58

Анонимен

преди 2 години

следва глобалистките планове , държавата с пенсионото увеличение на възрастта събира повече пари , един пенсионер не доживява да вземе от пенсия това което е дал от осигуровки , чиновници , армия полиция не плащат осигуровки

57

Анонимен

преди 2 години

Дигитализация и свързаност 2,4 милиарда лева, социални мерки около 2 милиарда лева...?! Не знам...не всичко е интернет.

56

от..ТОЗ "ПЛАН&q

преди 2 години

..НА КИРЧО И КОКОРЧО , ШЕ ИМ "ПОДАВКВАТ ПО НЕЩО" ОТ ЕС.....САМО ПРИ НЕКАКВА СВЪРШЕНА РАБОТА ПО "ПЛАНА"----ИНАЧЕ йОК.....ХА,ХА,ХАААА..НЕ ГО ЛИ РАЗБРАХТЕ?ТАКА СЕ РАБОТИ С ЛЪЖЦИ И МОШЕНИЦИ ---НА КОИТО ,ЕС И БРЮКСЕЛ , ТРУДНО ХВАШАТ ВЯРА.....!!!

55

СМЕХ...

преди 2 години

ТОЗ "ПЛАН"....ПОЧВА ДА СТАВА "ИСТОРИЧЕСКИ"---КАТО МАКЕДОНСКО-БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ...ХА,ХА,ХААА....ВЕЧЕ НЕ ЗНАМ , ДАЛИ НЕКОЙ ВЕРВА И РАЗЧИТА НА НЕГО....!!!

54

Ковидизъм

преди 2 години

1 милиард лева за "ваксини", пари за "първа линия" и още ковид мерки?!?!???

53

Gorskio

преди 2 години

И ся ко - пак някой милионери ще се напапат от еу хранилката, просто ще са други, не предните...

52

не

преди 2 години

Европа пари на айдуци не дава . Знаят им биографиите на Кико и Асанчо .

51

Анонимен

преди 2 години

Тоя на снимката изглежда така сякаш очаква всеки момент хората да се усетят че си съчинява всичко и да го разпънат!

50

Анонимен

преди 2 години

А за смешката с централата на батерии, която ще е три пъти по-мощна от АЕЦ Козлодуй.....какво ще кажете!!!?

49

Анонимен

преди 2 години

Тея двамцата и оня другия и коалиционните им партньори биха дуспата на Варна като я оставят без финансиране по плана за развитие по програмите на ЕС. Така губят област Варна и за изборите. От там пак май, от морето ще почне похода на свободата. Варненци докога ще ги търпите. Направете си партия в коалиция с Добрич и Шумен, Търговище, Разград, Силистра. Превръщат този регион като Северозападналата ни област всички тези лапачи и подставените им мънимейкъри. Ние ли сме излишните или те. Мислите ли.

48

Анонимен

преди 2 години

Кокорчо така се е замислил, или е напълнил гащите или си представя любимия Спецоф как го жули, жалка картинка.

47

въпросче

преди 2 години

асенчо , що на запад те знаят като голям мошеник ?

46

" селянин "

преди 2 години

Новоизлюпен комунист си мисли , че казва нещо ново . Семейството ми по майчина линия след 9-ти септември 1944 година е преследвано и репресирано . И до ден днешен живеем в мизерия и безработица . Отказва ни се всякакъв вид социални помощи . Така , че не ми се хвалете , че третирате хората , които наистина имат нужда и още повече отговарят на изискванията за социално подпомагане като селският ви *** .Навсякъде по света се гордеят със социалната си политика , но за вас комунистчетата не е така

45

П.К.

преди 2 години

Някога цар Борис трети се е движил из цяла Българи с влакове, с коли, пеш без никаква охрана. Срещал се е с най-обикновенни хора, говорил е с тях и никога нищо лошо не му се е случило. Сега нашите нови управленци са заобиколени от здрави, яки мъже, които се оглеждат зорко наоколо. От "народната любов" ли ги пазят, от нещо друго ли? И тази охрана - за не малко хора, кой им плаща заплати, масрафа?

44

честита промяна

преди 2 години

плана ви ни е ясен бе асенчо , цени на горе , доходи изядени от инфлацията , държавни заеми-дългове и фалит на България . кой как може да оцелява !

43

Анонимен

преди 2 години

Диоген 64 е забелязал правилно. Кокорчо започва да прилича, както Луджев, когато се намести. За 6 месеца стана като попски наложник

42

Анонимен

преди 2 години

На човек, който не се е бил никога не вярвам. Боя е за да пораснеш и по-късно за да имаш добро държане в обществото. Ако нямаш, ядеш бой. Сега по света са наквъцали всякакви женчовци за министри. Никога не са яли бой и са ***. Не се съобразяват с нищо.

41

1

преди 2 години

До АнонименИма има.

40

1

преди 2 години

Ясно най много пари пак ще отидат при олигарсите. Една държава е добре и силна когато е социална.

39

izh

преди 2 години

Пари в една държава влизат по две пера: Заеми и Производство на РЕАЛЕН продаваем продукт. Някой да е видял адвокат, счетоводител, журналист да са създали продукт? Откъде накъде някакви пиkливи счетоводителчита, нищо не създали през живота си, ще определят съдбата на българите? А това че мутробизнеса ги е назначил като бушони просто говори за неграмотноста и манталитета на голяма част от населението