130

Анонимен

преди 2 години

Искаме дрогарите от герб, национални предатели в затвора.

129

Анонимен

преди 2 години

Другарю министър пак ли ще отделим 300 милиона лева за ремонт на руските дараци в Русия? То другаря Каракачанов ги даде, ама руснаците си свършиха само 20% от работата а останалите 80% ги оставиха за по-добро време когато България ще бъде окупирана за пореден път от освободителя Русия.

128

Анонимен

преди 2 години

Вик Уайлд: "Я с Россией и больше не считаю себя американцем". 35-летний сноубордист выиграл бронзовую медаль Олимпиады-2022 и расплакался после финиша.Российский сноубордист Вик Уайлд завоевал бронзовую медаль в параллельном гигантском слаломе на Олимпиаде в Пекине.

127

Анонимен

преди 2 години

Американските инструктори няма какво да се крият тука в българия и да ни подтикват към грешни стъпки, направо да заминават към украйна, там ги чакат. За българските предатели -- хубаво сапунисано въже.

126

Анонимен

преди 2 години

сащ са страна без бъдеще, срещу Русия и Китай нямат никакви шансове. Българите трябва да осъзнаят истината бързичко и да вкарат американските слуги в затвора.

125

Анонимен

преди 2 години

Това което ще се разиграе от Русия скоро, когато й писнат западните простотии е срутване на доларовата финансова система. Полша е изтеглила златните си резерви от малка британия, процедурата е започнала още 2019 г., освен нея това правят и още няколко европейски страни. Тези операции се извършват в секретност до приключване така че в момента доларовата финансова система вече се руши. Интересувайте се за българското злато и къде се намира сега.

124

Анонимен

преди 2 години

БРАВО САЩ, БРАВО НАТО! СТЕФАН ЯНЕВ СЕ ГЪРЧИ КАТО НАСТЪПАН ЧЕРВЕЙ! САМО ТАКА!

123

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

БЛАГОДАРИМ НА САЩ И НАТО ЧЕ ИЗВИВА МРЪСНИТЕ КОРУМПИРАНИ РУСОФИЛСКИ ПРЕДАТЕЛСКИ РЪЦЕ!

122

Анонимен

преди 2 години

Значи въздушното ни проствранство се пази от двата ни танка и крал Хосе Карерас.

121

SS

преди 2 години

Винаги когато се купува бойна техника,самолети,хеликоптери,подводници,кораби,танкове си зависим от страната производител ! Това са обучение на персонал,резервни части,ГСМ,ремонт и подръжка и така нататък ! Така ,че просто с новите самолети от USA просто сменяме зависимостта !

120

Крим е Руски

преди 2 години

До Крим не е руски .... ТИ кога тръгваш ? Или няма да ходиш , щото нито името ти е българско , нито България ти е истинската родина ..... пък за юнашко сърце въобще да не питам. Клавиатурно юначе . Хайде, бегом при Шкембе Воевода за гамаши и шинел и на Руско Украйнския фронт да те видим. Сигурно си няк'ъв герой щом ги пишеш тия смели приказки в коментарите си . Пиши като убиеш първия си руснак. ... ако си още жив , разбира се .

119

Анонимен

преди 2 години

"Поддръжката на българските бойни самолети руско производство от фирми, които нямат връзка с производителите на тези самолети е рисковано начинание" -- няма да се опитвате да ни правите на маймуни защото това е рисковано за вас. Защо България няма връзка с производителя -- сащ не могат да ни забранят, освен ако в министерството на отбраната не работят национални предатели. Русия не е враг на България, нито пък ние ще воюваме с тях.

118

черния

преди 2 години

боце купи тия самолети, като рекет, за да го оставят да построи Руски поток през България. С завъшване на тръбопровода, ролята на самолетите отпада. Ще полетят две три години( ако до тогава не сме излезли от НАТО и ЕС) и това ще им е.

117

Анонимен

преди 2 години

Правилно др.Янев,Затова, продължаваме да пълним хазната на Мордор.Нъл тъй?

116

Пилийот на сЪмулет

преди 2 години

Нормално е да се забавят, а може и въобще да не дойдат. Тия прехвалени Фъ16 он дъ Блок70 НЕ СА ПОРЪЧВАНИ ОТ АМЕРИКАНСКИТЕ ВОЕННОВЪЗДУШНИ СИЛИ ПОНЕ ОТ 15Г. Имаше слухове че щели в Индия да ни ги сглобяват щото в САЩ отдавна няма производство .... А и къв У**й ще пазим със ШЕСТ САМОЛЕТА, защото ако някой е чел договора който публикуваха след "покупката" ДВА ОТ САМОЛЕТИТЕ СА УЧЕБНИ И ОСТАВАТ В САЩ . Още повече че НЕ СМЕ ПЛАЩАЛИ за боеприпаси и обслужване , нито за гориво. Марешки ли ще ги зарежда ?

115

я си кажете

преди 2 години

направо в прав текст че шкембе войвода си взе яка комисиона от тези 4 милиарда дадени за виртуални фърчила. И будата и той ви прецакаха с тези фърчила, като можеха да купят по евтини и веднага от европа

114

Анонимен

преди 2 години

Струва ми се че американците саботират авиацията ни. От една страна ни карат да купуваме американски самолети които няма да дойдат скоро, без да имаме възможност да купим самолети от друга европейска страна като Швеция или Франция. От друга страна е проблем да се поддържат самолетите произведени в Русия. Резултата и в двата случая е лош за България. Това нещо не е нормално и изглежда се прави умишлено за да ни накарат да си дадем небето за патрулиране от чужди самолети.

113

Анонимен

преди 2 години

НАТИСК И ЧЕГЪРТАНЕ НА БЕГЕРУСКИ МОРДИ ДОКАТО ЗАКВИЧАТ ПЕТОКОЛОННИЦИТЕ ОТ МО, И ПРЕЗИДЕНСТВОТО. НИКАКВО ОТПУСКАНЕ! ЕС И НАТО ДА БЪДАТ ТВЪРДИ И БЕЗКОМПРОМИСНИ!

112

Анонимен

преди 2 години

До Анонименда, ако не дойдат руските агенти ще върнат паретата на путин

111

Анонимен

преди 2 години

НАТО ДА НАТИСКА БЪЛГАРСКИТЕ ЧЕРВЕНИ ТЕЙНЕРАЛЧЕТА, НИКАКВИ ОТСТЪПКИ! НАТИСК И СЪД ОТНЕМАНЕ НА ЗВАНИЯ И ТИТЛИ! ДОКАТО ИМ ОМЕКНАТ ПРОДАЖНИТЕ ТИКВИ!