16

Анонимен

преди 2 години

Тая публикация сега някакъв майтап ли е или какво?

15

ф

преди 2 години

За спиране на косопада купете от ветеринарната аптека Esential 6 spot. Дали го написах правилно не знам. Ефект обаче има.

14

Анонимен

преди 2 години

стругане нула номмер и всичко си идва на мястото важи за мъже и жени

13

Витамини

преди 2 години

Около месец след прекаран тежък ковид получих обилен косопад. Продължи 2 месеца.Само за седмица спря след прием на български Витамикс и серум и шампоан на БИОТИК. Сега ми расте нова коса и напълно се възстанови.

12

до 5

преди 2 години

След прекаран Ковид има обилен косопад. Вземете си бирене мая от аптеките. Продава се на таблетки в кутийки от по 100 броя за около 8 лв. Дори и да не спазвате написаната доза на кутията, а да пиете по 1-2 таблетки дневно, има ефект и след месец се оправят нещата.

11

Анонимен

преди 2 години

Доста от познатите ми жени изкарали ковид,казват за проблеми с цикъла,пропуска или не се появява,за пръв път грип действа на плодовитостта,я споделете имали ли сте такъв проблем след ковид

10

Никакъв лук!

преди 2 години

Масаж със скилитка чесън по целия скалп. Единственото, което е вярно е чемериката! Наистина действа! Друго изпитано средство е запарка от листа на брашлян. След измиване на косата се изплаква със запарката и не се отмива. И последното: масло от розмарин. След около десмица при сресване на дълга коса падат по 3-4 косъма. Мерз таблетките са едно голямо нищо!

9

Анонимен

преди 2 години

Не е лук,а чесън. Чесънът е голяма работа. Иначе наистина нивото на нит Д спада и трябва да се приема в по- големи дози. Също и мултивитамини и цинк. Ковидът е тижка инфекция.

8

До Асан ман.гала

преди 2 години

Боби няма перука на главата,а мокет

7

Тираджията

преди 2 години

Аз като бях на 18 години ква коса имах,прически си правих.20 години по късно няма помен от нея.Обвинявам Ковид

6

мда

преди 2 години

И сърбежа на мадoто е от прекаран ковид.

5

(-_-)

преди 2 години

Настинах и започнах да ослепявам с едното око.. И после получих парализа на десния крак! Как не ви е срам бе!? Едно време си мислех, че Работническо Дело било пропаганда и дезинформация, а то се оказва, че тогава лъжите са били значително по-малко..

4

Анонимен

преди 2 години

Косопадът е само един от многото нежелателни проблеми, но след ваксинация, после следват и фаталните болести. При естествено преболедуване от Ковид не се получава косопад, а гарантиран имунитет!

3

Анонимен

преди 2 години

Брей! Тоз ковид страшна работа, бе! Освен всичко друго и косопад. А пък да ви кажа, съседа хвана ковид и след това колата му не пали. Сигур от ковид ще да е. Сериозно, вече прекалихте с глупостите.

2

Анонимен

преди 2 години

Бензин и кибрит

1

Анонимен

преди 2 години

200грама зехтин и 2 супени лъжици смлян черен пипер е много ефектна затопляща маска. Втрива се в корените на косата. След това стоите 20 минути с найлонова шапчица /2 пъти в месеца. /