143

Елементарно Уотсън

преди 2 години

За да има време да избяга ако Макрон тръгне да го бие.

142

Анонимен

преди 2 години

Европа и най-вече ЕС имат бъдеще САМО ако станат военно независими, т.е. ако създадат своя собствена армия и военно командване, което САМО да решава кога, къде и с кого да влиза в конфликти.

141

Анонимен

преди 2 години

Тук един разправя, че Путин имал нужда от война. Не, няма. Той си взе каквото му трябваше. Тези, които имат нужда от война са други. Ще дам жокер. Военна промишленост. Държава, която е бели срещу черни и са пред гражданска война и разцепване на малки държавици, ако няма общ враг, който да ги обедини. А и ако има война в която ЕС и Азия потънат икономически ще има нов план за възстановяване и една мощна банка ща даде заеми на народите, като ги превърне в роби. Сетихте ли се?

140

Терпи, моя красавица

преди 2 години

До Herr Muller : Я сравни бегло - от страна на запада/нато, колко неща НЕ спазиха и колко от руска страна НЕ спазиха - и тогава седни да пишеш глупости!

139

Анонимен

преди 2 години

Посрещна го с ръце в джобовете и без да мьрда. Кеф , макарон само си макарон.

138

Анонимен

преди 2 години

До АнонименНе е комплексарщина, масата може да е руска, но знаците са на американски щат, изглежда от Европа изпуснаха Русия и е минала в друга посока, като партньор на САЩ и консерваторите, масоните, а може и да греша, но знаците това говорят, надявам се да греша и Русия да се върне в Европа.

137

Анонимен

преди 2 години

Нищо и няма на масата, добре е, в Белорусия, когато дойде руска делегация журналисти да разговаря с Лукашенко, Лукашенко също ги държеше на голямо разстояние и дори един от журналистите пита защо, ами защото изстрелват някакви вещества и ги вкарват подкожно и отиде коня у ряката и ги манипулират, ей затова, разбира се, това го правят всички, свързани с партиите и контролиращи света, а не даден човек! Но Макрон бе по-смутен от приказките на Зеленски, отколкото от Путин, вижте кадрите в Тубата!

136

На запада

преди 2 години

Разяснявам за уса феновете че не им стига мощност да загреят: западните анаЛизатори са се фокусирали върху масата повече отколкото във предмета на разговорите :)

135

На запада

преди 2 години

На запад и червен балон или жълт лимон да им покаже Путин - пак параночно ще рият за скрит смисъл. Путин се е измайтапил като във вица за Сталин: На заседание, към края Сталин: - Тези няколко хиляди да се разстрелаят и да се пребоядиса Кремъл в лилаво! В залата се шуми - Ама как? Защо лилаво?! Сталин към съседа: - Казах ли ти че няма да попитат за разстрела!

134

френскъ любоф

преди 2 години

ако влюбените *** в Путин се гръмнат на 13-и 02 2022г на 14-и в деня на влюбените ще получават по две цветя от всеки българин..ха.ха

133

Анонимен

преди 2 години

Путин със Си Дзин Пин се прегръщат не само пред камерите. А иначе масата е компенсация за някои сексуално дисфункции на дребния човек.

132

Нито едното,

преди 2 години

нито другото. "Новите руснаци" се надпреварват кой по-голяма маса ще изложи на снимка. Най-обикновен нарцисизъм барабар с комплексарщина. Руските олигарси по лъскавите списания седят на такива маси с жените си от другия край. А с любовниците - на къс пас с малки масички до кревата.

131

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 165 Ти хубаво си ги изредил блюдата, ама аудиторията тук не е достатъчно културна да знае за какво иде реч в тези блюда... Този вестник се чете от по-семпли русофоби... Виж ако е селска баница и кебапчета, сигурно ще знаят какво е... ако вече не са забравили, де... но поне някога в живота си трябва са яли

130

Анонимен

преди 2 години

Изписали сте една кофа гглупости... Преди години имаше истинска журналистика тук-таме, сега е само платена русофобска боза

129

Зозо

преди 2 години

Хах, на джудже големи маси и ракети му дай :)))))))))))))))))))))))))))))))

128

Очевидно

преди 2 години

Нещо компенсирва.

127

Дин Дзън

преди 2 години

Тотално е параноясал Путльото страх го е от всеки знае че иска да го удуши.

126

Българин

преди 2 години

Масата е хубава. Бих си взел такава за хола.

125

Анонимен

преди 2 години

Джуджета на каква и маса да седне все ще изглежда голяма масата.

124

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Това Ковидно разстояние при среща на подобно равнище е нормално. Наричат го етикет, или не трябва да си чоплиш носа, да пърдиш, да се чешеш по ушите или тук-там, колкото и да е топло, да НЕ сваляш сакото си, като Злобното Джудже от Веселиново в САЩ, което сдаде багажа преди време и т.н. Дори Тодор Хр. Живков спазваше етиката безпрекословно и се държеше на висота при срещи от международен характер. Целуванията уста в уста са архаизъм, но показват "мъжСката дружба" между народами, дело на СССР.