14

Анонимен

преди 2 години

Нищо чудно да си ходят на гости,много си мязат,и двамата са малко шантави и големи патриоти

13

Анонимен

преди 2 години

Лика прилика са си 2-та нееноормалника

12

Анонимен

преди 2 години

Не е ясно за приятелството, но са п ичове със собствен мозък.

11

Анонимен

преди 2 години

Приятели са още си обменят любезности един друг. Той Тръмп разбираше от геополитика толкова колкото вожд на амазонско племе.

10

натовец

преди 2 години

До: номер 11 (Ха-ха) Тебе ли да слушам или новините на CNN? Нали с ушите си го чувам какво говори и как говори? Клишета ли? Този е първият президент на САЩ който не използва клишета, нали чувам как разказва и споделя неща от личния си опит? И искаш да ме убедиш, че ти го слушаш лично, без превод дублаж? Така ли е наистина?

9

А бе

преди 2 години

Яко ги е наплашил Тръмп демократите! Направо кошмари сънуват как се завръща в Белия дом. Юрнали са се да търсят юридически начини да му попречат, обаче да коригират ****о*тската си политика-нъц. Просто чувствам как ще изгубят следващите избори, дори не от Тръмп.

8

Пустиняк

преди 2 години

Тръмп е откачалка.

7

Ха-ха

преди 2 години

До натовецБайдън не бил дементен??? Това беше вицът на деня! Когато повтаря познати клишета всичко изглежда наред, обаче тръгнели да добави нещо от себе си е неспасяем. Правителството му е лика-прилика, топ-****оти, избрани на квотен принцип. Един Блинкен дето влиза в пътя. Изобщо-най-кьопавото управление на САЩ от Втората световна насам. Защо Сорос сложи тия хора да управляват Америка е загадка. 2

6

Хасфалт

преди 2 години

Тръмпито е най-добрия президент за десетилетия назад! В началото му се смях доста, но той се доказа. Нито една война или конфликт за 4 години! Света беше едно спокойно място! Евала пич, дано те изберат отново!!!

5

Анонимен

преди 2 години

Поне не ни натресе just kiro

4

натовец

преди 2 години

И така докога ще слушаме още измишльотини за Байдън че бил сенилен старец, че не говорил свързано? Слушал съм го много пъти. Съвсем смислено си говори дядката, особено за годините си гледам има акъл повече от много други по-млади. Дори и аз не бих могъл да се изразявам така добре като него, нищо че нямам 60 години още!А Доналд Тръмп е точно обратното - най-сбърканият президент на САЩ. За него Ким беше "Little rocket man", пък после стана най-добрият му приятел! Луда работа!

3

до 5

преди 2 години

Не мисля че Владимир Путин е толкова глупав че да направи нещо на 22-02-2022.

2

Анонимен

преди 2 години

Ех, а Бацето не му ли приятел, нали се срещна с него за 10 минути в Белият дом, като на град за договора с Ф-16?Баце му се искаше повечко да по остане ,но прислугата на Тръмп го срита да се омита от там.

1

100% бай Ганьо

преди 2 години

Аз нямам приятели,бих се радвал и на компанията Лим Чен Ун