8

мдаа

преди 2 години

Като гледам колко сръбски ибрици има по форума не се притеснявам за хигиената и сърбежите на сърбите има кой да ги подмива. Продават се за едно кюфте. така е като ДАнс спи

7

Анонимен

преди 2 години

Сърбите им казаха, че Северна Македония е Южна Сърбия. Голям успех е било решението на Тито, Сталин Димитров поне да не бъдат Южна Сърбия, а отделна от Сърбия република в Югославия. Тито е хърватин.

6

Анонимен

преди 2 години

Македонските политици нямат нищо против срещу взаимно признаване на малцинствата в двете страни. ПАК БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ СА ПРОТИВ. Наще не щат да признаят македонско малцинство в България обаче макетата да признаели българско малцинство там . Това е неприемливо за всеки народ . Няма начин да стане . А правото на самоопределение е гарантирано от международното право което наще политици отричат а не макетата. Македонците са съгласни на взаимно признаване.

5

Анонимен

преди 2 години

Проблема се решава много бързо. Македония се присъединява към България и автоматично влизат в ЕС

4

Христо Христов

преди 2 години

Никой не бръсне България за сл'ива.... още повече след слугуващата Тиква.

3

user

преди 2 години

Пълен смях. Някакви десетина изкукали емигранти седнали да се жалват за неща, които грам не ги вълнуват и не са тяхна работа. Какви са САЩ и Канада, че да вият като куче за салам. Спрете да ги отразявате тези неадекватни психопати.

2

АНонимен

преди 2 години

Македония, македонците и македонския език не съществуват. Нма такова животно.

1

Филип от Филипополис

преди 2 години

Похвална инициатива! Трябва обаче и масово да се заведат дела в Европейския съд за правата на човека. Трябват присъди против РСМ за нарушаване на човешки права и толерирана от държавата етническа омраза и етническа сегрегация, защото в момента те ни водят в резултата и го използват срещу нас. Трябва да се запознае и Европейския парламент с последните вандалски прояви в Скопие по унищожаването на венците поднесени от българската делегация и толерантното отношение на тамошната полиция към това.