12

Анонимен

преди 2 години

Турция въведе със закон затвор за фалшиви новини в социалните медии, но в България Румен Радев наложи вето над закона за фалшиви новини. Сега разбирате ли защо Радев пусна ветото? Много им трябват фалшиви новини. Планирали са го отдавна. С фалшиви новини свалиха цяло правителство. Сега с фалшиви новини ще свалят и Главен прокурор. Докато цял свят се бори с фалшивите новини, в България ги ползват за доказателство и клиенти на прокуратурата ги носят на прокурора. Цирк!

11

Alex

преди 2 години

ДВ и ВОА са гей медии.

10

Достойно поведение

преди 2 години

На един достоен президент. Половината НАТО се изнесе от Турция.

9

Анонимен

преди 2 години

Всяка седмица турското вътрешно министерство публикува нови данни за наблюдението в социалните мрежи. Така например през първата седмица на октомври са били предприети юридически мерки срещу 263-*** потребители, а в седмицата след това - срещу други 176 души. Турските власти следят най-вече за съдържания, които могат да бъдат представени като заплаха за националната сигурност.

8

Анонимен

преди 2 години

Той наскоро и езици искаше да реже.

7

Анонимен

преди 2 години

Един лайк във Фейсбук, споделяне на статия в Туитър: ако се намирате в Турция, трябва да сте особено внимателни в социалните мрежи. И един лайк може да Ви изпрати в затвора, пише швейцарският НЦЦ.

6

Ха-ха

преди 2 години

Статията на Дойче веле за недостига на лук сигурно е разгневила Ердоги, ама чашата на търпението му е преляла когато Велето обяви, че туркините нямат пари за дамски превръзки!

5

До 5

преди 2 години

Ти откъде знаеш че е необрязан? Може и да е.

4

Анонимен

преди 2 години

В Турция специални части следят къде какво се публикува и какво се излъчва относно президента им. Прихващат с изкуствен интелект името на президента и свалят незабавно съдържанието, което не им харесва. Този лиценз е ултимативен.

3

хехех

преди 2 години

Си, Ердо и Жужин - големи тарикати го раздават, ама и на тях ще им дойде времето - светът търпи диктатори дълго време.

2

Bulgaria

преди 2 години

В периферията на Европа има двама диктатора - един обрязан и един не обрязан.

1

Анонимен

преди 2 години

ХУБАВА РАБОТА АМА...