32

Додо

преди 2 години

Всяко нещо, което не се харесва на Глобо-Хомо е удар срещу свободата на словото. Това глупаво изказване е една гротеска, на фона на това, какво истинско ограничение на свободата на словото им във всичките медии - собственост на Глобо-Хомо! Опитайте се да напишете алтернативни мнения за Ковид анти-ваксината, за алтернативно лечение на Ковид, за събитията от 11 септември, 2001 или за събитието с 6-те милиона и ще видите какво наистина означава удар срещу свободата на словото!

31

Анонимен

преди 2 години

СЛЕД РУСКИЯ ЯК РИТНИК ,АЙДЕ И СЪС ТУРСКИЯ ЧЕПИК?- ОХ ОХ БОЛИИИЙ.

30

Ердоган

преди 2 години

Секиш за Дойче Веле!

29

Анонимен

преди 2 години

до 33 Гош- на DW фалша е голям като кратуната ти.Можеш ли да си представиш взрив на атомна бомба бе ***.Виж по напред филма за Хирошима и Нагазаки .

28

Анонимен

преди 2 години

НЕКА ДА БОЛИИИИ.НЕКА ДА БОЛИ.

27

Анонимен

преди 2 години

А що и Норвегия врътна кранчето за газ към есес А.

26

Анонимен

преди 2 години

АИДЕЕЕ.ЩО ТАКА ГИ ИЗРИТВАТ ТЕЯ "ОБЕКТИВНИ" МЕДИЙ ОТВСЯКЪДЕ .

25

Факт

преди 2 години

До ГошСамият ти изказа две опашати лъжи. Първата е, че Чернобил е гръмнал като атомна бомба. За какво става дума всъщност? Накратко-губят контрол над ядрената реакция, ядреното гориво се стапя, налягането драстично се увеличава и корпусът се разрушава с част от покрива. При ядрен взрив щеше да отане една голяма дупка и поражения наняколко километра. За Афганистан-руснаците бяха постигнали много по-голям контрол от американците, както и по-траен. Но СССР губеше ОТ войната и трябваше да я спре.

24

Факт

преди 2 години

Дойче веле, Гласът на Америка и Свободна Европа бяха едно преди 30+ години, а сега са нещо коренно различно. Вярно че и тогава доста послъгваха, но бяха източник на много недостъпна иначе информация. Аз самият често съм ги слушал. Сега са се превърнали в чисто пропагандни медии на САЩ, а Дойче веле дори е ангажирано с идеите на един, единствен човек-Джордж Сорос. Естествено, Ердоги трудно ще мине за демократ, ама и тия минават за честни медии колкото от околовръстното за девица.

23

в БГ

преди 2 години

Постоянно ни лъжат по всички медии, кво трябва да направиме!? Да ги затвориме и да гледаме и слушаме чужди медии. Във всяка истина, има по малко лъжа и във всяка лъжа, има по малко истина! Така, че аз ползвам различни медии и знам, че истината е някъде по средата!

22

факт

преди 2 години

тия са в криза и гледат да измъкват пари от всякъде .

21

Гош

преди 2 години

По време на социализма през осемдесетте, само радио, Свободна Европа и Гласът на Америка казаха истината, че Чернобил е гръмнал като атомна бомба и, че СССР воюват с Афганистан и, че губят войната и всички от Вършавския договор живеят в лъжа и правителсвата ни лъжат за всичко и слушахме тези радия нелегално, беше забранено! Въпрос на личен избор е дали да им вярваме или не.

20

1234567890

преди 2 години

И кое от всичко казано от Дойче веле не е вярно!? Това, че на Ерпосран не му харесва истината и иска турците да вярват на него и на никой друг е друг въпрос. Турция потъва откакто Ердо захапа власта, но се опитва да заблуди хората, че са много добре и, че всички които казват истината са лъжци. Същото беше в България и в целия соц. лагер, заблуждаваха ни,че сме много добре и изведнъж балона с лъжи се спука и соца се разпадна и умря!

19

Христо Христов

преди 2 години

В Турция и Русия пишат против правителството, защото има свобода на словото, за разлика от фалшивия Запад и най-вече германия.

18

Гош

преди 2 години

Хаха всички диктатори ги е страх от свободата на словото и правят всичко възможно да запушат източника на истината. *** и той е притеснен, че народа на русия почна да се осъзнава и ще го изхвърлят от Кремъл и ще го пребият с камъни на Червения площад.

17

Гнойче шнеле

преди 2 години

и подобните фейк пропагандисти трябва да се забранят със закон!

16

Военен брокер

преди 2 години

По всички телевизии може да си пуснеш каквато новина искаш стига да платиш на редактора ,по ДВ имаше доста платени и извъртяни лъжи...

15

абе УМНьО

преди 2 години

кой си ти че да кажеш коя новина е фалшива и коя не?? или ако не е от главните еврейски медии значи автоматично е фалшива??дойче веле ли ще ми каже, или радио свободна европа на ЦРУ?

14

Анонимен

преди 2 години

Боже, ще затапят рупорите на Министерството на истината. Веднага рефолюция.

13

Анонимен

преди 2 години

Очаквайте нов срив на турската лира!