25

А добър ден

преди 2 години

Природата лекува, не "ваксините"

24

Do 25 ot MIKE

преди 2 години

Да, това е ирониата на безплатното здравеопазване в Канада.Картината, която описдваш ми е до болка позната също от личен опит.До скоро "walk in clinics" бяха спасението, но от началото на Пандемията и те не стават за нищо.

23

До Майк:

преди 2 години

В съседната къща има две баби. Едната на 86г, другата на около 70г. Леля и племенница. През януари племенницата се разболя от КОВИД и наистина бе на подобно лечение. Преди около 15г отидох в спешното защото нямам личен лекар. Когато казах на лекарката там, че желая антибиотици (обичайно лечение за България) онази ме изгледа все едно, че съм наркоман.

22

MIKE

преди 2 години

Ами те лекарите в Канада лекуват Ковид със зелен чай от 2 години.Друго им е забранено да изписват под заплаха от отнемане на лиценза + парична глоба.Заповедта е директно от министерство на здавеопазването. Нямат право дори да ти препорачват различно лечение...

21

до 22

преди 2 години

И на канадците не им пука за някакъв 6алкански макак дето не може да докара дори заплата на канадски чистач но зяе от поднебесната сиггания заобиколен от индуси

20

Анонимен

преди 2 години

Канада е ледена пустиня. Не ни дреме за тех.

19

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 3 - Е нали уж Бойко беше най-добрия и най-умния , живеехте прекрасно и имахте всичко ?!

18

До 16:

преди 2 години

Не съм длъжен да ти разказвам биографията си, но това се случи на националния празник на Канада, в началото на Юли. Нямам намерение да влизам в постоянна полемика или режим на обяснение. Изобщо не ме интересува дали ми вярваш или не. Повече няма да отговарям - имам още малко работа и след това излизам да тичам в парка, а днес времето е отлично за спорт.

17

За пример

преди 2 години

Алберта, най-консервативният щат, но напълно блокиран от Конвоя на свободата, до края на месеца премахва по-голяма част от ограниченията. Протеста обаче остава! Значи все пак има смисъл от протестите .

16

полу-анонимен

преди 2 години

До До 10:Мухите са само месец и половина в края на пролетта и началото на лятото. Опитай се да намериш и една муха през юли или август в Мон Тремблан.

15

Анонимен

преди 2 години

Какво здраве, какви пет лева? Да им бият по един безплатен бустер на входа на парка и да ги пускат вътре. Лешоядите ще им организират небесно погребение като в тибет . това е проучване от 2019 когато все още имаше грижа за здравето на хората без нужда от лечение. От тогава нито в парк можеше да стъпи човек, нито чист въздух да диша, а агресивната "грижа" за здравето на популацията, включва инжектиране всеки 3 - 4 месеца

14

До 10:

преди 2 години

Разбира се, че ще ти кажа. Това не е никаква тайна. Пише се на английски "Black fly", а също и слято "blackfly". Курортът се казва Mont-Tremblant и е в провинция Квебек. През пролет-лято-есен официалния уебсайт на курорта има информация за ятата с мухите, дадено до прогнозата за времето. Това го научих по-късно, след като се върнах и получих отоци по врата и задната част на главата като алергична реакция. Беше запланувано като романтична почивка, но се оказа пълен провал...

13

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 10Ако кажеш кои са насекомите, цена нема да имаш :))) Нали знаеш, че Канада се намира над Щатите, явно те влече към тропиците.......хахахахаха :))))

12

Дедо

преди 2 години

От природата по-хубаво нема ! Тия зомбита сега почнали да получават доказателства и сигнали .

11

Анонимен

преди 2 години

И за болест с такова "лечение" налагат геноцид? До къде са стигнали властите...

10

Анонимен

преди 2 години

В Канада има едни насекоми, които се наричат "черни мухи". Това не са мухите, които са в България, а са дребни, на огромни рояци и буквално нападат всяко живо същество. Ако не си намазан плътно с химическо вещество, може да загинеш буквално. Не се лъжете на пропагандата - планините на България са световно богатсво, за което поколения преди нас са водили война. Между другото, вчера в Канада един човек умря в спешното отделение от сърдечен удар докато чакаше лекар да го прегледа.

9

Интересно...

преди 2 години

...безплатна разходка в национален парк.....А да дишат безплатно по време на разходката разрешено ли е, че не се разбира от статията?

8

Джугашвили се хили

преди 2 години

Когато започнат да изписват бира и шкембе ще ги призная за иноватори и специалисти!

7

absurd

преди 2 години

а бе кво приказвате вие бе,разходки само с ку4ета и запо4ваме да демонтираме пейките

6

Анонимен

преди 2 години

Разходка сред природата с билетче. бошкей. малко са им тировете.