7

Анонимен

преди 2 години

Въпросната госпожа даже не е успяла да завърши средното си училище поради някакви психични проблеми с нейните съученици. В Уикипедия пише "посещавала" и много хитро избягват кога е "завършила". Нищо лошо, живота е най-добрия учител, но едва ли госожата притежава качества за самостоятелен анализ. Такива като нея са най-лесни за манипулация, а това са повечето от американците.

6

Мацка до 7

преди 2 години

Това, че ти си хомосексуалист никой тук не го касае! Всъщност касае ни, защото ставате много, а няма как да заченеш и да създадеш семейство с такъв човек. Има психолози, психиатри, ако е необходимо направи консултация и изясни с него от какъв пол си всъщност. Няма нищо срамно и обидно в това!

5

Една

преди 2 години

Абе чудя се,бащите на тези хиляди момичета,те имат майки,сестри, имат жени...доволни ли са от скотския живот който талибаните са наложили над тях и жените им? Като стана патакламата,мъжете първи хукнаха през глава. Определения като глава на семейство,закрилник,баща,любящ съпруг много бърже изчезнаха. Много лесно прежалиха жените си, които уж изпълняват дълга си на съпруги да се грижат за семейството, и въпреки това пак не заслужиха спасение от страхливите си мъже? Що тъй?

4

Анонимен

преди 2 години

Предлагам следващия гeй парад да го направят в Кабул. Аз ще си взема пуканки и ще го гледам по телевизията.

3

Анонимен

преди 2 години

Taка е, при Афгите няма феми-меми, дженди-менди... Джулка колкото и да ривье, няма да се промени. Мучачосите с макдонадсите се оттеглиха, да си дебелеят на родна почва, хахах.

2

Анонимен

преди 2 години

Айде доживях и това...изкукуригала лелка с психични проблеми да ме "светва" за някакви зверства в държава, където дори не може и на картата да ми я посочи къде е. Работите не отиват на добре да знаете!

1

Анонимен

преди 2 години

Ми Джоли да отиде с феминистките си да ги освобождава.