93

кастратор

преди 2 години

Имало едно време сутеньор,който отишълпри една жена и й казал че е загрижен за живота й,и най-добре ще е тя да се съгласи често да я "боцка" с "ваксина"за да "запази живота й".Също казал чеако тя не иска доброволно,пак ще се"грижи за нея".А за да я познават другите и дане няма объркване,задълж.да си извади"къс сертификат" коло ханша.Много хора втози свят имат нужда от "грижа". Не гисъдете,те просто нищо друго не могат освен да се боцкат,а и принципно или свремето започва даим харесва.

92

Клоун

преди 2 години

Това, за Франция е , като да забраниш сутеньора да прави "технически преглед" на инвентара. Жалко е ние нямаме онзи френски безразсъден порив, и не осъзнаваме като тях старата поговорка че "Когато мечка играе при съседа, утре ние ще сме храна за мечетата"

91

Сойка присмехулка

преди 2 години

В сънищата беше "Матрицата", материализацията беше в "Зараза",за бъдещето беше "Елизиум", резюмето беше във "V като Вендета",а за напреднали "Игрите на глада". Ако имате мозък, обяснете на тези безмозъчните. Само надеждата е по силна от страха.Най силното оръжие е "словото",а в днешно време "екранизираното".Разпостранявайте и "военнизирайте" другите с прозрението!!!

90

Анонимен

преди 2 години

До Чоко Колега, няма такова чудо като "с алергии към ваксини". Факта, че използваш тази фраза показва, че си нямаш и бегла идея какво коментираш!

89

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 100 "40 хил са нищо за такъв проблем" Всъщност, 40 хиляди са ужасно много за онлайн петиция и то сформирана за кратко време. Населението на Отава е под милион!

88

Анонимен

преди 2 години

Франция има традиции в обезглавяването на потомствени владетели. Един Макрон няма да ги спре. Защото французите знаят как да се борят за правата си.

87

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 92 *** питай личния или който и да е лекар точно кои заболявания съставляват основание за медицинско изключение. Давай. Даже по-добре да ти направи списък, подробно описващ защо всяко медицинско състояние е основание за изключение.

86

Влади

преди 2 години

Той и лидерчето на чики.БОЕЦ ревеше, че нямало КОВИД, ама като го пипна, искаше да съди Бойко, че го приели във Видинската болница, зер е ВИП-болник и трябвало директно във ВМА. И го приеха..., ако и да твърдеше преди, че такава болест няма. Такива сте антиваксърите, почти всички тайно сте набодени, но заради паричките на Божко, Чушко и пр. ревете антиваксърски глупости и си слагате по 10 плюса.

85

Анонимен

преди 2 години

До 95 "Затова срещу протестърите в Отава има 40 хилядна петиция да се разкарват веднага." Смешен си, честно! 40 хил са нищо за такъв проблем и би трябвало сам да видиш, че са малцинство. При това направо съвсем незначително малцинство. И вероятно по някакъв начин свързано с облагите от пландемията. Сори, ама не ти се получава.

84

Полицията забранява

преди 2 години

мола ВЕ! Да не би да оставихте право на избор на хората бе долни твари? Някой па да е искал и позволението? Трябва да разкарат Макарона и Трюдо инак тия двамата фашаги дето се пишат либерали и все работят в полза роду, скоро ще им разкажат играта.

83

Чоко

преди 2 години

И отказват изключения с уникалния аргумент, че това били нов вид вакси и нямало как да имат странични ефекти....Прави сметка за каква манипулация става въпрос..

82

Чоко

преди 2 години

До 92 "Всеки с медицински причини получава медицинско изключение" -така е на книга. Напрактика няма нито едно такова изключение издадено за Виена, дори за хора (колеги) с доказани сърдечни проблеми или алергии към ваксини - докторите са яко наплашени и не издават такива изключения.

81

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 94 "Гражданите подкрепят протестиращите. В Канада им носят храна и каквото им е нужно." Мхм. Затова срещу протестърите в Отава има 40 хилядна петиция да се разкарват веднага. А ако искат ятаците да им носят храна, само че да ги саботират и тях. Те се знаят кои са. Маргиналите са известни на обществото, както аз знам в моя квартал кои са гнилите ябълки, така и другаде се знае.

80

Анонимен

преди 2 години

До 90 "А гражданите могат така да..." Май не си наясно със ситуацията. Гражданите подкрепят протестиращите. В Канада им носят храна и каквото им е нужно. Така че няма начин това което си мечтаеш да се случи, но няма проблем, остани си с фантазиите си...

79

Анонимен

преди 2 години

Няма да спра да го повтарям - Благодаря на ковид и парцалените маски, че свалиха истинските! За две години се видя кои лекари са шарлатани, кои политици са тирани, кои демократи са фашисти, кои правозащитници са садисти, кои медии са обективни... Всичко лъсна и за най-слепия! От тук нататък, да се оправдават и обясняват колкото си искат, че някой друг ги е накарал, или, че та са си мислили... Този път трибуналът е незаобиколимо препятствие по пътя на цивилизацията.

78

Анонимен

преди 2 години

До Чоко Всеки с медицински причини получава медицинско изключение, тъй че не си доизмислил репликата.

77

Чоко

преди 2 години

До 87Когато въвеждат задължителна ваксинация, без значение какви са ефектите върху хората, особено тези с алергии и проблеми със сърцето - това , драги ми смешнико, не е лечение , а експеримент.

76

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 89 "Ефектът ще бъде същия, но няма да могат да ги арестуват." Ще могат. :) Иам ограничения къде и кога могат да влизат камиони. А горивото струва и парици. :))) А гражданите могат така да им го НАБИЯТ, като откажат да им продават стоки и услуги, че ви е бедна фантазията. Ако бях на мястото на местните в тия градове щях да организирам бойкот на "протестърите" докато не се изметат от града ми. :)

75

Анонимен

преди 2 години

Е, то не е нужно специално да блокират пътища. Достатъчно е десетки хиляди камиони да се влеят в трафика и цял ден да джиткат насам-натам. Ефектът ще бъде същия, но няма да могат да ги арестуват.

74

Анонимен

преди 2 години

Не са виновни президенти, премиери и полиция и тях ги командват.