47

Бай Мангасарян

преди 2 години

Аз давам Безвъзмездно една Кокошка срещу Кон! Честна дума!

46

Безвъзмездно?

преди 2 години

Колко да е безвъзмездно - бази за които не плащат, платени от нас самолети които не доставят, въглищни централи които ни дерат с цените? Та колко е безвъзмездно това???

45

НикогаПовечеСДС-Чума

преди 2 години

По всичко личи,че има спешна нужда от Народен съд ,който да произнесе смъртни присъди срещу българоубийците ,които превърнаха Родината ни в безстопанствена американска колония.

44

минувач

преди 2 години

Безплатно (безвъзмездно) е само сиренето в Капана! Чърчил май го бе казал...

43

ВънСатаНАТО

преди 2 години

Кой те теб научи това да приказваш!?По джобовете ,по стандарта на живот ,по прираста на населението,по смъртността личи колко са ни помогнали краварете .Превърнаха Родината ни в в загиваща американска колония,в ***,в септична яма,от която излиза е няма.

42

анонимен

преди 2 години

Противни сте вие,русоробите. Но добре ,че сте малко и сте стари.

41

В.

преди 2 години

Защо всички атлантици са толкова противни. Това потомствено ли е?

40

Бай Йордан

преди 2 години

Ей Шаламанов...вервам ти...ама чак пък безвъзмезно... Нещо да кажеш за Мариците..за едни три милярда за които още няма нищо...за едни златни мини в които освен злато има куп други елементи..за едни безплатни бази..и вероятно други работи за които не се говори Ама как го каза...безвъзмезно..

39

Анонимен

преди 2 години

ФАЩ зеха парите за 8 фъчила и казаха чекай малко . Руснаците навремето Живков им пращаше един влак консерви от домати а оттам получавахме 1 нов самолет в замяна . Имахме 456 бойни самолета в изправност сега имаме 10-тина с неясно състояние .

38

Бо Дерек

преди 2 години

...честни сини очи...Шведски игрален филм...в главната еротична роля Шаламанов...дубъл 2 в поза-колянно лакътна...

37

дедо Ташунко

преди 2 години

шаламанов, скрий се някъде

36

баба мара

преди 2 години

и каква е разликата от кого ще бъдем зависими аз конфликти с русия не исками то за какво украина не е член на нато за какъв член 5 говорите аз искам мира не конфликти в нато сме без референдум така че пълен неутралитет всичкивън от балканите и черно море

35

az

преди 2 години

До ххх И аз почвам да имам съмнение, че Путин нарочно е пратил войски до Украйна! Че то някои се бяха отпуснали! Явно иска сплотен ЕС и сплотен НАТО! И - разбира се - така може да продава повече оръжие! А може и да има акции в западни военни заводи и да печели двойно!

34

Анонимен

преди 2 години

Знам за 8 рисунки на самолети модел 74 г. в експлоатация 1978 г. за 2,2 млрд. Вече с климатик.

33

az

преди 2 години

До АнонименСтига сте искали факти, бе! Малко ли ви плащат от Москва?! Вземете се потрудете! Вярно - може да ви хванат! Но - все пак сте взели парите, нали! Е - защо други да ви вършат работата!

32

Анонимен

преди 2 години

Ако ще има кютек в скоро време (5-15 години) по-добре още от сега да създадем условен капацитет, не е без значение дали можеш или не можеш да водиш отбрана. Казармата и тя е ясна, трябва да я има, по-кратка с повече дисциплини и тренировки, с голямо сито за отсяване на потенциални и не толкова потенциални войници. Историята показва, че браним държавата си, дори и с цената на 15-20 поколения.

31

ххх

преди 2 години

На ЕС е нужна европейска армия и въоръжение , а не да бъдат изнудвани от ФАЩ да купуват оръжие !!! Изкуствената криза с Украйна е съдадена за да продават оръжие !!!

30

Анонимен

преди 2 години

Тоя е напълно изтрещял!

29

СС

преди 2 години

Шаламанов,Пасито и всички политици да отидат да воюват !!! България няма икономика и млади хора за армия това е скъпо удоволствие !!!

28

Анонимен

преди 2 години

САЩ ви дали радиостанции обучава ли ви, подготвят ви за пушечно месо на първа линия това правят....