Служител на ски зоната в Банско е заснет да удря скиор. Причината е спор между двамата за работното време на лифта. 
 
Лифтът е бил спрян поради силен вятър. Николай научава това от служителя на съоръжението.
 
"Удари ме в гърдите, в гърба, в главата също. Добре, че имах каска, която омекоти удара в главата. В момента най-основният проблем ми е с дишането и с гърдите. Аз бях на ски, загубих равновесие. Имайки предвид, че там е висок склон и е опасно, не можех да се защитя по никакъв начин", обясни пред Bulgaria ON AIR Николай.
 
От фирмата концесионер обаче са категорични, че е имало провокация от страна на туриста.
 
"Този господин, който се е жалвал, е напсувал нашия служител. На записа, естествено, няма звук. Никой не би издържал така да се държат с него и съответно е реагирал. Разбира се, ние не толерираме това поведение и този служител вече е наказан. Предполагам, че същият човек, който е подал жалбата, ако някой обиди по този начин майка му, не знам как би реагирал", заяви маркетинг директорът на ски зона Банско Иван Обрейков.
 
"Дори в този момент той ме обиждаше, даже не искам да споменавам думите, които употребяваше. Още тогава, когато той ме нападна, на момента аз се извиних. И го помолих да спре. Още веднъж поднасям своите извинения в случай, че съм засегнал служителя, че се е почувствал обиден", каза Николай.
 
От фирмата концесионер също поднесоха своите извинения на Николай за случилото се. 
 
Вижте повече в репортажа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase