170

Русофоб

преди 2 години

И кранчето ще секне и вече няма да сме зависими от рашките

169

Галя

преди 2 години

Зависима ли България от Сащ? Не е ли страх?

168

Недоверие

преди 2 години

След като министър на отбраната каза,че един вид е против НАТО,а е министър на държава член на НАТО си задавам въпроса...само за кюфтетата ли си министър? Ако смяташ,че си прав..подай оставка! Ако не си прав...подай оставка! Личното ми мнение е,че и той и Радев и Нинова и Доган,Копейкин и Трифонов...за всички тях националния интерес е нищо...а те самите са инструмент на руска политика.

167

Моше

преди 2 години

ти за дваесе кинта си много информиран уе, клечите тука като кл оша ри и пишете глу постии по цял ден...матр ьошки коко шки. Грипен н е е боен самолет а базик, рундьо дето искаше да ни го натика, за да не му дърпат щръкналите уши. хихих

166

Налъм

преди 2 години

Значи зат'ва сме изули гащите към Кремля , оти ги нема Ф-шнисайсетиците. Нали искАхте Грипени уе, то вашто е не били компютри ми компоти бааа хти не фе л ниците.

165

Анонимен

преди 2 години

Аха, значи това е причината, Янев да има неадекватна позиция по кризата Русия-Украйна и антинатовска такава, по въпроса за разполагане на натовски части у нас. Зависимост от Русия.

164

Пл

преди 2 години

Едно време дядо ми като дойде на свиждане в казармата каза нещо иронично и няма да го забравя" с американски униформи и руски пушки" и си беше прав. Българската армия е жалка работа

163

Анонимен

преди 2 години

Ако Бойко не беше отказал грипените по нареждане от КАЩ,сега щяхме да имаме самолети.

162

До 204 Сър Пичук

преди 2 години

А кой го свали ? Да нне е случайно приятелски огън , а ?

161

Анонимен

преди 2 години

Значи , вечно нашите ВВС ще си останат зависими от Русия при такава ситуация ! Или нашите пилоти да се научат да пилотират чертежи , дето и тях ги няма ?! Ако да , тогава бегом на курс при Аладин да се учат на летящо килимче ...

160

Анонимен

преди 2 години

Че какво толкова ви е казал човека, че така го плюете. Само факти. Щом нямаме самолетите за които сме платили, значи разчитаме на руските дето са на снаряжение. А те за да летят, трябва да са ремонтирани от руснаците, защото други не могат да ги ремонтират. Това са фактите. Американците като искат да сме независими от Русия да ни пратят това което вече сме им платили. Янев казва истината.

159

Сър Пичук

преди 2 години

Нарежете за скраб тези летящи руски кypници!Един майор загина миналата година край Шабла в такъв *** ***...

158

Моше

преди 2 години

НЯМА да дойдат .... производство на F16 в САЩ няма ОТ ГОДИНИ.... то и без това половината от дадената сума отиде при двама дебеелаци, единия беше с чантичка на Била . А другата половина от парите отидоха за покриване на административните разходи по зделката .... какви самолети искате , нямам си и ни най-малка представа . нагласете още 8 милиарда... долара и пак ще говорим.

157

Анонимен

преди 2 години

Те кога ще дойдат???

156

Анонимен

преди 2 години

Византия християнизира насилствено Българския Народ през 866 г а Русия (освобождава) България от Извънземните дето ги няма. Дефакто 1-то е вярно а второто е FAKE NEWS MADE IN RUSIA

155

Турция има 200 Фки

преди 2 години

Гърция има 160 ФкиБългари има един гол гъззВсички знаем що е такаАма нищо не правим

154

Анонимен

преди 2 години

Зoзo, кyмaнизи, странджи, манджи -- украйна ви зове. Донбас ви чака, Крим ви чака,ще ви разпорят сeлcкитe зaдници.

153

Анонимен

преди 2 години

Истерията за "руското вторжение" повиши стойността на енергоносителите, а тях ги продава Русия, стойността на рублата не пада, даже е силно подценена, благодарение на усилията на американските "финансисти."

152

Анонимен

преди 2 години

Американците са страхливи и глупави, благодарение на холивуд.

151

Анонимен

преди 2 години

"Българските ВВС остават зависими от Русия, докато не дойдат Ф-16" -- заглавието е страхотно. На ход са американците, платили сме им самолети, трябва да ги доставят.