27

Анонимен

преди 1 година

Тая най-накрая си намери занимание различно от това да хули бившия си мъж. Ако мъжа й беше афганистанец, нямаше да й мине през ъкъла, че може да каже крива дума на мъжа си!

26

Анонимен

преди 2 години

На крива ракета космоса и пречи

25

Татул до 26

преди 2 години

И аз си помислих същото преди да прочета коментара ти. Тая жена стана като ходещ скелет.

24

До 27:

преди 2 години

Ти тъпaнap ли си или се правиш на такъв? Дразнещото е, че една необразована актриса вместо да ни занимава с нейните роли в киното, се опитва да ни дава акъл за неща от живота, които не разбира. Мисирките тук трябва да коментират и анализират тяхната игра в киното, а не да ни натрапват някакви изкукуригали баби или лелки като модел на поведение и мислене.

23

Анонимен

преди 2 години

Аве какво ви интересува как изглеждат ще се жените ли за тях? Ама много кусури бе господа перфектни я дайте по една снимка да ви видим на какво мязате мака че имам горе долу представа какви сте животни балкански.

22

.

преди 2 години

Много харесвам какво прави в живота си тази жена. Браво на нея. Но сега се загледах в ръката й..... изглежда страшно, като ръка на скелет.

21

Анонимен

преди 2 години

Анджелина Джоли ни разказва? Не е ли подателката на това писмо? Уж да направи нещо добро, а тя си направила пиар. Браво Анджелина, браво Джоли! Колкото за това, което се случва в Афганистан, описаното в писмото не е ново. Тези неща се знаят и започнаха по време на изтеглянето на американските "миротворци" и "демократи". Отидоха, забъркаха кашата и оставиха афганистанците да се оправят с нея. Браво и на тях!

20

Анонимен

преди 2 години

Родните yтайки на обществото бързат да си излеят простотията в коментарите виждам. Браво само така покажете за какво само ставате.

19

аз

преди 2 години

разказва за зверствата на американците в Авганистан, Ирак, Сирия, Либия и така нататък. Списъка е доста дълъг.

18

Анонимен

преди 2 години

"Афганистанските мъже бяха тези, които се биха с американските окупатори, за да освободят страната си. Бягащите на летището в Кабул бяха афганистанските грантаджии."_______________________ Тези същите биха и руските войски преди това. Постигнаха си шериата..

17

cinik

преди 2 години

От бивша наркоманка и пр0ститyтка без средно образование акъл не ща. Господ и е дал красота, която тя пропиля, хубаво,че имаше късмета да попадне на режисьори, които я направиха известна, иначе щеше да свърши под някой мост.

16

Анонимен

преди 2 години

айде и тоя скункс почна да дава акъл. срам за баща и и бившия и мъж

15

А бе

преди 2 години

Джолито да погледне себе си първо! След всички простотии, които направи, тръгнала да оправя света!

14

fact

преди 2 години

нормално. тез предадоха американските ценности без пушка ***. сега да се насладът на шариата. кви са тез писма до христиени, че и зад океана? Пишеш на имама, той ти решава и край.

13

Анонимен

преди 2 години

Обърнете внимание на ръката й. Побиват ме тръпки. Скелета от гардероба.

12

oz

преди 2 години

Афганистан е гробницата на империите...................СССР, след това САЩ................и руснаците, и американците се оттеглиха................и сега Афганистан е в ръцете на талибаните!!!

11

Анонимен

преди 2 години

Тези зверства стават заради позорното изнасяне на американските войски от Афганистан, под *мъдрото* ръководство на тоалетната чиния от Белия Дом и шайката престъпници около него. Нека му го каже на него това, не на последователите си. Но лицемеритето на либерастичните изверги не може да се измери с никакви мерни единици. Че сега не могат и Тръмп да обвиняват повече.

10

Няма вече цици

преди 2 години

и не е интересна вече.

9

пх

преди 2 години

Няма ли кой да разясни на Джолито, какво добро са оставили след себе си американците след всяка поредна воено "Демакратична" интервенция по света??? Хаос, разруха, социално напрежение и сегрегаця в обществото, да не говорим за хилядите невини жертви сред мирното население докато тече процеса на "демократизация"!

8

Анонимен

преди 2 години

Тая и Лопес са ми най-гнусните. Плюс Деми Ловато, но мисирките тук я забравиха в последно време.