273

Анонимен

преди 2 години

обществото чака вашата оставка , нищо че е криза , пораженията от вашето управление са много и колкото по бърза е оставката толкова по добре

272

Анонимен

преди 2 години

Обещахте да не лъжете и да не крадете. За справедливост не е дошла време, защото вашата справедливост, не е нашата справедливост! Грозно е печелиш по начина, по който са печелели предходниците ти, които обеща да накажеш! Спрете спекулата. Снегът ще свърши, ще се покажат камъните и европейските и американските ти приятели няма да те спасят!

271

Unknown

преди 2 години

Добре че е google :D

270

Анонимен

преди 2 години

Точно така ! Мачкай Кириле !Бой по крадливите герберастки кратуни !

269

Анонимен

преди 2 години

Господин Петков започнете с промяната от КПП та с Р. Турция, обират ни от години с дезинфекция на не се знае на какво... Какво се цели с това ако не е обир с държавна ръка? На пръв поглед е невинно но стои в основата на по големи обири.

268

ИСТИНАТА ЗА ТОКА

преди 2 години

ТЕЯ ДЕТО ТРЪБЯТ ЗА ТОКА - НЯСНО ЛИ СТЕ ЧЕ БОЙКОТО Е ПРИБРАЛ 12 МИЛИОНА ОЩЕ МИНАЛАТА ПРОЛЕТ СРЕЩУ СЪГЛАСИЕТО СИ ТАЗИ ЗИМА ГАЗТА ДА Е +50 ПРОЦЕНТА. ЗАЩОТО Е ЗНАЕЛ ЧЕ НЯМА ДА Е НА ВЛАСТ И ПОНЕ ДА ОТКРАДНЕ КАТО ЗА ПОСЛЕДНО. СЕГА БЕДИТЕ НОВИТЕ АМА ИСТИНАТА Е ДРУГАТЕ

267

До Анонимен 311

преди 2 години

Е, как да изляза, като вкъщи е студено, на упицата - още повече. Гладна мечка хоро не играе. Платеното "Възраждане" не е гладно, не му е студено, има сили да митингува. А богатите и красивите са по Малдивите. Клошарите измръзнаха. Няма кой. Няма.

266

?

преди 2 години

Бой се от Бога поне.

265

Анонимен

преди 2 години

Саркози става президент и прави запитване до къде е стигнало делото за убийството на БОРИЛСКИ, оказва се забранено от ВАРНЕНСКИЯТ СЪД,ПОСЛЕ СЪДИЙ ОТ ЦЯЛА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ ДАВАТ ОТВОД И НЕ ИСКАТ ДА ГЛЕДАТ ДЕЛОТО ЗАЩОТО ПОЗНАВАТ РОДИТЕЛИТЕ НА УБИЙЦИТЕ! ДНЕС ГЛЕДАМЕ КАКВО СТАВА В АНТОН!ВСИЧКИ ПОЗНАВАТ УБИЙЦИТЕ И НИКОЙ НЕ Е ПРЕДПРИЕЛ ДЕЙСТВИЯ СРЕЩУ НЕДОСЕГАЕМИТЕ НА ТЕРИТОРИЯТА!

264

Анонимен

преди 2 години

А вие в правителството кога ще вършите работа? Че само бъдещи планове засега.

263

Анонимен

преди 2 години

Некадърници назначени от злобен НЕКАДЪРНИК! ТАЗИ РЕШЕТНИКОВА П......ДЛОГА СЪСИПА ДЪРЖАВАТА! СЕГА ДА ПРЕМАХНАТ ГЕШЕВ И СПЕЦ ПРАВОСЪДИЕТО И ЩЕ СЕ ПРЕБОРЯТ С ПРЕСТЪПНОСТТА И ЧЕРЕПА ВАСИЛЕВ БОБОКОВИ РАШКОВ РАДЕВ БАНЕВИ И ВСИЧКИ ПРЕСТЪПНИЦИ ЩЕ СИ ВЪРНАТ ТРИТЕ МИЛИАРДА И ОТНОВО НЕДОСЕГАЕМИ

262

Анонимен

преди 2 години

Оставка, родоотстъпници!

261

Анонимен

преди 2 години

Как да ги е страх от някой тия нови мизерници, толкова поскъпва всичко, никой нищо не казва, всички са диви и щастливи! Увеличавайте още, българите плащат!!!

260

Анонимен

преди 2 години

Българите са едни от най-смотаните племена. За да не бъде Герб на власт, плащайте като луди за ток, най-скъпия в Европа сигурно!!! Айде плащайте за лудо!!!!

259

Анонимен

преди 2 години

Гнусни изчадия, намаляйте тока защото иначе лошо ви се пише! И заспалите българи вече не протестират, отвратително просто!!!!

258

Анонимен

преди 2 години

Докато просто Киро се занимава с евтин популизъм и реваншизъм, докато обещава светло бъдеще и тегли заеми, задлъжнянайки българите, другите държави харчат милиарди от ЕС, чрез плана за развитие и възстановяване, неподаден в Брюксел от това правителство, в срок.

257

Анонимен

преди 2 години

Премиер, който от кокто е във власта, гони крадци и мутри, без да предостави доказателства, освен медийни писания? Който вижда само "чекмеджета, кюлчета и къщи в Барселона", който продава българските интереси в Северна Македония, и Сърбия? Който заплашва с уволнение, персонално, законно избрани на техните постове, включително и главния прокурор, за да "си сложил свои хора в прокуратурата". Който произвежда гаф, след гаф, поради недостатъчно образование и информираност.

256

Анонимен

преди 2 години

Е как ще ви е страх, след като САЩ са зад вас, а и Путин, защото сте с комунистите във власта? Но, както написа Георги Марков, бившият конституционен съдия, "американците заложи а на "куц кон"".

255

доказателства

преди 2 години

Все от нас знае за хора, които са забогатели по странен начин и се държат като недосегаеми, но нямаме доказателства. Какви доказателства събра Кирето за 2 месеца, че занесе имана на хора до прокуратурата? ДЕТСКА ГРАДИНА И НЕСПАЗВАНЕ НА ЗАКОНА. Това е управлението на Киро лъжеца. Един човек като излъже за няколко неща трябва да ви светне лампичката, че той си е лъжец. Киро излъга за гражданството, за Боян, за чието издирване бил дал пари и т.н Държи се нафукано като американец, но е ГОЛА ВОДА!

254

Анонимен

преди 2 години

КОГАТО ДАНС,МВР,СЛЕДСТВИЕ И ВСИЧКИ СЛУЖБИ ТРЯБВА ДА РАБОТЯТ И ТИ ДА РАЗПОЛАГАШ С ВЛАСТ ДА ИСКАШ ОТ ТЯХ РЕЗУЛТАТ ОТ РАБОТАТА ИМ, ДА ДАВАТ ГОДНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ И ДА ГИ ПРЕДСТАВЯТ ПРЕД ПРОКУРАТУРАТА, ВМЕСТО ТОВА ДА НОСИШ ИЗРЕЗКИ ОТ ВЕСТНИЦИ В ХАРТИЕН ПЛИК И САМОДОВОЛНО ДА ОБЯСНЯВАШ ПРЕД ЖУРНАЛИСТИ КАК ПРОКУРАТУРАТА НЕ РАБОТИ?ТОЗИ ЗНАЕ ЛИ КАТО КАКЪВ Е В МОМЕНТА И КАКВО ТРЯБВА ДА ПРАВИ НА ТОЗИ ПОСТ ?ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА МАЦКАТА С ИНФОРМАЦИЯТА ОТ ЧИЧКО ГУГЪЛ! ЖУРНАЛИСТИ СЪБУДЕТЕ СЕ