59

Анонимен

преди 2 години

До Аналогия Имаш грешка. Не сте ваксинирани, защото ваксина няма все още. Набодени сте с експериментален препарат, който нито спира заразяването, нито разболяването, нито смъртта. Така, че дори овце не сте. За овцете поне овчарят се грижи. А вие се набодохте с някаква неизвестна субстанция, която ви представиха за ваксина и в момента всички вече признават, че не работи. Ай честито. И следващия път да си боцнеш малко акъл, че хич нямаш.

58

До 60

преди 2 години

Грешиш. Убива болните и старите. И ваксинира само ако има епидемия с ВАКСИНИ.

57

Анонимен

преди 2 години

"Здравите ваксинирани" това Теменужка Петкова, канадския ковидясал съсел, ваксинирания Коритаров и ония еврочорбаджия отбЕК дето пукна след третия бустер ли са?

56

Аналогия

преди 2 години

Понеже антиваксърите си умират да обиждат ваксиниранити, че били овце, ще сравня антиваксърите с ДРЪГЛИВИ ОВЦЕ. Какво прави един фермер ако има има епидемия в стадото си? Болните убива и заравя , а здравите ваксинира. При хората не практикуваме убийство, но правим изолация. Болни и неваксинирани се изолират от здравите ваксинирани.

55

Анонимен

преди 2 години

До Инжектиран - Ще ти кажа, че се преследва "златния милиард". Колко сме на Земята и колко са починали от Ковид? Как ще постигнат един милиард население с такива темпове? Няма как. Виж след като набодаха 3-4 милиарда по света и им прецакаха имунната система вече е лесно. Пускат нов вирус догодина, тези със слаба и отслабена имунна система си отиват и готово. Целта е горе-долу постигната. Жалко за овцете, но аз ли съм ги карал да се боцкат?

54

До 57

преди 2 години

Много е притно да гледаш надупчените доверчиви жигосани овчици как почват да се пазарят с реалността: отпадал, ама не отпадал, нямало го вече, ама можели да го поискат, махали го щото не ваксата не работи, ама 147 процента били ваксинирани и т.н.

53

уточнение

преди 2 години

Всъщност Швеция маха ограниченията, на остават маските в болниците и поликлиники, а ваксинационен сертификат може да бъде поискан, ако организаторите на големи събирания решат. Ваксинираните са 90% от възрастните и 80% от децата над 11 години.

52

Чистокръвни братя

преди 2 години

Отпадането на зелевия аусвайс в множество облоземни умнокрасиви държави, разбира се е добре. Но помнете, че ковидфашистите са коварни. За да приспят бдирелността на народите те ще отпускат-натягат-отпускат, защото ги е страх да увиснат по стълбовете. Тека че мерило край на ковидния цирк ще е когато не само сертификатчетата отпаднат, но и когато на налагалите ги със сила ковидфашисти бъде потърсена наказателна отговорност за това, което сториха.

51

Анонимен

преди 2 години

Изплашиха се от протестите, които не бяха отразени в Днес.бг. Едно по едно, правителствата клекнаха. Продължението е интересно и развръзката- кой, кога, как и срещу колко пари продаде националните интереси. Краят им е ясен. Няма да са живи.

50

Анонимен

преди 2 години

Целта на този сертификат от самото начало беше да принуди хората да се ваксинират. В Западна Европа горе- долу си свърши работата и се набодоха масово.

49

САМО прах в очите

преди 2 години

Да поотпуснат ПАРАТА и НАПРЕЖЕНИЕТО у хората, за да не ПАДАТ Правителства СЪЩО така ИДЕ Летен Сезон, когато вирусите и хората си Почиват и не работят много. Спестените ПАРИ, които хората не са прахосали по заведения и почивки е идеята да им бъдат обрани парите от разните увеселителни бизнеси за през летния сезон. ПОСЛЕ ПАК на Есен почват Вирусите и болестите и Ваксинки и Сертификатчета всичко на ново.

48

Инжектиран

преди 2 години

А какво ще кажат проповедниците на антиваксинациите, ако точно те са мишената на Бил Гейтс & сие и както продължават да *** в аритметична прогресия изглежда форуми от рода на БеГеМамите ще дадат фира скоропостижно. С Бил Гейтс, напред към изчистване на негодния матрял.

47

Да ЛОГИЧНО

преди 2 години

ПАДА до като ТРАЕ Ваксината и ПОСЛЕ ПАК на Есен с Песен Нови ВАКСИНИ и Нови Сертификати.

46

Пиратка Аргирова

преди 2 години

Смисълът на ковидните аусвайси, е да ПРИНУДИ хората да се инжектират. Тъй като вече преминаваме към следващия етап - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО инжектиране, от аусвайсите няма повече нужда. Така или иначе ще е извън закона да не си генно-модифициран. Има и следваща фаза, тя е финалната -- НАСИЛСТВЕНО инжектиране. За малкото оцелели ще тръгнат на лов военизирани отряди и ще ги бучат на място. Впрочем, Таджикистан е вече там, вероятно има и други шампиони.

45

Анонимен

преди 2 години

Ваксините не спират омикрона, да. Обаче не умираш, нито пък влизаш в болница заради тежка форма. Сериозен аргумент!

44

Анонимен

преди 2 години

Мда. Като са над 90% ваксинирани, защо да не отпадне.

43

Четящ правилно

преди 2 години

Да, сертификатите отпадат унутре у державите, но коги идеш на аеропорта - засечка. Значи, не само требе да се чете, но и да се разбира прочетеното, а шпинделите на БГ компутерите работят само на "първо търсене".

42

Българи и Ромеи

преди 2 години

са свръх рисков контингент, защото притежават фейк сертификати Мъдя ин България.

41

Анонимен

преди 2 години

Ковид сертификатите падат навсякъде защото няма дмисъл от тях ефин напълно ваксиниран може да е положителен на ПСР тест това означава ковид сертификата само им дава ораво да разнасят вируса нищо друго Вирусът не се ограничава от сертификат а от тестове и спзване на мерки маски и дезинфекция

40

Пътуващ

преди 2 години

където си поиска, сертифициран!