42

До Диоген

преди 2 години

Ами много просто, конституционния съд се казва конституционен, защото разглежда казуси свързани с тълкуване на конституцията. Този орган е над ВСС, така че няма какво да се чудиш.

41

Анонимен

преди 2 години

До 49 Ти да не си назначен от мюфтията, пък чакаш от вселенския патриарх да ти иска оставката !?

40

Анонимен

преди 2 години

Прокуратурата в България е направена за "наши хора" или за хора с пари. Прокурорска република с приватизирано правосъдие.

39

до 47

преди 2 години

Да известно е на кремълските възпитници като теб!И защо трябва това да продължава?!

38

Анонимен

преди 2 години

Абе, това юристи ли са или кадии !? Всеобщо правило е, че този който е назначил някого, той може да му иска оставката, а в случая това е кремълският парашутист Радев !

37

Анонимен

преди 2 години

Време е мутрите да гледат как цветята растат върху земята положена над тях!В чисто физически смисъл!КОГА?!ДО КОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ?!!!!!

36

Анонимен

преди 2 години

Има вече протести срещу Петков и инфлацията предизвикана от него организирани за 20.02.22.

35

Анонимен

преди 2 години

Прасето с каскетя лесно може да бъде уволнено с една хубава 9 милиметрова дупка на челото . Знаете ли колко прасета си губят живота по коледа ? Едно повече нищо няма да промени ;) Просто коледа ще дойде по рано :)

34

Анонимен

преди 2 години

Мандатът на главния прокурор е седем години. Според мен може да изкара дори още седем след първия си мандат, ако така защитава интересите на българите срещу прокситата на Божков и Арабаджиев в парламента.

33

Анонимен

преди 2 години

И добре, че има такива бухалки като г н Иван Гешев!

32

Анонимен

преди 2 години

Ако някой от властимащите ми покаже коя мутра махнахме със закон,ще му сваля шапка публично!Разходете се из грбищатата бе властници!Вижте и си припомнете как се махат МУТРИ!!!!!!!!!!!!!!!!КОЛКО ДА ВИ ЧАКАМЕ?!НЯМА КОЙ ЛИИИИИИИИИИ????!!!!!нЯМА ЛИ?!

31

Анонимен

преди 2 години

Гешев е бухалката на Банкянския рекетьор. Удря тези бизнесмени, които откажат да си плащат таксата в Чекмеджето.

30

Анонимен

преди 2 години

Намеците не са натвърди!Или вадиш пищов или си умрел кон!Бърз или мъртъв!

29

ГРОБАР

преди 2 години

Иска ви се ама няма .Гешев ще изкара целия си мандат

28

Диоген

преди 2 години

ВСС трябва да внимава изключително много! Следващите по реда са те! Ако не запазят своята независимост,ще пеят "Вий в жертва паднахте"!Това че Конституционния Съд е ДОПУСНАЛ,че може да бъде разследван или уволнен Главния прокурор, е ВЪЗМОЖНОСТ,но не и ПРИСЪДА! КС е от 12 съдии,от които 1/3 са хора на Радев,докато ВСС е от 20 съдии.Принципът на превъзходството е Закон!!! Кой ще Ни убеди, че решението на 12 съдии е по-меродавно от решението на 20 техни колеги?Доц.Славов? Моля ви се...

27

Анонимен

преди 2 години

Как само нагло приписват очакванията на всички олигарси (Прокопиев) да махнат Гешев като желание на обществеността, няма такова желание в обществото, по-скоро всички от ДБ вън на следващите избори ни е желанието.

26

Анонимен

преди 2 години

Гешев не пречи на обществото. Радев да обърне внимание на спонсорите и прокситата .

25

Анонимен

преди 2 години

Прокуратурата трябва да огласи списъка на Просто Киро, за да видим върху кои едри престъпници ДС, Радев и Рашков се опитват да разпънат чадър. Който от големите липсва там, е близко до въпросните.

24

българин

преди 2 години

До 8. Ти ли си обществото бе, църввул? Писна ни от олигоффрени като теб, които като върли комунисти много обичат да говорят от името на всички. Огромната част от обществото НЕ ИСКА ГЕШЕВ ДА СИ ХОДИ, разбра ли?

23

Балъци вдясно

преди 2 години

Този фъфлек устата му не знае друго освен това!Всъщност цялата пасмина от ДБ живее от мантрата "Долу Гешев, Долу Цацаров". Какво ли ще правят, когато и главния прокурор си тръгне? ПП НЯМА им дадат този пост! Нито по милост,нито по заслуги!