84

Анонимен

преди 2 години

Вчера нови 36 човека са постъпили в интензивното - 34 неваксинирани и 2 ваксинирани. Кой ли препълва интензивните отделения.....

83

Анонимен

преди 2 години

А колко от починалите са пушачи, алкохолици, със занемарен начин на живот, живеещите с по 300-400 лв пенсия на ръба на оцеляването и мизерията. Или това не влиза в статистиката...

82

Анонимен

преди 2 години

Рано или късно ще кацнете на мангъровия...Стъкмистиката си върви, вирусчето също..И какво се промени за две години, освен съсипания бизнес, мизерията и насадения страх, който поболя хората...

81

Анонимен

преди 2 години

Преди епидемията умираха по 108 хиляди човека на година. През 2020 заради вълната през ноември и декември починаха 17 хиляди човека в повече. През 2021 починаха 40 хиляди човека в повече. През 2022 колко ли ще бъдат? Досега за 40 дни са около 5000 човека в повече.

80

БАНко

преди 2 години

ЕХ , КАНАДА !!! ЦИТАТ НА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ ТРЮДО : 80 % ОТ НАСЕЛЕНИЕТО Е ВАКСИНИРАНО , 90 % ОТ ШОФЬОРИТЕ СА ВАКСИНИРАНИ .... КОИ СА ТЕЗИ БЛОКИРАЩИ СТРАНАТА ??? " А НА МЕН МИ ПРИЛИЧАТ НА ХОМОСЕКСУАЛИСТИТЕ .... ДА СЕ ПОКАЖАТ , ЧЕ ГИ ИМА !!!

79

Безсмъртни Ваксъри

преди 2 години

Колко ли умрели ваксъри е имало вчера? Те не влизат в тази статистика, нали знаете? Страничните ефекти не са подобни на ковит.

78

Трюдо

преди 2 години

- Как да опазим живота и здравето на повече хора от Ковид? Аха! Имам идея! Ще изкарам армията срещу тях, за да ги убива.

77

Анонимен

преди 2 години

76 починали, от които 11 човека опитали това, което може да се предпазят и 65 самоубийци избрали смъpтта пред ваксинирането.

76

Безплатни ваксини

преди 2 години

Безплатно е само сиренцето в капана на мишката.

75

Анонимен

преди 2 години

В Канада протеста е на индийците шофьори на тирове и хората масово са против тях

74

Браво Канада!

преди 2 години

Канадците се оказаха хора с тoпки, браво. Сега да видим малките жендер-либерал-фашаги, водени от гея Трюдо, дали ще посегнат на канадците с армия и оружие. Ако това стане, ще започне гражданска война - в името на живота и здравето на гражданите, разбира се!

73

Анонимен

преди 2 години

Ваксините били безплатни, но токът, парното водата и цените в магазините, които подскачат всеки ден са в резултат на така наречените безплатни ваксини, а да не говорим за безсмислените тестове. Така че и децата могат да направят сметката за безплатните ваксини или по-точно смеските, които не са сертифицирани и не дават никакви положителни резултати, а напротив.

72

Анонимен

преди 2 години

11 човека ,които не са искали да умрат са починали вчера. Мир на праха им !Останалите са си преценили сами.

71

Анонимен

преди 2 години

"В Канада още ли има мега-протест? Дезинформацията тече с пълна сила. Няма нито една статия за това! Мълчат манипулаторите. Ха-ха-хааа."__________ Не само, че още има протест, но хората вече са блокирали основните пътни артерии със САЩ. Каквито и провокации и проблеми да им правят властите, са неуспешни и се разбиват на пух и прах, защото протестът се подкрепя МАСОВО от всички хора в Канада. На хората им е дошло до гуша от абсурдните рестрикции, ограничения и гаври на либерал-фашагите на Трюдо.

70

Молитва

преди 2 години

Молитва за разбиване козните на лукавия(произнася се вечерно време на колене) Господи, Боже на Силите, в Името на Исуса Христа, чрез Което Име Ти Си благоволил да Те призоваваме, ние, Твоите чада, идем тази сутрин (вечер) и припадаме пред Твоите Нозе.Молбата ни, Господи, е да разбиеш и осуетиш замислите на всички тъмни сили на лукавия, които искат да съсипят и разорят духовно и политически българския народ, между който Си ни пратил.Господи, молим Ти се, чуй и приеми молбата ни, и повдигни ду

69

Безплатни ваксини

преди 2 години

Е те тука още трябваше да ви светне червената лампичка. Кога точно някой ви е давал нещо безплатно, ако не е някаква мушенгия? Точно никога.

68

Безплатни ваксини

преди 2 години

Ако ваксините струваха по 100-200 лв и се плащаха от джоба на хипохондриците, познайте дали щеше да има толкова много ваксинирани (20%)?

67

Zamun Сертификат

преди 2 години

Аз ходя със сертификат от замунда - Замун Сертификат. Влизам навсякъде. Вече съм защитен от Чумата.

66

Анонимен

преди 2 години

Докато тия със зелевия амулет се врат навсякъде по молове, кръчми, чалготеки и се заразяват и сеят заразата също, но смятат че са недосегаеми нищо няма да се промени. А ако е и фалшив е ужасът. Поради това и в големите хранителни вериги човек върху човека. Останалите не влизат никъде, ограничени контакти, спазват мерки...

65

Анонимен

преди 2 години

Лекарят, който откри щама омикрон, Анжелик Коци, казва, че е била притискана от европейските правителства да не разкрива, че щамът има лека форма, каза тя в интервю за германския Welt. Попитана дали е вярно, Коци отговори: Казаха ми да не казвам публично, че е леко заболяване. Помолиха ме да се въздържа от подобни изявления и да кажа, че това е сериозно заболяване. Аз отказах."