34

В.

преди 2 години

Че те не могат ли да си ги купят. Що общината? Те по лошо от комунизъм. Някой знае ли дълговете на Фандъкова колко са?

33

Анонимен

преди 2 години

За да се топлиш с климатик има нужда от саниране, иначе топлиш джоба на енергото

32

До 39

преди 2 години

Бате, защо заплашваш клетото ром? Това е расизъм и застрашаваш живота на чаавето! Да знаеш ша са оплачем на БХК и на държавата, че не даваш да си берем! Това нарушава нашите права! Бойкопигмейте са социално слаби и трябва да си взимат каквото им трябва! А ти ги заплашваш с насилие! Като получат стрес и затова айшето неможе да се заплоди ти ще си виновен!

31

До38

преди 2 години

Да ти дам ли координати,да дойдеш да си "набереш"климатици,ама няма гаранция,че ще се прибереш целокупен,ако въобще се прибереш?

30

До 33

преди 2 години

Кредито е за рикия? Социално слаби сме бате, да давате климатикито, че жената замръзна, паветата и то! На нас ни се полага климатики без пари защото сме социално слаби! Работа искаме, ама не ни давате! Някакво образование искат, а ние сме социално слаб и няма пари за таковата нещо! Да даваш климатикито, че като хванем едно брадва и сами ще си го вземем! Ние не крадем, да знаеш, ние само си берем!

29

До34

преди 2 години

Напротив за момента най евтиното отопление е с електроенергия с подходящите термопомпени системи или климатици!

28

Анонимен

преди 2 години

НА ТОЯ СКЪП ТОК ОКУРАЖИТЕЛНО НЕ ЩЕ ГИ СЛОЖАТ НЕ СПОРЯ, НО ЩЕ СТОЯТ ЗА УКРАСА.

27

До несебърец

преди 2 години

Какви ваши и какви наши,примерно от кредитът за Енергийна Ефективност може да се възползва всеки който пожелае!

26

Анонимен

преди 2 години

Бравос. А ще спираме електроцентрали и може да се очертае режим на тока. Ама ще слагаме климатици, защото все още ги смятаме за най-"модерни"

25

Анонимен

преди 2 години

Ехааа,сложихте 12 климатика и "стойностите на замърсяване на въздуха са изцяло в норма" Вие сами вярвате ли си?

24

несебърец

преди 2 години

До до 27 На хартия е така, но във всяка община има наши (за тях може) и останали (за тях не може). Започва се едно размотаване...били сме резерват на Юнеско...не можело на къщи паметници на културата външно тяло на климатик да поставиш...бла-бла...Но за нашите може и никой не ги провеверява...санкционира...

23

Анонимен

преди 2 години

А защо да речем във Велико Търново по тая същата програма,старите печки могат да се заменят само и единствено с пелетни камини?

22

до 27

преди 2 години

Добре бе, човек... ТОлкова ли си загубен и неграмотен? Толкова ли не можеш да отвориш сайта на своята община или да попиташ? Във всяка община сменят печка за климатик... Документацията я има навсякъде. Толкова ли си загубен, сериозно те питам?! За кредит енергийна ефективност сигурно също не си чувал, а какво да говорим за безвъзмездна смяна на печка.

21

До Ясно!

преди 2 години

Социално мързеливия бойкопигмей получава енергийни помощи защото той е защитен вид! Ти щом работиш и плащаш данъци ти се пада удоволствието да изработиш и платиш неговата сметка защото ти не си защитен вид в собствената си държава!

20

Омбре

преди 2 години

Софиянци отново с привилегии? А останалите данъкоплатци" Ще духаме супата". След време ще ни задължат да си ги купуваме задължително със лични средства. Сменяли но по колко климатика се падали на домакинство, на каква стойност са МЪЛЧАТ защото така им отърва.

19

Анонимен

преди 2 години

Кой е казал че само на дърва се топлят, дървата са само за разпалка иначе горят въглища.

18

Анонимен

преди 2 години

В момента отоплението с хубав климатик излиза тройно, че дори четворно по-евтино от дървата.

17

Ясно!

преди 2 години

А сметките за тока ще ги плаща Фандъкова нали?

16

Why

преди 2 години

И защо е толкова скъпа Ел. Енергията? А газа? Останаха дървата, но и там ЕС скоро ще измисли нещо. Я акциз, я някакъв специален данък... Дали пък скъпото ни членство в ЕС не излиза твърде скъпо, а дали въобще може да си ги позволим?

15

до 15

преди 2 години

Драги ми смехурко, отоплението на дърва в момента е тройно по-скъпо от това на климатици или препработени климатици в термопомпи (че ще ревнете как били скъпи термопомпите, което е тотално невярно). За твое сведение- 350м2 къща с 20см външна изолация и окачена фасата, 5м таван в хола и отоплеми около 180м2 плащаме ток 300лв., барабар с бойлер, сушилня, пералня, съдомиялна и осветление из градината. Е, пускаме камина за кеф в хола с екобрикети, които от 280лв./тон станаха 700.