30

ВЛАД

преди 2 години

Не вижу никакого смысла для Болгарии состоять в НАТО и ещ платить за членство.Не лучше ли быть нейтральной страной как Финляндия или Швеция?

29

14-ти януари

преди 2 години

Румен Йончев плоскоземно си представял, че Русия щяла да се боричка с Китай кой да възседнел вторият полюс, щото единият бил запазен за Пиндостан. Страдаш от тесногръдие и първосигналност, млади господинчо. Представяш си многополюсния свят във вид на батерия Дюрасел 1,5V. Някой някога да ти е казвал, че полюсите на многополюсния свят ще бъдат два? Полюсите ще са толкова на брой, колкото решат Русия и Китай и ареалът им ще е според това как ще го очертаят Государят Путин и Председателят Си.

28

Пешо

преди 2 години

Пълен неутралитет.

27

В Словакия

преди 2 години

Хиляди словаци се събраха във вторник, за да протестират срещу договора за военна отбрана между тяхната нация и Съединените щати, които и двете са членки на НАТО.Размахвайки национални знамена и транспаранти като "Спрете армията на САЩ", протестиращите се събраха в Братислава пред парламента

26

ЯНКИ ВЪН

преди 2 години

Единствената заплаха за България са говеждите навлеци.Откакто вече 30 години сме под техен контрол,без война намаляхме с 3 милиона души или една трета.А прекрасната ни държава се превръща в пустиня.

25

Анонимен

преди 2 години

Членството ни в нато застрашава България от изчезване. Знаете ли кои са най изчезващите държави в света ? Всички държави в които стъпи САЩ чрез нато срещу Русия . Освен България това са : Украйна ,Литва ,Латвия , Естония ,Ирак (след идването на САЩ там) Япония . Това са най изчезващите народи в света и общото между тях е че са колонии на САЩ чрез нато или има американски войски като Ирак и Япония и всички тоя страни нямат право на търговия с Русия и Китай ;) нато води до смърт.

24

Анонимен

преди 2 години

Нашите мекерета на високи държавни постове ни продават за жълти стотинки. Това е третото безогледно разграбване на държавата и хората.

23

Анонимен

преди 2 години

каква Украйна, какви 5 лева? Вторият мандат на Радев ще ни струва скъпо, най-вече с проекта на агентите от ДС на почтените и красиви грабители!

22

Мдаа

преди 2 години

Бьлгария е застрашена от исчезванеНито украйна нито някой друг я застрашава така както бьлгарските политици от последните 30г

21

oz

преди 2 години

Украйна и Македония.................това са едни пропаднали територии..............не са държави..................Бог да пази България и Русия!!!

20

sd

преди 2 години

да ви вземат дяволите и вас, и отвратителният ви евреин Цукер Цукерман,да го убие господ!

19

Уточнение

преди 2 години

В никакъв случай. Това, което застрашава националната сигурност е вродената гениалност на народонаселението.

18

Paintball

преди 2 години

Курсът на конфронтация на САЩ и НАТО с Русия, застрашава националната сигурност на всички европейски държави, особено на по-близките, от Турция до Прибалтика. Безмислените санкции и продажбата на оръжие на нестабилни и нелигитимни режими, още повече влошават нещата. Но все пак война по телевизията е далеч по-интересна, отколкото втръсналите на всички фалшиви ковид новини.

17

Анонимен

преди 2 години

Ще има малко игра на нерви и накрая ще стане това което каже Путин ! Ние Не сме застрашени ако сами не си навлечем проблеми от пренатягане да се правим на гоямата работа , и преди да си пълните главите с глупости си пуснете Руска телевизия да видите каква хубава реклама правят Руснаците на България - Пампорово , Банско ,Родопите , Пирин , Крепости , Манастири , История , култура - думи като " МИЛ , ДОБЪР и много ТОПЪЛ НАРОД " !

16

Наблюдател

преди 2 години

Може би още НЕ , но ситуацията за ЕС не е добре като гледам и слушам как швабата е разтворил бузки във Вашингтон !

15

Анонимен

преди 2 години

Вие фмирисаните " мъдреци" хубаво си хортувате по студията , но от такива сме я докарали дотук - Аз виждам заплаха за нашата сигурност в мазилката от таваните на училищата дето пада по главите на децата , които още не са избягали в чужбина със семсйствата си ! Според мен би трябвало да се притеснявате повече за това че хората умират докато чакат за спешна помощ , спирането на уличното осветление , че не можем да си платим тока , това че чакаме на храни от вън ит.н. - Да изброявам ли още ?!

14

Разделяй и владей!

преди 2 години

Ква криза в Украйна? Това са натовски кьорфишеци и напъни да се подпали война. Трябва да се продава оръжие.

13

Натовеца

преди 2 години

Предлагам всеки транс-атлантик да приеме амереикански войници у дома си да ги гощава със жените им и дъщерите им ако искат (може и със синове те им кой по каквото си пада краварите са извратеняци0 та както ида е туй предлагам аз всеки наш натовец да изрази подкрепа със действия не само със думи да поеме един черен краварски натовски у тях :)монката Паси по няколко алабамски да поеме минимум като пръв натовец у нас и натикал ни в нато :)

12

SS

преди 2 години

Съвет ! Запасете се с храна и лекарства ! За всеки случай ! Утре може да са по скъпи от златото !

11

Анонимен

преди 2 години

Да не забравяме, че през Втората световна война нито един български войник не беше на Източния фронт, нито реално, нито символично.