18

SHEFA

преди 2 години

В момента се води икономическа война.-набутахме се със заеми от европа и сега сме под техен контрол.-а парите ги нема.-що правиме бе-продадохме ли се?

17

И най вече

преди 2 години

Пари за организиране на *** изложба с т.р.а.верси и Прайдове. Ето я промяната.

16

Iok

преди 2 години

Какви социални мерки искате? Я започнете да си декларирате действителните доходи и да си плащате данъците.. нали сте бедни ? Я звъннете в 20 произволни хотела по курортите и питайте за свободни стаи.. как става тва? Всички с марковите дрехи, скъпи вещи, коли, почивки, а искаме социални мерки? В нормалните държави се облага до около 40% от дохода на всеки работещ и самоосигуряващ се, затова те са там, а ние сме им слуги и сметище за второкачествените стоки и употребяваните им вещи

15

SHEFA

преди 2 години

32 годин ни оправяте ама убаво-браво-бел ден не сам видел от вас.

14

Анонимен

преди 2 години

Че то това правителство същото като предишните три. Каква е ролята на БСП в това правителство? Нали в продължение на години Нинова скачаше с пяна на устата, че трябват по-големи плащания за социалните мерки? Какво стана, Нинова? Къде отиде лявата идея?

13

Анонимен

преди 2 години

Парите нали ги обвързаха с ,,правосъдието ,, Ми то за 12 герб на власт няма ни един герберас в затвора а адвоката на герб е главен прокурор . Кви пари като няма резултати ?

12

Анонимен

преди 2 години

Кокоркооооо

11

SHEFA

преди 2 години

Айде подпомагаите и животновъдите-по брои животните са повече от хората -по документи ги има.-ама по документи!!!

10

Човешки Права

преди 2 години

Плана за възстановяване не е ли обвързан с спазването на Човешките права, защото в ICC Hague, Съда в Люксембург и до Европейската комисия има изпратени сигнали за извършване на Геноцид в Република България!

9

Анонимен

преди 2 години

Не е вярно, взеха се заеми да се дадат на пенсинерите докато бизнеса бе наказан със зелен сертификат, без малкия и среден бизнес няма икономика не се лъжете.

8

SHEFA

преди 2 години

Какви икономически мерки бе-5 милиард. За електроенергия???? Нали са частни?-тие пари ги взимате от моя джоб.-защо не станете и да си признаете че ние нямаме никаква държавна икономика-сичко е продаденоооо на частни лица.

7

Анонимен

преди 2 години

За зелени феодали ( енергиен преход) има най много пари а за народа няма пари .Честито ,,членство,, Поне да пуснат влак стрела от Скопие до Варна . Да идват макетата на море за час и половина ;)

6

Анонимен

преди 2 години

Нямах напредвид кирчо колко е откраднал казах го общо за някои си човека х.

5

фалш

преди 2 години

на снимката се ококорил, сякаш ще го гърмят

4

Анонимен

преди 2 години

И кво ни интересува нас кои от каква националност е кирчо,че бил ром,какво ви дреме,или кои колко пари е откраднал,и преди нас са краднали и след нас ще краднат,така сте си го направили вия българи,сега ще си сърбате попарата ,такава е системата където сте я създали,тои колелото се върти,нас не ни интересува кои колко пари е откраднал и колко ще открадне,ния не сме слънце да изгряваме на всякъде месечина,нас ни интересува да сме живи и здрави и нашия личен живот.

3

Мунчо

преди 2 години

Не видях пари за батальона! Нали ще се бием за всяка педя украинска земя!

2

Ямболски цървул

преди 2 години

А бе Кокорчо,къде я видя икономиката?!?!

1

айде

преди 2 години

нека гроб-арски спонсорираната демагогия започне