71

Позорен факт

преди 2 години

Феодализъм ,в България се изтезават хора със знанието на институциите!

70

До 78 - дисбаланса

преди 2 години

Извинявай би ли ми дефинирал "легитимира по-големи дисбаланси"? Гледаме настоящата обстановка, коя от 30те партии в листите изпуснахме, коя от тези в парламента е направила нещо полезно? Ето минафа 6 месеца цитирай ми 1 прокаран закон който да има позитивен ефект върху живота на работническата класа и коя от останалите 20+ партии които не влезнаха в парламента щеше да направи нещо по-различно? Съжалявам, но тези 30 партии от листите и техните представители са повече от смешни.

69

Анонимен

преди 2 години

До Възраждане Няма руска демокрация и това е обусловено от историческото развитие на Русия. При нас е подобно положението. Имаме проблем с манталитета. Не можем да мислим демократично и все си търсим патриархалния покровител, който д а ни обгрижва и командва. Затова има 20 години Путин и 11 години Борисов

68

Въпрос

преди 2 години

На гледна точка:Намираш се седмица в пустинята,без храна и вода!Но имаш в раницата кило злато!Та питам се,кое е по ценно?

67

БРЕЙ

преди 2 години

Такова чудо като демокрация -няма, вие пък го дирите в България, хахаха. Парата и силата властват по света , а не народа

66

Анонимен

преди 2 години

До До 58 - грижовния "Аз гласувах за никой и съм доволен." Затова ли ревеш, че няма кой да се "погрижи" за "работническата класа", защото си "доволен"?

65

Анонимен

преди 2 години

До До 58 - грижовния "И ти казах, че да не се гласува за 30 листи изпърнени с мошеници също е глас и участие в демокрацията." Не, не е. Така само легитимираш още по-големи дисбаланси. Ето ти кратък коментар.

64

Анонимен

преди 2 години

До До 52 - гласуващия ""Аз гласувам за политики, които ми предлагат" - с тези евтини фрази" Не са евтини фрази, но ти откъде да знаеш? Ти си свикнал да мислиш за "изборите" като за риалити шоу. "Аууу, предизборна кампания, да видим кой какъв цирк ще аправи." "Аууу, ден на изборите, да следим "процентите", както следим залозите при Черепа". "Ауууу, нови управляващи, сега ще гледаме сеир". Това са за теб "изборите".

63

До 58 - грижовния

преди 2 години

Аз се грижа за себе си и за света около себе си. Отговорих ти на: "Сами се отказвате от демокрацията." И ти казах, че да не се гласува за 30 листи изпърнени с мошеници също е глас и участие в демокрацията. От там нататък си развиваш шизофренията и се закачаш за една дума от 500символа коментар. Не си закусвал и си гладен, ама от мен закуска няма да получиш. Най-много да те попитам коя кофа си си избрал на изборите, дали си доволен от нея и да ти се посмеем. Аз гласувах за никой и съм доволен.

62

Възраждане

преди 2 години

В България искаме Руска демокрация, а на Американска!!

61

Анонимен

преди 2 години

Каква демокрация като управляват лъжливи и крадливи комунисти. За народа има хипеинфлация, режим на тока и милиарди кредити, за управляващите престъпници са милиардите от кражби.

60

Анонимен

преди 2 години

До ЧУДЯ СЕ ??? "Има ли демокрация?!Ако САЩ ще ми налагат "демокрация" по техен модел -не ,мерси." Аха, а ти кой модел на управление имаш за пример? Дай конкретна държава.

59

Анонимен

преди 2 години

Това, да сложите разни канадски евреи да ви спират тока и да правят погроми срещу вас, беше върха на "демокрацията" ви. Хайде, стегнете се. Толкова ли стеТъпи наистина?

58

ЧУДЯ СЕ ???

преди 2 години

Има ли демокрация?!Ако САЩ ще ми налагат "демокрация" по техен модел -не ,мерси.Видяхме каква демокрация наложиха в Сирия ,Иран Ирак ,Ливан , Афганистан,Либия, Египет, Мароко, че до Виетнам и разделянето на Корея.Цяла Западна Европа са били колониални държави до 60 години, робство и т.н..Въобще почвам да се чудя има ли такова нещо като демокрация.Робство на народи,смучиш от плантации, а иначе твоят народ ти е много демократичен/като си богат е лесно/???????

57

Мишел от съпротивата

преди 2 години

Koгато убийци си стоят на свобода а осъждат младежи заради една цигара с Трева, тогава знаеш, че това е демокрация. Когато полицията пази престъпниците, разпространява наркотици и покровителства *** и в същотото време тормози хора пушещи едно растение, тогава разбираш, че това е демокрция

56

Анонимен

преди 2 години

Изборите са за тези, които си мислят че имат избор. Та и там е демокрацията.

55

До 52 - гласуващия

преди 2 години

"Аз гласувам за политики, които ми предлагат" - с тези евтини фрази можем да си чупим пръстите да си чатим цял ден. Аз ще те питам ако ти предложат да избираш между кофа с урина и изпражвения за закуска коя от двете ще избереш, ти ще ми кажеш, че щом не съм си избрал кофа нямам право да се оплаквам, аз ще се плесна в челото и ще те нарека меко-тело и т.н. Лек ти ден повтарям: аз гласувах за никой. Тези са пионки и кукли на конци и са ирелевантни на случващото се по света и у нас.

54

ДДРОнег

преди 2 години

Що е демокрация и има ли тя почва у нас ?!

53

Алоо разбирачите...

преди 2 години

в Китай диктатура ли е, или демокрация?! Това трябва да се наложи със сила тук, за да спре грабажите чудовищни.

52

Демокрация

преди 2 години

Само на избори!През другото време,законност,ред,дисцисциплина!Народът е казъл:"От всяка глава,дим излява"!Всеки е съдия ,от последна инстанция!