19

Анонимен

преди 2 години

Сертификати, тестове, ваксини и на заден фон крипто валута. Един ден ще се събудим просто без пари и активи.

18

Анонимен

преди 2 години

"По неговите думи приложението на сертификатите не е ограничило разпространението на болестта." Сал тук разни веУики мислители кат Кломб, ристева академик не нам кой си и не на последно място витанков твърдят обратното.

17

Анонимен

преди 2 години

Квот каже биг брадър това правим

16

До Алекс

преди 2 години

Предполагам март месец ще започнем да ви съдим един по един.

15

Анонимен

преди 2 години

О щом в Брюксел кихнат и ние тук веднага викаме наздраве. Очаквайте в най-скоро време и при нас.

14

До 13

преди 2 години

Ние сме социални. Ти бягай в пещера.

13

Алекс

преди 2 години

У нас кога?

12

Анонимен

преди 2 години

Дорютро естествено че сертификатът не ограничава разпространение а спазването на мерките маските на 2часа да се сменят не да се носят целогодишно мръсни и миенето и дезинфекцирането на ръцете защото с тях си пипсме устата и носа И много от заразените са от домакинствата си там не носят маски пипат дръжки и други повърхности и докато някой прояви димптоми и другите са се заразили Така става и в училище никаква хигиена само икономии я чистачката да бърше и мие на всеки час

11

Анонимен

преди 2 години

"До края на март може да се очаква"..Добавете евентуално, вероятно, сигурно, почти. Синоними колкото искаш.

10

АнонимеН

преди 2 години

ПРОТИВОЕПИДЕМИЧНИТЕ МЕРКИ , НЯМАТ НИЩО ОБЩО СЪС ЗЕЛЕНИЯ СЕРТИФИКАТ!!! ЗЕЛЕН СЕРТИФИКАТ ДАВАТ НА ВСЕКИ И ВАКСИНИРАН И ТОКУ ЩО ТЕСТВАН , ЧЕ НЕ Е БОЛЕН! ЗЕЛЕНИЯ СЕРТИФИКАТ НАПЪЛНО СЕ ОБЕЗСМИСЛИ, ЗАЩОТО ВАКСИНИРАНИТЕ СА СИ АБСОЛЮТНИ ЗАРАЗИТЕЛИ ,А ТОЧНО ТЕ ИМАТ НАЙ-МНОГО ОТ ЗЕЛЕНИЯ СЕРТИФИКАТ! НЕ ОТ 30 МАРТ А ОТ 1 МАРТ ДА БЪДЕ НАПЪЛНО ПРЕМАХНАТ В БЪЛГАРИЯ!

9

Анонимен

преди 2 години

Канадския клоун ще го отмени от страх чак когато на запад почнат да валят съдебни дела срещу въвелите го.

8

славянин

преди 2 години

''По неговите думи приложението на сертификатите не е ограничило разпространението на болестта.''Това го казват от цял свят и то от официално ниво и в такъв случай защо са го въвели и го държат този д.билификат!? Очевидно не заради спирането на ''пандемията'', т. е. не поради здравномедицински причини, а поради някакви други!

7

Анонимен

преди 2 години

Що бре, при нас дето бяхме желязни и не признахме сертификати също доста помогна - на пенсионната система лежат едни 30тина хиляди старци по-малко, дето иначе трябваше да им плащат бадеева.

6

Анонимен

преди 2 години

Т.е. призна се че целта на хартийката кучешки паспорт е била да ни превърне в послушни кучета! Браво. То и удостоверението за произход е спряло да се издава след като евреите са били натикани в концлагерите, и неговото действие вече е било ненужно, защото вече е било изпълнило целта си. Явно историята се повтаря! Въпросът е у нас бау бау паспортите до кога ще действат? Докато ни набодат на 90% или докато се научим да караме тирове?

5

Анонимен

преди 2 години

Самопризнание, че сертификата е бил средство за изнудване на хора да се ваксинират, а не за превенция от заразяване или защита на населението! Сега трябва да бъде съден за злоупотреба с власт и издевателстване над мирни граждани!

4

АнонимеН

преди 2 години

ТОВА БЕШЕ И ЦЕЛТА НА СЕРТИФИКАТА!!! ДА НАСИЛИ ХОРАТА ДА СЕ ВАКСИНИРАТ! КОЛКОТО Е СРАБОТИЛО В БЪЛГАРИЯ ТОЛКОВА! ДО КРАЯ НА МАРТ ЗЕЛЕНИЯ СЕРТИФИКАТ В БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА СЕ ОТМЕНИ ИЗЦЯЛО!

3

вай вай ваййй

преди 2 години

А у нас Кирето каза, че когато се боцнат 70%.........т.е., НИКОГА........

2

nie

преди 2 години

Да вземем пример от тях. Да се ваксинираме на 90 %, за да минимизираме щетите от пандемията- здравни, социални и икономически.

1

славянин

преди 2 години

''По неговите думи приложението на сертификатите не е ограничило разпространението на болестта.''Това казва всичко! И е валидно за целия свят!