8

Анонимен

преди 2 години

Масово ебанье на дегенератите, доброволно напъхали се в затвора, с надеждата да изкарат някой еврон, къде е новината ?

7

Анонимен

преди 2 години

От 60 дена били във връзка, демек са се плющяли. Тя казала "не мога", но не казала " не искам". После махнала одеалото, ама била в безсъзнание. Това ми се струва, че е рекламно дело.

6

Продуценто!

преди 2 години

Теа порно звезди не моем ги разберем.У договоро пише кой която фане нея плющи.Кат не го харесва да си обува Г-А-Щ-И!Кат спре тока така става.

5

Анонимен

преди 2 години

Пияните жени са много трудни за разгадаване. С такава си изгубих девствеността. Спомням си, че се напихме и като я прибрах ме налази, сложих си гума, изшльоках я за 3 минути докато ми се смее и говори несвързано и заспах. На следващата сутрин като се събудихме ѝ се извиних, че съм свършил бързо, а тя скочи шокирана от леглото и ми каза, че не си спомня нищо, посмяхме се оказа се сомнамбул и че си лафила сама на сън докато я пуцам. От опит казвам - не е сигурно, че онзи е знаел, че я изнасилва

4

Totenkopf

преди 2 години

От какво ли няма да изкарат пари. Болни Мозъци

3

Анонимен

преди 2 години

""Биг Брадър" е изключително популярно риалити шоу, в което участниците са затворени в специално построена за целта къща седмици наред"________Биг Брадър е отвратителна простотия събираща на едно място утайката на обществото.

2

Анонимен

преди 2 години

Развратници без път....хихи

1

Анонимен

преди 2 години

Жертвата била в безсъзнание, но избутала одеалото настрани. А продуцентите за рейтинг и го показват ...