76

Дар от БОГ ТАНГРА

преди 2 години

Издигнете ме да стана владетел на България !Ще бъдите впечатляващо доволни от мен !Българската нация никой не я обича, поробена е от векове под един или друг вариант, точно заради това силите и съществата, които са измислили и създали човечеството са разрешили аз да се родя !За да мога да ви правя максимално и истински щастливи, издигнете ме да стана владетел на България !Бъдете умни и не се доверявайте на хора, които ви настройват и подвеждат против мен !

75

Анонимен

преди 2 години

Значи на чужд гръб и сто тояги са малко а ? Когато пълнехте главите на турските деца във България с глупости беше достойно.

74

Случаен минувач

преди 2 години

Никакъв ЕС за тия. Да се научат да уважават.

73

Македонец

преди 2 години

Има много омраза кон българскиот народ и тоа е од много години. А ние сме ист народ. До дека во Македониа не се признаем дека сме булгари нищо нема да се оправи.

72

Сата НАТО

преди 2 години

До Бунгар.... Интересно,какво учат децата на българските македонци,които вече България асимилира,без да даде никакъв шанс за самоопределяне. ----///----- Какъв шанс да ти дадат, бе? Некой да те води за ръчичка ли? "Македонски" не знаеш ли? Това нещо се учи за три часа слушане на радио Скопие. Пусни си радиото и ставай македонец.

71

Анонимен

преди 2 години

До 76.... Никой не те кара да си блгарин, айде успокой се.

70

Благоевград

преди 2 години

България да признае македонският народ в Пиринска Македония и македонците в България , и българският съд да регистрира македонските Организации.Свобода и човешки права за македонците в Пиринска Македония и в България.България е осъдена досега 17 пъти в Страсбург за нарушаване човешките права на македонците в България.

69

Никои

преди 2 години

До АнонименНе може да насади омраза км блгарите като вие самите. Порано ако идваш в Блгариа ште тиоткраднат автомобила или полицаите ште ти наплатат 10 казни за ништо само штото си македонец. Сега не блокирате и казвате че сме блгари. Како може некои да е приател при това.

68

Ами сега

преди 2 години

До азНе ли е полно блокиране? Штото не блокирате србите? Нас ни казвате че сме србомани и затова има вето а србите подржавте. Отвориха ново поглаве в преговорите с ваша подршка. Согласен сам че треба да прекинем преговорите с вас и да прекинем унижуването. Доста беше. Не може да бидеме приатели с неко што ни казва дека сме измислени и ни става вето докато не признаеме че е така. Това е лудост. Ако останалите членки на ЕС одлучат да ви земат ветото добре ако не не ни требва таква ЕС.

67

Анонимен

преди 2 години

Българина има много лоша слава не само в България и Европа.Няма как да признаят,че са Българи.Нашите крият,че са Българи в чужбина пред други Българи.Като чуят други Българи как говорят на Български,бягат на далеч.

66

Анонимен

преди 2 години

Сърбите си свършиха работата в Македония. Успяха да накарат българи да мразят българи. Не виждам за какво повече трбва да се подава ръка там при тази омраза. Вето за ЕС за вечни времена!

65

наблюдател

преди 2 години

Макетата са *** и хейтъри, защото основата на македонизма е омразата към България.

64

Рамзан Кадиров

преди 2 години

То пък щото децата у нас учат истини...

63

Анонимен

преди 2 години

Макетата мразели българите, че ние да не би да ги обичаме. Заблудени сърбомани са, които и самите сърби не ги харесват като хора. Да не говорим за словенците и хърватите - направо ги ненавиждат. Невзрачно племе, на което един ден албанците ще им разкажат играта.

62

Нормално

преди 2 години

Ние като деца също учихме лъжлива комунистическа история

61

Анонимен

преди 2 години

Уау , какво доживяхме - Милена Гилотинова да ни разяснява българо-български отношения ! Как няма някоя отрязана глава пак да бъде търкулната за убедителност ?!

60

Обяснявам за селяни

преди 2 години

в сравнение с комунистическа България, бивша Югославия беше почти свободна, западна държава ... затова ни презират и нищо не можем да направим освен да ги пуснем в Европа, всичко друго е по-лошо ... пък ако искат да отцепват територия - да дойдат да си я вземат !

59

Анонимен

преди 2 години

Обиколете държавата и се правете на Македон и и ще разберете защо не ни харесват.

58

Анонимен

преди 2 години

Направете си експеримент и се правете на Македонци и ще видите отношението на Българите към тях.Ще разберете защо не но харесват.

57

Истината е

преди 2 години

при Павел Серафимов - СПАРОТОК