73

Анонимен

преди 2 години

До До 82/86 Утре ще поискаш същите, които днес са предприели тези мерки, да те лекуват, да те пазят, да те обучават и да ти създават правила. Същите, които днес наричаш диктатори. Как ще направиш моралния пирует?

72

Анонимен

преди 2 години

Нямат право да забраняват на хората правата ние искаме пълна забрана за всички ваксини мерки маски ограничения сертификати и сертификати и то веднага стигасте тормозили и убивали хората дано да горите в ада проклети убийци

71

Анонимен

преди 2 години

Демократично е когато имаш мнение да можеш да си го изкажеш, демократично е да излезеш мирно на площада с лозунг на които пише какво искаш, анархия е да си правиш каквото си искаш, да не спазваш закони. А да не можеш да излезеш на мирен протест е тотолитарно!

70

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 80 "И понеже са раздавали яко пари на Европа сега няма как да не ги слушат." А на Русия и Китай раздавали ли са? А на Австралия, Нова Зеландия, Аржентина, Индия, Бразилия, САЩ и т.н. раздавали ли са?

69

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 78 Вземи прочети поне една книга по въпроса, че такива неинформирани хора като теб са проводник на диктатурите. Демокрация не е анархия, демокрация не е и това да ревеш диктатура, само защото нещо не ти харесва.

68

Чоко

преди 2 години

А нима нямаше терор слещу населението в България. Много бързо забравихте КПП-тата, изкъртените пейки от градинките, забраната за посещение на Витоша, забраната на малките магазини да работят. Толкова отдавна ли беше това? Същевременно градския транспорт работеше, големите западни вериги за хранителни стоки работеха и още.Това не беше ли терор срещу обикновения човек.

67

Анонимен

преди 2 години

Хора, кой дърпа конците в този цирк? Кой стои зад завесата на ковид измислицата? Кой е върха на пирамидата? Илюминати ли са, масони ли са? Това е някаква стройна групировка която си мисли, че може да управлява света. И понеже са раздавали яко пари на Европа сега няма как да не ги слушат.

66

Анонимен

преди 2 години

До Чоко "Само чрез блокади и терор" Нормално е терористите да призовават към терор, но има лоши новини за тях ...

65

Анонимен

преди 2 години

Ковид изкара на показ нещо много важно, една лъжа която ни се набиваше в ушите десетилетия. А това е, че демокрация няма, демокрацията свършва там, където започнат да се преплита с корпоративни и политически интереси. Единствената разлика от комунизма е, че правителствата не са изкарали танковете срещу хората...все още...

64

Чоко

преди 2 години

Само чрез блокади и терор над правителствата може да се постигне СВОБОДАТА. В противен случай ще продължават да ни мачкат и да си измислят всякакви безумни ограничения. Тези в Западна Европа ще скочат първи защото милиони от тях ще останат без сертификати до седмици. Ще им де предложат бустери но хората вече видяха, че от това няма смисъл.

63

Хулигана

преди 2 години

Смазвай *** глави на ковидфашистите, мсчкай!

62

Анонимен

преди 2 години

До До 70/74 "ами то това се отнася в пълна сила и за сегашните закони за така нареченото извънредно положение което ни налагат къде е разликата?" Не се отнасят "с пълна сила за сегашните закони". Явно не знаеш разликата между съжителството на специални и обикновени закони, и погазването на закони за да бъдат създадени такива, които нямат нищо общо с ценностите на общетвото, което ги "излъчва". И още мнооого неща явно не наеш за разликите. Вземи прочети нещо. С писане по-грамотен няма да станеш.

61

Анонимен

преди 2 години

До 58 "Готви се за края на Ковид и началото на следващия вирус, който ще удари тези със слаба и отслабена имунна система" Единствените, които ще се "готвят за следващия вирус" ще са антиваксърите, защото на тях вируса им е само ПОВОД за решаване на съвсем други проблеми. И когато този ПОВОД отпадне, ще им трябва СЛЕДВАЩИЯ ПОВОД, защото, без никаква изненада, вируса не им е проблема.

60

Анонимен

преди 2 години

Че в Канада кога е бил позволен? Хаха

59

Анонимен

преди 2 години

До До 52/59 "и налага свои правила и закони които и позволява да въдворява инакомислещите в едни специфични лагери на труда" Правилата и законите, които налага са в разрез със съществуващите, или, с други думи, въпросните лица са смачкали нормалните закони, за да си създадат такива, които нямат нищо общо с морала и нормите на обществото. Казах ви, пробвайте да попрочетете поне Уикипедия, то е ясно, че друго няма да прочетете.

58

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 58 "щеше да знаеш, че все още са в клинични проучвания" Дори не можеш да се изкажеш като хората, затова си правиш формулировки като лаик. Какви "клинични проучвания" те гонят. Я кажи къде в листовката на Комирнати пише такова нещо.

57

хахаха

преди 2 години

Уплашиха се всички управляващи заради това, което става в Канада и започнаха да налагат забрани. Но, западняците не са като нас българите, те не се подчиняват безропотно. Докато не се вдигне целият свят, няма да се спре психоатаката върху нас.

56

Анонимен

преди 2 години

Извратеняци оправляват света, какво очаквате, свобода на найци .

55

Гуню

преди 2 години

Не можете да спрете множеството....смешници. Забранили били.....да бе те ще ви питат вас. На маймуни ни направихте, кога ще спре това безумие?

54

Анонимен

преди 2 години

Все едно имат значене забраните на смърфовете, пред забраните свързани с ковид истерията!? Дано прегазят еничарската армия, служеща на шепа продажни и самопровъзгласили се за богове политици!