374

Снежанка Димитрова

преди 1 година

Жалко е ,ако пак се появи в Парламента този човек. Дойдат ли тези псевдо -герои пак, едва ли ще има бъдеще за българите. Хора чете, мислете, и негледайте телевизия! Гледайте реалността и гласувайте със разум , а не с емоция. Дано този път да сме разумни и да не се подаваме на сладките приказки на провалените ни политици от 45,46, и 47 НС. Бог да пази България и народа и.

373

Анонимен

преди 2 години

Киро не е просто премиер, той е царя и предводителя на всички простестъри които заедно след като прочетоха всичкия фейк от гугъл и дълбоко вярват на всичко написано в интернет и фейсбоклука събориха държавата.

372

Анонимен

преди 2 години

другарю Петков кат Георги Димитров сте даже по добър ашколсун аферим

371

Анонимен

преди 2 години

Защо този има профил в сайт за гейове ?

370

Анонимен

преди 2 години

Каза човека който назначи всичките си роднини приятели и съдружници да управляват България заедно с него!

369

Анонимен

преди 2 години

Да-а! Няма ваши, няма наши! При назначенията само Наши!

368

Панагюр Доков

преди 2 години

До Анонименхаяхахаххахааххахахаха

367

АЙСИКТИР КИРО

преди 2 години

Ало Траволта, ти май се посамозабрави.Що за демокрация сме ,ако премиера произнася присъди????Българио за тебе те умряха!

366

хахо

преди 2 години

а нашият списък е такъв 1 р . радев 2 твате киро 3 кокор4о 4 мая общата 5 хаджигеиов 6 бабикян свинята и още една камара от подмяната . ако кир4о знае какво го 4ака , дупе даму е яко

365

анонимен

преди 2 години

Да, ама вашите ***, ги няма в списъка! Къде са имената Божков, Василев, Баневи, Арабаджиеви, Стайкови, Бобокови, Прокопиеви, всичките с повдигнати от прокуратурата обвинения за финансови престъпления и със запорирани сметки?!

364

АНОНИМЕН

преди 2 години

До Курейшо -Ще вкарат гербери колкото вкараха батко и братко ,ако са свински черва и се скъсат отиде ни на вятъра чистата природа.

363

2S

преди 2 години

За съжаление има ваши хора,само неудобните за вас са в списъка. Нищо ново под слънцето,,, в Бг

362

За Витков!

преди 2 години

Здраво виене. Влизам след два дена от последния коментар и виждам цялата словоч напъпила и продължава. Опорка до опорка, сеедно четеш страница на кафяв Пефффски ***. Герболюгите и депесарското *** сипва ли сипва. Давайте смело оправдайте хонорарите. Нормалния човек обаче има глава на раменете и може да разсъждава. Дори и с къса памет на всеки му е ясно ,че промяна не може да се постигне за два дена особенно като дори в коалицията си имаш 2-а подводни камъка. Смело напред Петков дано устоиш !

361

дедо Ташунко

преди 2 години

няма ваши, няма наши, всички тука сме апаши!

360

Питам

преди 2 години

Колко и Кои Политици вкара Прокуратурата на топло, където им е мястото заслужено?! Аз виждам всеки ден Хотела до Централна гара Пловдив и ВСЕКИ БОЖИ ДЕН ГИ ПРОКЛИНАМ ЗА ОГРОМНОТО ГРОЗНО НЕЩО, НАПРАВЕНО НЕ ОТ СЛУЧАЙНИ ХОРА. НЕЩО, КОЕТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ВЗРИВЕНО И СА ОСТАНЕ 1 КАМЪК ОТ НЕГО С НАДПИС : ПАМЕТНИК НА ГРОЗОТАТА ОТ ВРЕМЕТО НА ББОРИСОВ!!!

359

Вуте

преди 2 години

Точно от списъка се вижда кои са вашите. Липсващите престъпници, които всички знаем.

358

Курейшо

преди 2 години

Кире , ако вкараш в пандиза поне един от хилядите крадливи герберасти , ще ти направя паметник в родният ти град !

357

Анонимен

преди 2 години

А Кокорю кога?

356

1

преди 2 години

А от онези 60000 мегавата далаверизирана за 3 секунди газ,колко милиона нагушихте?Това управление е толкова корумпирано, че всички предишни изглеждат като истински аматьори.

355

Анонимен

преди 2 години

Абе божков къде е ?