155

Анонимен

преди 2 години

До 175"Мечокът иска да си спи спокойно и блажено!"/// и пиян и беден.

154

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 176 От един русофил за друг? Нивото е нискооооо.

153

Анонимен

преди 2 години

До 175 Русия открадна златния резерв на България, нищо че "си има". И продължава да ни краде в особено големи размери. Учете история, за да не ставате за смях.

152

До 141 Ха-ха-ха

преди 2 години

И каква е истината? Истината е че никой досега не е давал Бюджет за Армията защото НАТО ще ни пази. Но така говорят и в Германия Италия Франция ... и само САЩ харчат по 6-7% за Армията си и други две страни в НАТО харчещи около и над 2% от БВП са Турция и Полша.Тази година ЕВРОАТЛАНТИЦИТЕ грачат че има опасност от ВОЙНА но УВЕЛИЧАВАТ БЮДЖЕТА за ОБРАЗОВАНИЕ с 1 МИЛИАРД а Армията да го духа.Не могат да направят дори Батальонна Бойна група по НАТО СТАНДАРТИ ЗАЩОТО ПАК НЯМА ДА ДАДАТ ПАРИ А ЩЕ ПРОСЯТ

151

Анонимен

преди 2 години

До Български пич - Че кой се бори за БВП и кинти, бре? Янките!...... Е, дерзайте, подражавайте им! Успех в това!

150

Анонимен

преди 2 години

До 162 - Ц! Хич не е така! Първо ще отпадне големия грабеж от страна на всякакви западни държави, во главе със САЩ, които сега ни ограбват ежечасно и ежеминутно, защото руснаците си имат достатъчно такива ресурси: злато, мед и др. Второ, руснаците нема се занимават с нас да ни управляват, защото си имат достатъчно голяма територия и не им е нужно допълнително пространство, каквото беше нужно на германците, например, през 1941 г. Мечокът иска да си спи спокойно и блажено!

149

токато

преди 2 години

се облъчватс радиацията ще спорят русо фили и фоби кой ще победи, понеже толко им е акъла рийш ли

148

Анонимен

преди 2 години

До Български пич Оооох. Европеец, Българин и други такива "остроумни" имена, а зад тях - един и същи елементарен номер. :)

147

Български пич

преди 2 години

Пичаги, Русия е слаба, бевепето и колко Исландия, лесно ще ги бием руснаците.

146

Анонимен

преди 2 години

Ако съм на мастото на Янев ще искам още пари за въоражаване и ще си гласувам тлъста комисионна!

145

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 168 "Ааааа, и югозапада, и югозапада." Хихихи. ПРедставям си как София чака руските повлеканковци с "нетърпение". Защото те носят със себе си "просперитет", нали така, другаре? Това, че най-бедната област в Европа симпатизира на други бедняци не е изненада.

144

Анонимен

преди 2 години

"Северозапада ще останеме защото сме 98% русофили и антинатовци." - Ааааа, и югозапада, и югозапада.

143

Анонимен

преди 2 години

До до 161/165 "ами пич Одеса не е Русия нещо си сбъркал посоките." "Пич", явно не разбра какво ти казах, така че специално за теб: пътувал съм в "Русия" когато не беше "Русия", а СССР.

142

Nsj

преди 2 години

Пряко застрашава България, защото се месите в чужди войни.

141

до 161

преди 2 години

ами пич Одеса не е Русия нещо си сбъркал посоките. Всеки месец съм в Мариупол и Ростов и виждам кой как живее. Украински *** се самопредлагат за по 10евра, сятай до къде да я докарали. За една тенекия сирене цвл ден ще е с теб и дето видиш дупка ще ти даде да плющиш.

140

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 153 "Хората там не ядат понички, а пелмени. И имат много по разноонбразна храна от всеги американец. Русия е износител на жито, а в горите е пълно с дивеч, имат хиляди реки с риби кото не си виждал." Хихихи. Имам приятели българи с руски произход: пелмените не са нищо повече от това, на което азиатците казват дъмплингс, а италианците равиоли. Те не са храна, която можеш да изядеш на крак, нито са десерт. "Хилядите" риби на руснаците стават за ядене, защото няма какво друго.

139

Анонимен

преди 2 години

До 159 СССР ни пдаряваше толкова много нефт,че го продаваме))))Да, така беше, но само 7-8години, Живков успя да изходатайства петрола, от Брежнев, като вид дотация за огромните разходи в земеделието от което износът беше предимно за СССР.Когато дойде, Горбачов спря тази практика.

138

до 158

преди 2 години

......Големият проблем на русофилите е, че Расия не предлага нищо по-добро от развитите западни общества,......а какво ти прдложи на теб Запада, 20% инфлация 2,60 лв гориво, 50% скок на битовия ток предстоящо и 400% вече за бизнеса, 150% скок на газ, и съответно краставици 7 лв килото. Е мерси .

137

Анонимен

преди 2 години

До до 159/156 2018 бях последно, а преди това бях на Олимпийските игри в Сочи, а преди това съм бил многократно, още когато пътувахме до Одеса с кораб ;) Нали ги видях във Возкресенск: бях на гости 3 седмици. Не ми говори за пазаруване "на корем". Тия неща можеш да ги разправяш на прителчетата ти тираджийчета и на русофили, които не са стъпвали там.

136

Анонимен

преди 2 години

"имат хиляди реки с риби, които не си виждал"------------------------------- не е виждал и още повече не е вкусвал, защото ако бе опитал например Муксун или Чавьiча, щеше завинаги да забрави за съджука.