72

Дидо

преди 2 години

Българинът е свикнал, че може да се държи както си иска с обслужващия персонал и че той му е длъжен и е длъжен да търпи кво ли не (не защитавам лифтаджията)!

71

Анонимен

преди 2 години

Едно време мъж би го било срам, ако го набият. А тоя няма против и по ТВ да го дават.

70

Скиор

преди 2 години

Бий ги тези пияни, надрусани ***!Ските са спорт и трябва да се отнесеш сериозно към спорта, а не да имаш претенции да се возиш в извънработно време, защото си пиян от снощи и си дръпнал една линия!

69

Анонимен

преди 2 години

Едното е обида другото физическо насилие, което е непропорционален отговор на първото. Човека трябва да го даде на съд и да си вземе парите от този ***, а същия да бъде дисциплинарно уволнен.

68

Анонимен

преди 2 години

Малко му е ! Трябва да се трошат зъби ! Стига сте го защитавали тоя турист.Кой знае как е псувал и важничил.Нали ги знам лятото като дойдат в Бс как са се възбудили всички.Бряяяяях....,почивка,море,бело.... Супер адреналин....еуфория,превземки ....Отврат !!!!Да ама някой прекаляваха и ... NON FOTO екшън...Хахахахаха

67

Анонимен

преди 2 години

Комунистическа работа, служителя не е виновен, бил е провокиран..Но въпреки, че не е виновен е наказан.. Губят клиенти печелят лоши служители и те така

66

Анонимен

преди 2 години

Храни куме да те лае. Типична селскаа проява. После що хората ходят на ако в чужбина. Псуват те - игнор и толкова, къв синти селянин0, че ще биеш човек на ски, който не може да ти отвърне. Селска чест.

65

Тоя безделник на ски

преди 2 години

Всеки ден трябва да го бият.

64

Диви сляци с Пари

преди 2 години

Така е дивото и селянията и простотията са доживотни.

63

Анонимен

преди 2 години

Който не е бил в Банско не знае какви диви селяци са банскалии.Е, и потърпевшият го е разбрал, по трудният начин!

62

до 64

преди 2 години

Като си готов да се биеш, трябва да си готов да те гръмна :D Най-много се пазят да не ги обидят най-ограничените вербално хора, които не са способни да отвърнат. Като свършат аргументите и ги избива на бой. Само че за такива тарикати, които като *** сече пътя на улицата и слиза да се бие, си ходя с електрошок за 1200 долара с 10 метра обхват. Имам и друго в сейф. Заповядайте Фици мици и всякакви с малко достойнство и големи комплекси!

61

malart

преди 2 години

Много честолюбиви се извъдиха всички. Да се ходи в Банско по принцип си е подигравка със самия себе и. Има къде по красиви, уредени и евтини курорти и без агресивни служители. Цената е такава, че явно клиентът се е почувствал ощетен. Но изборът да е там е негов

60

Анонимен

преди 2 години

Фица.... е-и си ***-ката !!!!

59

Вики

преди 2 години

До тЮлен АДГлупости, всеки може да се качи на лифта. Но, разбира се, трябва да се държи нормално, не да псува като хамалин.

58

Фицата

преди 2 години

Като си отворен и псуваш хората на майка трябва да си готов да се биеш, то това е идеята на псуването. Така простаците се намират и имат повод да се сбият.По кръстовищата същата работа - отваря си прозореца, псува като каруцарин, обаче после като го изкараш от колата и му шибнеш 2 шамара и почва да реве и да пита "ама що ме биеш, аз не исках да те обидя".

57

Анонимен

преди 2 години

Е разбира се! За тези цени и масаж трябва да предлагат на потребителите.

56

Анонимен

преди 2 години

С нашите данъци се плащат милиони за реклами на този и още няколко курорта! Те по-добра реклама от това няма как да си направят. Всички Германци, французи и англичани вкупом ще се засилят да дойдат при Цеко и лифтаджията! Според мен на подобни представителни курорти, трябва да се въведат правила подобни на принципа с училищата. Наказанията трябва да са минимум двойни , за да се отсеят подобни *** служители!

55

Анонимен

преди 2 години

Квото търсил това намерил . дори боят му е малко. Просто си е търсил белята или пък да му излезе безплатно ските

54

Анонимен

преди 2 години

Добре, че от години не ходим там, а като гледам няма и да отидем. Хората затова бягат по чуждите курорти, там няма подобна простотия, а туриста се уважава.

53

Гиб Мелсън

преди 2 години

Наказанията за обиди са едни, за бой други. Освен това е много трудно да се докаже в съда кой е обидил, може да е обиждал приятелите си. Докато на видеото ясно се вижда кой кого е бил с щеката. Ако има дела, меката китка печели категорично. Местния индианец ще плаща яко а може и в панделата да влезе ако случи на съдия.