14

Добро чувство

преди 2 години

за хумор. Сменили 12 печки и въздухът в София се пречистил. Забранете отоплението на твърдо гориво и налагайте жестоки глоби.

13

Анонимен

преди 2 години

Тея в Бояна не бяха ли от "богатите" ?

12

Анонимен

преди 2 години

Бойкопомазаните пигмей пак ще получат даром за наша сметка климатици, ще ги изкорубят за бакър, ще продадат джилезото, ще се нажулят с Черен Коч, ще заплодят Фъндъчкова и с това ще се изчерпи цялата сага с климатиците! За пореден път държавата ще харчи парите на данъкоплатците за да се опитва от бойкопомазани ромей да прави човешки същества! Колко милиарда още трябва да излеем в тази издънена кофа, за да разберете, че те не искат да стават хора?

11

Анонимен

преди 2 години

Именно мръсния въздух ме изгони от Симеоново- имаме разкошна къща с 2 декара двор- дадох я под наем. Избрах да си взема имот на 20км от града- кеф и чистота. Еми, смрад и ужас е зимата. Там живеят т.нар. шопи (Симеоново си е СЕЛО до София, където кореняците имаме вили и на времето беше населено със шопи, текезесари и хора с вили). Тотална забрана трябва на твърдото гориво в целия град и селата наоколо (Бояна, СИмеоново, Драгалевци, Лозен, Панчарево).

10

шоп

преди 2 години

Ей как не съм се сетил? Ама с тока какво правим, да не е поевтинял днес?

9

1280

преди 2 години

Ти да видиш... Печките на дърва цапали.Абе я пометете и измийте града, ама както трябва и то редовно и после мерете мръсния въздух.Ама в метенето, миенето и сапуна далавера няма, но в климатиците има нали?Маавидаева продажна

8

Анонимен

преди 2 години

Аз живея в кв. Бояна и мисля да сменям електрическото отопление с твърдо гориво. Това е съвсем сериозно. През лятото ще правя инсталацията. Който му се хвърлят пари на ***, да се топли на ток.

7

Грешно заглавие

преди 2 години

Не "сменят", а "подаряват" климатици на цялото факултето

6

zeus

преди 2 години

Сменили 12 кюмбета с климатици и вече 3 дена въздуха в норма, а дали не е от това, че духаше вятър ;)

5

Анонимен

преди 2 години

Да бе, няма да се топля със стара дограма,гуми и памперси, безплатно,ами ще ми бръмчат климатици срещу хиляда лева ток.

4

Бай Владо

преди 2 години

А ток??? Колко ще струва. Па и то едно топлене с тия духалки

3

Анонимен

преди 2 години

Масово : 12 домакинства. То това като Ковид направо. На печките вече климатици ли ще им викаме?

2

САМО ТАКА

преди 2 години

Как решиха точно на бедните жители на Бояна да помогнат ?> Всяка разумна мярка се пречупва през тежките схеми и корупцията, докато не заприлича на изруд, струващ милиони левове. ... искаше ми се да е друго .... някак си по-морално и справеливо ! Приятен ден на всички.

1

перко

преди 2 години

Ами живейте на село!