8

Анонимен

преди 2 години

Кто чуя Pfizer, бягам бързо и на далеч

7

ЬЬЬ

преди 2 години

Още никой не е наясно какви ще са дългосрочните последици от ваксинациите,но печалбите на пфайзер се очаква да надхвърлят 50 милиарда долара и в задачката се пита кой и къде е заровил кучето и защо не може да се проумее,че ползите от ваксини и вредата от тях е 50 на 50,защото всичко в крайна сметка зависи от съпротивителните сили на човешкия организъм и латентният изход,каквото и да правим,понякога е неизбежен.Зеленият сертификат е разрешително за неограничено пренасяне на заразата.

6

Анонимен

преди 2 години

Мутагенен е. За едната настинка, може да отвориш "кутията на Пандора" в тялото си.

5

Анонимен

преди 2 години

Е нали уж излязоха публикации, че е вреден?!

4

Анонимен

преди 2 години

И тоя който се въртеше около Бойко с камион за кренвирши карат вакси в хладилник зил на 50 г.срана вече професор

3

Анонимен

преди 2 години

"Наблюдаваме като тенденция от началото на годината сериозен спад в интереса за поставяне на ваксина срещу Ковид-19." Ами махайте "зеления" сертификат ,нали беше въведен за "насърчаване" на ваксинацията ,след като не върши работа ,за какво го държите ?

2

Анонимен

преди 2 години

Истината е, че в България са най скъпите лекарства.Ако ще и 100 експерти да ми обясняват с хиляди думи какво и как...навсякъде в Еяропа е по евтино от тук.Да кажат, същите тези експерти защо е така.

1

Анонимен

преди 2 години

Моята оценка е че ще пропусна експерименталното лекарство срещу настинката ковид. Инжектираните вероятно ще се възползват.