96

Цъ

преди 2 години

ДПС = Мултигруп. Или ние, или те!!! Мислете.

95

Lina

преди 2 години

Нормално - партията , създадена от ДС, да защитават Св.инчето на един от създателите си. Само едно не разбирам - как избирателите на тази ОПГ винаги гласуват за тях. Сарая на П.лъх сарайски ли ще получат, или парите на ш.иШан? Всъщност- обяснявам си го с ниското им образование и лесната манипулация. Тъжно е , че имат достъп до властта , но - това е действителността .

94

Некъф

преди 2 години

ДПС = електорат от овце + тарикати с пари

93

EPP idiot's

преди 2 години

Изпитвам приятно усещане,кога ДПС и гЕРБ вият. Ще опитам да перифразирам една ОСЪДЕНА журналистка в Турция: Прасето няма да стане крал , влизайки в двореца,но двореца със сигурност ще замирише на ***.

92

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ+ДПС прегърнаха се по мафиотски

91

мак

преди 2 години

Всеки погнат се оплаква от репресии, а дпс са толкова нагли, колкото герб. Гербавата власт свърши и почнаха да ***. Но мълчат за со.пола, който си живее живота, за карадая, който биха могли да обвинят в държавна измяна заради онова изказване за турска родина. Освен това - да се радват, че тяхна етническа партия още съществува, макар че въобще нямаше нужда да се бори за права и свободи.

90

Абе

преди 2 години

Какво сте го погнали Василев,той ли е най големия престъпник в държавата? Не мисля,вместо да се захванат и приберат престъпниците,се занимават със Асен Василев?!

89

toti

преди 2 години

Навремето още ГЕРБ каза че ДПС е мафиотска партия,но им затвориха устата ,но как с какво никой не разбра ???Уж да я искарат противоконституционна и това не стана и ни се качиха на главите,а сега ни се смеят и в лицето и до кога ,само Радев ще им види сметките и далаверите ,които почнаха още при ,,царя''с оная ,,тройка''

88

Анонимен

преди 2 години

Предсмъртните конвулсии на статуквото са смехотворни

87

Мееметчу

преди 2 години

Ако да съм от "етноса", мъ 99% от ДПС-то са за пандиза с тежък физически труд поне за 10 години! Особено пък българите, които са меки "членове" на туй олигархическо "сдружение"!

86

не знам

преди 2 години

Но Асен Василев във всяко изказване споменава колко полезна ще е отмяната на валутния борд.Така ще могат да си теглят заеми безкрай.Освен това така наречената "опозиция" и така наречената коалиция,с изтъкнатите финансисти, доста угоднически мълчат по въпроса.Май искат тия да отнесат негативите,а после другите да се ползват от ситуацията.

85

1212

преди 2 години

Значи, да видим дали съм разбрал правилно-Прокуратирута е на Прокопиев, според Мусгафата-той там си прави каквото си иска, но.....те щели да дадат на същата тая Прокуратура-Асен Василев......, който видиш ли, се води по акъл на проксита на същи тоя Прокопиев. Е, тия от ДПС или са ***, или нас ни смятат за такива или ги тресе треската.

84

Фейк

преди 2 години

Толкова много платени коментари. Явно от ДПС много ги е страх. Все пак този сайт е на Пеевски, да си прави каквото иска тук - а който има свободна воля, нека провери и други медии.

83

:(

преди 2 години

ДПС е партия, която работи ПРОТИВ България и против БЪЛГАРИТЕ!!ЗАЩО Е В ПАРЛАМЕНТА?А да забравих, те притежават прокуратурата и ВСС........

82

гостенка

преди 2 години

Днес е голям цирк в България, съдейки по заглавията в ел.медии! Хора тези не мислят за вас, гледат само назад в Борисов, ядът се кат ***, ние ще треперим за сметките и раб. си места.

81

Анонимен

преди 2 години

Бандити гонят бандити :)

80

Ахмет смъмра Карата

преди 2 години

... по-яко да се пъне в Гюрултията (бълг. Парламента)..., а Карата се усПа...

79

КТБ

преди 2 години

Чрез Цветан Василев - переше парите на руското КГБ/СВР... Беше спонсор на фк. Левски, собственик на фк. Ботев Пд....... Затова ЦРУ даде заповед - за закриването и....... Ц. Василев се скри във Сърбия, която отне Македония от България..... Който защитава-Ц. Василев, Черепа, Бобокови, Радев, К. Петков-е Български предател...... Троловете-също..

78

Анонимен

преди 2 години

Знаем ги гербавите проверки, карадатъ :) Ншмало му името за КТБ, няма кой да прочете турския доклад, сащианците си били измисляли :) Само шиши целият в депесарско бяло :)

77

УжасТ

преди 2 години

Тоя га джалите ще го съдят, Бял ата Златката щял да вкарва Киро в затвора.Ужасен УжасТ.