251

Наблюдател

преди 2 години

Давай, изчегъртай последния стожер на мафията в България. И всеки , който е крал народна пара , в затвора и да връща с лихвите. Свобода за народа и всеки крадец в затвора. Закона трябва да бъде за всички. Край с мафията

250

Ани

преди 2 години

До JokoПо-скоро ти ще го духаш!!!! Това, което сте крали и грабили от държавата ще го върнете и ще влезете в затвора! Няма да има прошка за такива като вас! Запомни го това много добре! Така ще бъде!

249

Браво!!!

преди 2 години

Почва се - мафията и крадците да се притесняват и има защо!!!! Ще ги тикнем в затвора и ще върнат това, което са крали на България и българите! Всички спекулациии, които са правили се прекратяват! Няма връщане назад! Така да бъде!

248

До 361

преди 2 години

Подготвени юристи, но не грантаджии и на заплата при Прокопиев или Пеевски!

247

До vlady

преди 2 години

Йорданова има диплома по право, но какво от това? Знаеш ли колко фолк певици също имат дипломи по право? Познавам хора, завършили математика в СУ и не могат елементарни изчисления с проценти на направят.

246

Анонимен

преди 2 години

Йорданова е смешна, женицата просто не става за тази работа...

245

к.п.

преди 2 години

До 336 да не ѝ попаднеш в полезрението, че ще си сбъркаш и ти словореда, който без това нямаш : )

244

vlady

преди 2 години

До СмехуркоЙорданова е завършила нормално право, не висше милиционерско образование и е вписана в адвокатска колегия Разград.

243

vlady

преди 2 години

Работещо правосъдие е невъзможно с неуки юрист-милиционери, завършили висшето милиционерско в Симеоново. Нужни са подготвени юристи. Замяната на Гешев е добра първа стъпка в тази насока.

242

Joko

преди 2 години

Тази наглеса да го духа !За друго не става....

241

много

преди 2 години

*** се е навъдел тук,г-жо министър-нито йота назад-ние сме с вас

240

Смехурко

преди 2 години

България е единствена държава , в която за министър на правосъдието се назначава една без нужното юридическо образование , освен това разследвана от ОЛАФ за незаконно присвояване на европейски финансови средства.

239

До 342

преди 2 години

Хайде, стига с тези изтъркани смешки . Перефразираш си по глупашки начин една извадена от контекста фраза или повтаряш опорките на ***.Измисли нещо друго- например за просто Киро или *** Киро . По актуално е.

238

Анонимен

преди 2 години

Аман от аджамии! Защо го гласувате бе хора! Всякакви се упражняват върху ни! И тази реши, че е открила топлата вода! и, че става з работа!

237

Нали

преди 2 години

Изгонихме едни калинки , за да налазят наши калинки във властта . Това е промяната .

236

Наблюдател

преди 2 години

Аз пък искам оставката на тази надута ко*кош*ка . Като данъкоплатец аз съм и работодател и аз и плащам заплатата. Тя не е началник на прокурора.Има разделение на властите и съдебната власт ТРЯБВА да не зависи от никого . Тази съселянка на Прокопиев е там само с единствена задача - да премахнат и последната независима от тях инстанция.Имаме пълна диктатура на Радев , успя с лъжи и манипулации да узурпира властта и Гешев е единствения , който не можа да подчини . Типично по комуни*стически .

235

До 347

преди 2 години

Като те гледам - цялата ти муцуна е насинена .

234

Сатир

преди 2 години

Тя си го обича, той не я отбелязва. Лош човек, не обича *** си.

233

Въпросчо

преди 2 години

А като какв ще иска ? Защото тя си остава една проста секретарка , поставена на този чиновнически пост. Гешев може най-много да я посъветва да си смени дамската превръзка , за да не овонява правния мир !

232

Омниум малорум

преди 2 години

Бедни ми Гешеф, не вдяна ли, че си прецакан? Кукловодите са решили с теб да си забършат задните части. Глупостта е майка на всички злини.