104

Анонимен

преди 2 години

Ваксинират се страхливците.Нормалните хора не се притесняват от една обикновена хрема..

103

Хаха

преди 2 години

До БАНко Банко-бабанко, само ти не разбра, че протеста не е на неваксинираните, а на всички и че е за други неща.

102

Твърд антиваксър

преди 2 години

Колко *** и *** трябва да си а си сложиш 2 дози после бустер и в резултат на отровите в тях тръгват тромбите в организма следва сигурен инсулт и спирка в интензивното ? Справка моя колежка която го получи в клас пред децата на 50 г.Ама *** Бил Гейтс си признава че има за цел да намали популацията по света и биологическото оръжие е най-изгодно за целта и ти да се юрнеш да се боцкаш за някакви 75 лева ако си пенсионер. Толкова ли ти струва живота 30 евра?

101

Анонимен

преди 2 години

Случаите намаляват.Балъците също и хипохондриците, също...

100

Анонимен

преди 2 години

Отдавна вече не срещам неваксинирани хора. Явно наистина са се заключили по мазетата с три катинара и треперят от страх.

99

Анонимен

преди 2 години

*** намериха начин да съкратят жалкия си живот. Не се ваксинират и чакат вируса да си свърши работата и да отърве хората от тях.

98

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните си мислят, че ще са безсмъртни, ако се ваксинират. Голям смях

97

Котка

преди 2 години

До Анонимен 100 Познавам много ненабодени - никой от тях не се е заключил никъде и от нищо не трепери. Работят си хората, имат си семейства, нормален живот. Познавам, обаче, набодени, които само като кихнат, тичат да им бъркат в носа. И наистина треперят от страх.

96

Анонимен

преди 2 години

Неваксинираните си мислят, че ще са безсмъртни, ако не се ваксинират. Голям смях.

95

Дънкан Ваксклауд

преди 2 години

Ваксинираните стават безсмъртни и започват да живеят по 2-3 хиляди години.

94

До 92

преди 2 години

Това ли е върха на твоята "мисъл": "А колко от починалите са пушачи, алкохолици, със занемарен начин на живот, живеещите с по 300-400 лв пенсия на ръба на оцеляването и мизерията. Или това не влиза в статистиката..." Само това ли успя да измъдриш и затова го повтаряш по няколко пъти на ден? Досаден си.

93

До 92

преди 2 години

Ако се поровиш малко са мрежата, ще намериш отговорите на "А колко от починалите са пушачи, алкохолици, със занемарен начин на живот, живеещите с по 300-400 лв пенсия на ръба на оцеляването и мизерията. Или това не влиза в статистиката...". Защо питаш и внушаваш лъжи, а не си намериш отговора?

92

Анонимен

преди 2 години

До 96/Да бре, хич няма значение дали си пушач или алкохолик или ако по цял ден тракаш на клавиатурата и си се занемарил. Или пък ако караш месеца с 300 лв пенсия, в коя статистика ще се впишеш...Смеш.ко

91

Анонимен

преди 2 години

Трепери от страх от вируса и от ваксините, заключил се с три катинара в мазето, сложил си три маски, две отпред и една отзад и шепне: боли ме фара, няма да се ваксинирам.

90

Анонимен

преди 2 години

Германеца, свити са твойте сърми(ако изобщо имаш). Човека си говори по свободните медии. Ама ти тях ме четеш и за това живееш в метавселената на Нова и БТВ.

89

Анонимен

преди 2 години

Колко ли умрели след преболедуване на вируса и уж оздравяване е имало вчера? Те не влизат в тази статистика, нали знаете? Страничните ефекти не са подобни на Ковид-19.

88

Анонимен

преди 2 години

Преместил съм си го фара от другата страна на борда, ако искаш се ваксувай през месец и се надявай да надживееш орлите.

87

До 93

преди 2 години

Не ти ли омръзна всеки ден да пускаш една у съща дивотия - колко от починалите били пушачи и т.н.? Ами колкото в предишните години са. Като процент от починалите от Ковид-19, са същия процент както при починалите по други причини.

86

Анонимен

преди 2 години

Вирусът си върви, неваксинираните си умиpат.

85

Германец

преди 2 години

Мангърката нещо мълчи като *** напоследък, откак БЛС му свиха сърмите. Няма да има толкова келепир ако му отнемат правото да практикува. Иначе смел борец за свобода, викат слаботоковите антиваксъри :)