8

Перниканец

преди 2 години

четенето на Az-jenata.bg - също

7

Хаха

преди 2 години

Аз знам за един - да ходиш да се бучиш през няколко месеца със неизвестни субстанции, а после да се замисляш дали не са те увредили необратимо.

6

до 6

преди 2 години

Почти сте прав, само не е сигурно колко са троловете или просто сме станали такива мърморещи, злобни и антибългари. Тук всеки ден има коментари против институции, министри, полиция и кого ли не. Всъщност какво значение има?

5

Стисни ма, Станка...

преди 2 години

...зорлен дапрдна ...

4

Най-нови Реклами:

преди 2 години

- Хем боли , хем гзте сърби....

3

До 7:

преди 2 години

Над 90% от пишещите тук са на работа. Като тpoлове към партия, която управляваше 12 години и заграби огромна сума пари или други на заработка към спонсорирани от чужбина НПО-та. Друга група са скучаещи мързеливци. Следват алкохолизирани злобари - стига ти само да им прочетеш злобните коментари срещу САЩ/Русия и да ти падне настроението. Моят съвет е по-малко време тук и дори не отваряй статии, за които предполагаш, че дори има вероятност за платени коментатори.

2

Анонимен

преди 2 години

Нелоша статия.За застояването вкъщи какво да кажа - налага ни се. Масово се ползва хоум офис вече. Започнах да го мразя, но това е. Не знам как останалите издържат, някои колеги дори се кефят.

1

Анонимен

преди 2 години

Аз се сещам и за седми. Нашият парламент,