82

Анонимен

преди 2 години

Ужасно досадни са тези грантаджии от ДБ - нагли, безкрупулни, за пари ще продадат майките и децата си!

81

П.К.

преди 2 години

А, Защо трябва да го освободи? За да развърже ръцете на "промените" и техния ментор за нови и по-големи инсинуации, за нови екцесии, за върховни нарушения и реванш? За това ли драпаха да се доберат до лостовете за отмъщения? А хала на обикновенните хора? Тях вече ги забравиха. Забравиха си големите хвалби и обещания. Ние не искаме такава "демокрация", чрез която властимащите не мислят за хората, а само за амбиции и отмъщения - лични и на чужди сили. Казваме им директно: Изчезвайте докато е време

80

Анонимен

преди 2 години

Аз само да кажа, че законодателната и изпълнителната власт не могат да искат сваляне на член на съдебната власт. Затова имаме това пусто разделение на вслатите. Или да изкарат доказателства, че е нарушил някой закон и да го съдят, с което могат да го премахнат. Или да спрат да ни занимават с "ми ний ни *** аресвами затуй исками да съ майни". Боли ме дедовия. Законодателната власт да хване да си върши работата, а изпълнителната да вземе да бори инфлацията и енергетиката, че измряхме от ГЛАД!

79

Факт

преди 2 години

Прокуратурата да не работи пишейки тук!?

78

Факт

преди 2 години

И да назначи някой като него!?

77

До бунгар

преди 2 години

И казваш, като досега са се вихрили комунисти от ГЕРБ, ДПС, БСП, и са усвоява ли, за сметка на обществото, трябва да продължат така, А?Иначе съм съгласен че и в съдебната система има гнили ябълки с чадъри.

76

Лелее СМЕХ..

преди 2 години

МИН. ЧАШКОВ КЬОР--КЮТУК ПИЯН И ЗАТОВА НЕ ПРАВИ РАЗСЛЕДВАНИЯ, А КИРЕ ТЪРСИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА В ГУГЪЛ...ХАХАХААА.... ЦЕЛА ЕВРОПА ВИ СЕ СМЕЕ, БЕ.....!!!!!!

75

ГЕШЕВ НЕ НИ ПРЕЧИ..

преди 2 години

ПРЕЧИ НИ НЕКАДЪРНОСТТА И ЛЪЖИТЕ НА ЦЕЛАТА БАНДА ОТКОМУНИСТИ, ЧАЛГАРИ И ОТРОВЕННИ ПОЛИТ--ЛА"" АРИ НА ХРАНИЛКА В. НС, С НАШИТЕ ПАРИ!

74

115

преди 2 години

С данни от гугъл, НЯМАМ ПАЧКИ С ЕВРО, НИТО КЮЛЧЕТА С ЗЛАТО Г-ДА ГЕРБЕРАСИ!

73

115

преди 2 години

Гешев пазел едни, други пък стигат до най високо ниво на съдебната институция, и там видиш ли, излиза че е по чист от АНГЕЛ.ВСИЧКИ СА В ИГРАТА, И ПРОКУРАТУРА, И СЪД!

72

Анонимен

преди 2 години

До ?!?..."Ако искат нашите партньори и опозиция в парламента да сме на страната на обществените очаквания"- Тези очаквания са на една неголяма група уплашени хора,но не и на обществото! Обществените очаквания са за изпълнение на обещанията ( оказаха се лъжи) които дадоха така наречените управляващи-за по-добър живот! Г-да управляващи, направете цените отново нормални,като началото на 2021 г.,върнете ни спокойствието! Търпението ни вече е изчерпано !

71

Анонимен

преди 2 години

Много елементарни и груби опити за манипулация. Аз от началото съм бил против Гешев, но тези сега са в Парламента и в Изпълнителната власт - ако искат нещо, да подадат конкретен сигнал, а не изрезки от вестници и голи заяждания. Това "коя е Мата Хари", е нивото на улицата, не на официална институция. Да не говорим, че полиция и НСО им е в ръцете и могат да направят собствено разследване.

70

Анонимен

преди 2 години

Милиционерчето е приключило курса! Скоро ще напълни трапа.

69

Явно

преди 2 години

Всичко от съдебната система, което не работи в защита интересите на черепа и крадливите комунистически олигарси е в противоречие с "обществените очаквания". Да премахнеме съда и прокуратурата за да не се пречкат на просто Киро да променя. И това ако не е по учебника на Сталин. ... Ленче Б. знаеш ли кой е Сталин?

68

Анонимен

преди 2 години

Вече ужасно вони на изгорял Каскет! Не се трае!

67

До 84

преди 2 години

Е какво да ти е ясно? Нали пускаш "за Баце", това е достатъчно! Не си претоварвай мозъчето, току виж гръмнал процесорът!

66

Анонимен

преди 2 години

Гешев ли вдигна инфлацията и си назначи родата на дебели заплати

65

Анонимен

преди 2 години

Досега не ми е ясно тия защо искат да махат Гешев и реват постоянно. Разни хаджигеновци и темподобни само едно си знае баба, едно си бае.

64

въпросче

преди 2 години

абе наско, що толко ви е страх от Гешев ?

63

Случаен минувач

преди 2 години

Аз продължавам да се чудя: какво толкова Гешев ви бърка в rъзa, дами и господа управляващи? Защо не решавате много по-належащи проблеми, като инфлацията например?