

иииииииииииииииииииии Костов отново влиза във властта, този път отново задкулисно... Пълна гавра с демокрацията и народа!

61

Анонимен

преди 2 години

Един файтон хора с големи мераци!

60

Анонимен

преди 2 години

Твърдо са в класацията на партията влизала най-много пъти в коалиции и подкрепяла опонентите си в историята ни. Спокойно може да се наричат партия хамелеон. Над 20 пъти до момента са се коалирали. Явно за тях идеята и волята на членовете им няма значение. Важното е да са на държавната софра.

59

пасарела

преди 2 години

Ей , голям отбор са !! Пълно е в тоя отбор с нагаждачи , с хора без срам и чест държат се като удавник за сламка !! След Бойкикиев и Атанасов се присламчи към незаменимите !! Не разбрахте ли , че без вас можем , че от подлизурковци до гуша ни дойдехте !!

58

Кико

преди 2 години

Кирчо прегряваш!

57

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Тяхната партия служи на Англия, но дали може да ти даде интервю на английски, се съмнявам! Дайте власт на БСП, за да направят Белене и ЮП или поне не им пречете да я построят!

56

Анонимен

преди 2 години

И ген. Атанасов и Радан Кънев са добри хора, но нали и вие управлявахте в съучастие с ГЕРБ и сега също Маджо ви ръководи, а вие уж се "борите" с него и на виждам за какво, но не това е проблема, проблема е, че вие често работите срещу българските интереси, да не кажа почти винаги, къде е АЕЦ Белене, която точно сега е най-нужна на България, когато цените са невъобразимо високи, къде?

55

БРЕЙ?

преди 2 години

Колкоумни хора тук? Хвалейки умния си ВОЖД-доктор хонорис кауза мухаххахаххахааа.........смех баце

54

П.К.

преди 2 години

Специално този на снимката има богат опит в зловещата държавна сигурност. Да очакваме ли, да не очакваме ли, че ще бъде използван?

53

ВИНЕТУ

преди 2 години

Айде и гномът и той си направи доклада на гърба на ГЕРБ и Борисов. Кой какъв бил. А бе, дребосък жалък, виж резултата на ГЕРБ на всички избори и виж си твоя. ***.

52

Анонимен

преди 2 години

Не ви ли е противен тоз генерал? Интервю на английски може ли да даде или руския му е по- добър! Защо винаги такива типове изместват по- добрите? Ето защо не успяваме! Не ни харесва ама си траем и се навеждаме!

51

Мунчо

преди 2 години

А бе на тези нали основен противник им бяха комунистите. И ква стана тя ?

50

Гербер

преди 2 години

До Папи ханс. Хе-хе, да го кажа за пореден път на такива като теб. Това е най-тъппият коментар в мрежата. А иначе, не само, че не вием, ами страшно се кефим да ви гледаме сеира как съсипвате държавата и скоро ще бъдете в небитието. А ГЕРБ пак ще ги има.

49

Папи Ханс

преди 2 години

Герберастите вият на умряло!!! Значи всичко е точно!

48

Майора

преди 2 години

Жалко генерал Гном , много добре знаем как си участвал във възродителния процес и процеса на разбойническо мениджърската приватизация по времето на Костов! Така че знаем що за стока сте! А Петков да се изказва подготвен , защото не Борисов , а той е рожба на партията фалирала три пъти страната и изнесла парите на хората , благодарение на които синовете ксто него завършиха Харвард! И първо да се научи да спазва законите и Конституцията ! И ако си мисли че не се знае че купи за жълти стотинки имот

47

Анонимен

преди 2 години

Тоест Кирчо има предвид - необходим е вашия опит от ДС, нали Атанасов е от там :))))

46

анонимен

преди 2 години

Е така е, хората са го казали:"Краставите магарета се събират"!

45

В.

преди 2 години

Сянката на плужека Костоф витае над тези нещастници.

44

Зайо Байо

преди 2 години

Боже опази!? Петков има нужда от опита на генерал Атанасов!?!!