68

Адвокатка Дявола

преди 2 години

И какъв "независим експерт" е тази госпожа-винаги адвокатства на путиновия агресивен и нацисткирежим,известна е и в други тв беседи-за нея Ктим бил "законно върнат",Интересно дали 5я ще оправдава и "връщането" на Судетите 1938г в границите на Райха по същата логика?

67

До 70

преди 2 години

До Анонимен,Този номер го направиха с Азиатската криза. При по-малките държави,става. Но при Китай, НЕ стана, и рефлектира върху невинните обикновени американци. На въпрос за инфлация в САЩ, виждате как отговаря Байдън, избягва въпроса и нецензурирани реплики, непреведени. Най-големите им идеолози Кисинджър, дори Бжежински, казаха че е ОГРОМНА грешка да бутат Русия в обятията на Китай. Затова ги обградиха по суша. Без евтините китайски вериги и стоки, САЩ загиват. Търговия с газ и АЕЦ в юани.

66

Анонимен

преди 2 години

"Русия да освободи ЕС"__________________________________________________________ За какви такива специални заслуги да го прави? Кога се е случвало Русия да освободи и да не получи в замяна черна неблагодарност и откровена омраза?

65

Анонимен

преди 2 години

Професорката ще си скъса ли дипломата ако един ден "илюзията" Украйна в НАТО се сбъдне?

64

Изненадата е

преди 2 години

Че Русия няма да нападне Украйна.

63

Само мир да е!

преди 2 години

Русия ще си капне сама, като зряла круша. Отработила го е един път.

62

Gogo

преди 2 години

А не , бе. Изненади може да има за 8-ми март , а може и за 1-ви април.Важно е да се подгрява джендърската безвкусна манджа.

61

Анонимен

преди 2 години

До ХмКитай и Русия са първи дружки. Китай официално подкрепи Русия в исканията и към нато

60

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 70. Ама как така САЩ смачква други държави бе, приятелю? Те не могат да правят такива неща. Те са за мир. Даже Нобелова награда им дадоха в аванс.

59

Анонимен

преди 2 години

До Хм 72. Така е. Западът губи от собствените си санкции. Изгуби 290 милиарда долара и на всичкото отгоре сега си ги иска от Русия.

58

Хм

преди 2 години

До АнонименРусия вече 8 години е под санкции,а не пада и не пада!Докато със Запада се случват немислими преди неща и той далеч не е в цветущо здраве.Има и още нещо-Китай с нетърпение чака САЩ и Русия да се сдавят и да завладее света без жертви.Ето това е голямата разлика спрямо едно време.Има естествено и много други,второстепенни-като например,че Западът се управлява от неадекватни ***,а младежта въобще няма мобилизационен потенциал.

57

факт

преди 2 години

Ескадра от 10 руски военни кораба е подала заявка за преминаване на Босфора и Дарданелите в посока от Средиземно към Черно море.4 от корабите са големи ДЕСАНТНИ!Това разбира се не значи,че се подготвя десант при Одеса,а нещо друго.Когато мине Олимпиадата и не последва нападение,то напрежението ще спадне и хохлите може да станат несговорчиви.Тогава едно учение с отработване на морски десант ще ги отрезви бързичко!

56

Анонимен

преди 2 години

До откривател на америк Номера е без оръжия да смачкаш една държава, а това САЩ го умее най-добре. Смачка нахалния СССР, а сега е ред на недоносчето путинска Русия. За СССР санкциите бяха около 10 години и мощният Съветски съюз каталяса на 11 година и предаде богу дух. За недоносчето путинска Русия са нужни максимум 18 месеца истински санкции а не тези които въведе Обама или Тръмп срещу десетина нас.рани руснаци. Трябват смазващи санкции каквито въведе Рейгън след нападението на СССР над Афгани

55

SS

преди 2 години

На някои много им се иска да има война ! Някой още сега правят тлъста пачка ! Ако стане война ще напълнят гуши като пеликани ! Други ще ровят по кофите !

54

Fena

преди 2 години

Веднага може да им се каже деня и часа на нахлуването: Деня, в който влязат в НАТО плюс един, ранното утро, около 5:00 часа!

53

откривател на америк

преди 2 години

Какви изненади може да има?!? Ев ро ге ите внасят 48% от природния газ от Русия, и имат общо 23 самолета и 19 танка в 27 различни армии. А разположените 144 Искандера в Калининград могат да унищожат половин Европа за 10 мин след получаване на заповед. Така че, каквото поискат от Кремъл, това ще бъде. Несъгласните могат да поплачат пред Дойче Веле!

52

Алекс

преди 2 години

"Тя изтъкна,че никоя от натовските държави не казва,че ще влезе и ще помогне на Украйна".Хохлите бяха използвани и захвърлени като ненужна вещ.Има дефицит на съдържание между ушите.

51

Русия да освободи ЕС

преди 2 години

Русия трябва отново да помогне на окупирана от САЩ Европа. Както при Хит#лер, държавите не искаха Хит#лер, но той се самопоканваше.някои лидери и аристократи заплащаха с живота си за отказ от войски на чужди фронтове. Никой не попита народите на Европа дали искат САЩ окупационни сили. Да бъдат така добри САЩ да си махнат био#лабораториите. Искат генетичен материал и опити с пато#гени да си ги правят в САЩ. От март в България, политиците мълчат. Африкански комари и азиатски калинки в България?

50

Анонимен

преди 2 години

сега не могат да нахлуват, че олимпиада има ...

49

Анонимен

преди 2 години

Хераклит: Войната е бащата на всичко. Войната ражда нов живот, ново единство.